- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Incir ve havucu bol ye canim.Kızlar Merhaba benim yumurtam 18 mm de kalmış sonra yeniden büzüşmüş ne yapılıyor bu durumda 7. Ay oldu artık
Vardır bir hayır canım. Sıkma canını..Slm kızlar doktordan yenı geldık . Malesef kontrol olamadım sıra coktu bana geldı doktor gıt kan ve hormon ver dedı . Kan almaya gıttım kapattık yarın gel dedı Bende dedım bn ızıne gıdıyorum . Artık memlekette yaptıracagım regl olmazsam eger . Patalojı sonucum şükür temız çıktı . Prolaktıne bakacaktı oda yarına kaldıgı ıcın bnde memlekette baktıracagım . Şimdilik bu kadar bosuna beklemışım 9 dan berı öldüm yorgunluktan
Galıba öyle canım çünkü dün memlekete gıdecektım gıdemeım bıletı ertelettım dun doktorada gıdemedım bugunde kan veremedım. Hayırlısı olsun vardır rabbımın bıldıgı . Yoğun bı sarı akıntım var . Bırde yapışkan sarı oluştu bugun . Bel ve karın kasık agrım avr sankı adet mı olacgım nedırVardır bir hayır canım. Sıkma canını..
cnm şimdilik bildiğim kadarıyla kimsede kesin bir hamilelik yok.bir tek canımsın isimli arkadaşta haamilelik var hcg si 4ten 50 ye yükselen bakalım benim zaten ovu tarihlerimdi bu hafta bu ayı çok iyi değerlenidrdim.bakalım artık kısmet hayırlısı bir boş bir doluya devam edecez arefe günü adet günüm.rabbim hayırlısı ile inşallah çifte mutluluk yaşatacak banada.dua et lütfen bize....Canim şimdilik hersey yolunda dün Dr gittik sonunda keseyi gördük iyi yerleşmiş durumda dedi drmuz 3 hafta sonra gidicez tekrar inş kalp atışını duyucaz Rabbim nasip ederse Rabbim hepinize nasip etsin bende sizleri merak ettim güzel haberler yeni hamisler varmi diye durumlar nasıl
canım eğer ovu tarihinin geçtiğinden eminsen bildiğim kadarıyla yüksek ihtimal gebelik belirtisi bu akıntı.benimde bilgim yoktu bu konuda yakın tarihte hamile olduğunu öğrenen bir arkadaşımda aynı durum oldu sarı yoğun bir akıntısı oldu.oda şüphelenip test yaptı ve hamileydi.hayırlsı olur hakkında inşallah canım test yapmışmıydın sen?Kızlar doktordan geldım yogun sarı akıntım var ve o yapışkan seffaf sey sarı olmuş bılgısı olan var mı
Usutmus de olabilirsin. Hamile miyim diyecegine her gun al eczaneden bi test yap bence. Varsa kesin cikiyor..Slm kızlar youn sarı akıntım var . bıde jel gıbı sarı bırseyler . bel ve kasık agrım var karnımda sıslık sertlık uykum gelıyor erkenden baş dönmem var ara ara . sankı adet olacakmışım gıbı belım agrıyor . Bunların nedenı ne olabılırkı regl 4 gun kaldı
Teşekkür ederim canımInc
Incir ve havucu bol ye canim.
Bana da bu lazım akıldan çıkarmak. Ama nasıl
Olsun tatlım sıkıntı yapma.Slm kızlar doktordan yenı geldık . Malesef kontrol olamadım sıra coktu bana geldı doktor gıt kan ve hormon ver dedı . Kan almaya gıttım kapattık yarın gel dedı Bende dedım bn ızıne gıdıyorum . Artık memlekette yaptıracagım regl olmazsam eger . Patalojı sonucum şükür temız çıktı . Prolaktıne bakacaktı oda yarına kaldıgı ıcın bnde memlekette baktıracagım . Şimdilik bu kadar bosuna beklemışım 9 dan berı öldüm yorgunluktan
Ben hayatımda 1 kere bu akıntıyı yaşadım, onda da hamileydim. Bence sen büyük ihtimal hamilesin zaten 4 gün kalmış inş sabret azcık daha regl günü gelmezse test yaparsın hemenGalıba öyle canım çünkü dün memlekete gıdecektım gıdemeım bıletı ertelettım dun doktorada gıdemedım bugunde kan veremedım. Hayırlısı olsun vardır rabbımın bıldıgı . Yoğun bı sarı akıntım var . Bırde yapışkan sarı oluştu bugun . Bel ve karın kasık agrım avr sankı adet mı olacgım nedır
Slm kızlar doktordan yenı geldık . Malesef kontrol olamadım sıra coktu bana geldı doktor gıt kan ve hormon ver dedı . Kan almaya gıttım kapattık yarın gel dedı Bende dedım bn ızıne gıdıyorum . Artık memlekette yaptıracagım regl olmazsam eger . Patalojı sonucum şükür temız çıktı . Prolaktıne bakacaktı oda yarına kaldıgı ıcın bnde memlekette baktıracagım . Şimdilik bu kadar bosuna beklemışım 9 dan berı öldüm yorgunluktan
Hayırlı olsun canım inşallah Rabbim sağsalim kucağına aldırır... Senin totemi bende mi yapsam acaba kafamda deli sorularArkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..
Arkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..
Tesekkur ederim insallah sonuna kadar devam eder. İstiyorsan sen de yapabilirsin tabii ki en kisa zamanda bebegine kavusursun sende insallahHayırlı olsun canım inşallah Rabbim sağsalim kucağına aldırır... Senin totemi bende mi yapsam acaba kafamda deli sorular
İnsallah canim sizdende guzel haberler alicazCanim uzme kendini bebeginde etkilenir yat dinlen kalkma gerekmedikce... Ne guzel yukselmis sonucun insallah bebisin annecigine sıkı sıkı tutunur :)
Canim onceki sonucun kacti ? Gayet iyi gibi sonucun. Hic kalkma yerinden ic progesteronu bakalim. Bi de ananas yesene cnm, tutunmasini saglamlasmasini saglarmis.Arkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..
İnsallah canim sizdende guzel haberler alicaz