• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım benım hayırlı olsun saglıkla kucagına al ınş . Kafana kötü şeyler takma bebişin senınle olur hep ıns . Bendede kasık agrısı sol . bel agrısı sarı akıntı . cok terlıyorum ve terım böle hıc kokmazdı terlemezdım tıksındım . bas agrım ara ara bazende abş dönmem var
Kesinlikle hamilelik belirtileri bunlar guzel haberler ver bize :)

Kesinlikle hamilelik belirtileri bunlar guzel haberler ver bize :)
Elımde suan bı test var ama elım yapmaya gıtmıyor hüsrana uğramak ıstemıyorum üzülürüm diye . regl beklesem 4 gun var çünkü

Elımde suan bı test var ama elım yapmaya gıtmıyor hüsrana uğramak ıstemıyorum üzülürüm diye . regl beklesem 4 gun var çünkü
İcinden geliyorsa yap canim cikmasa bile umitsizlige kapilma cunku benim bile yeni iki gundur filan cikiyor idrarda

Yarın sabah annemlerde yaparım canım kısmet olursa hayırlısı ıle :) Sanmıyorum bırsey cıkacagını ya sızı kırmayım canıım

Hayirlisi canim belirtilerin hamilelige cok yakin :) bitek sari akintiyi duymamistim onu da kizlar soyledi ins vardir bebisin :)

Skry10 Skry10 nasıl dayaniyorsun cnm ben 1 hafta kala hergün yapicam :) hatta yarın sabah yapmayı düşünüyorum ve yapicam sanırım çıkmazsa bile kirmizilari görmeden umut kesilmez :)

Hatta bugün yine ovu testi yaptım atim resmini :)

Eklentiler

• IMAG0249.jpg
    IMAG0249.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 50
Skry10 Skry10 nasıl dayaniyorsun cnm ben 1 hafta kala hergün yapicam :) hatta yarın sabah yapmayı düşünüyorum ve yapicam sanırım çıkmazsa bile kirmizilari görmeden umut kesilmez :)

:) canım insallah cikar fazla bekletmez bebisin seni. Ama şüpheli iliskiden 12 gun sonra ancak testlerde cikarmis ona gore hesaplayip yapabilirsin canim :)

Saglikli beslenmek en basta geliyor. Sonra bilincli tutturmak icin duzenli adet dongusu ve hesaplama ozellikle akinti takibi :) ve iliski sirasinda esin bosalirken kendini serbest birakmak gerekiyor sonrasinda ben sabaha kadar kalkmiyorum bes dk sirtustu sonra sag sonra sola donup uyuyorum :)
Benim 27 günde bir oluyor hep düzenli şülür, ovu testi yaptım 2 aydır...muhtemelen çiftizgi siliklwşince olması gerekiyordu. Biz çift çizgi olunca yaptık.sonra bir gün bekleyip yaptık. Bu ay çift çizgi olduğu gün yapmayacağım. Onun önvesi ve sonrasında yapacağım. Birde sana demiştim ya pozisyonu yanlış yaptık biz :) ama hersey allahtan tabi olcak olduktan sonra kısmet bakalım denemelere sevam, haftayı dört gözle bekliyorum. İnş hayırlısı olur

Back