• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar Merhaba benim yumurtam 18 mm de kalmış sonra yeniden büzüşmüş ne yapılıyor bu durumda 7. Ay oldu artık

Slm kızlar doktordan yenı geldık . Malesef kontrol olamadım sıra coktu bana geldı doktor gıt kan ve hormon ver dedı . Kan almaya gıttım kapattık yarın gel dedı :( Bende dedım bn ızıne gıdıyorum . Artık memlekette yaptıracagım regl olmazsam eger . Patalojı sonucum şükür temız çıktı . Prolaktıne bakacaktı oda yarına kaldıgı ıcın bnde memlekette baktıracagım . Şimdilik bu kadar bosuna beklemışım 9 dan berı öldüm yorgunluktan :(

Kızlar doktordan geldım yogun sarı akıntım var ve o yapışkan seffaf sey sarı olmuş bılgısı olan var mı

Slm kızlar doktordan yenı geldık . Malesef kontrol olamadım sıra coktu bana geldı doktor gıt kan ve hormon ver dedı . Kan almaya gıttım kapattık yarın gel dedı :KK43: Bende dedım bn ızıne gıdıyorum . Artık memlekette yaptıracagım regl olmazsam eger . Patalojı sonucum şükür temız çıktı . Prolaktıne bakacaktı oda yarına kaldıgı ıcın bnde memlekette baktıracagım . Şimdilik bu kadar bosuna beklemışım 9 dan berı öldüm yorgunluktan :KK43:
Vardır bir hayır canım. Sıkma canını..

Vardır bir hayır canım. Sıkma canını..
Galıba öyle canım çünkü dün memlekete gıdecektım gıdemeım bıletı ertelettım dun doktorada gıdemedım bugunde kan veremedım. Hayırlısı olsun vardır rabbımın bıldıgı . Yoğun bı sarı akıntım var . Bırde yapışkan sarı oluştu bugun . Bel ve karın kasık agrım avr sankı adet mı olacgım nedır

Canim şimdilik hersey yolunda dün Dr gittik sonunda keseyi gördük iyi yerleşmiş durumda dedi drmuz 3 hafta sonra gidicez tekrar inş kalp atışını duyucaz Rabbim nasip ederse Rabbim hepinize nasip etsin bende sizleri merak ettim güzel haberler yeni hamisler varmi diye durumlar nasıl
cnm şimdilik bildiğim kadarıyla kimsede kesin bir hamilelik yok.bir tek canımsın isimli arkadaşta haamilelik var hcg si 4ten 50 ye yükselen bakalım benim zaten ovu tarihlerimdi bu hafta bu ayı çok iyi değerlenidrdim.bakalım artık kısmet hayırlısı bir boş bir doluya devam edecez arefe günü adet günüm.rabbim hayırlısı ile inşallah çifte mutluluk yaşatacak banada.dua et lütfen bize....

Slm kızlar youn sarı akıntım var . bıde jel gıbı sarı bırseyler . bel ve kasık agrım var karnımda sıslık sertlık uykum gelıyor erkenden baş dönmem var ara ara . sankı adet olacakmışım gıbı belım agrıyor . Bunların nedenı ne olabılırkı regl 4 gun kaldı

Kızlar doktordan geldım yogun sarı akıntım var ve o yapışkan seffaf sey sarı olmuş bılgısı olan var mı
canım eğer ovu tarihinin geçtiğinden eminsen bildiğim kadarıyla yüksek ihtimal gebelik belirtisi bu akıntı.benimde bilgim yoktu bu konuda yakın tarihte hamile olduğunu öğrenen bir arkadaşımda aynı durum oldu sarı yoğun bir akıntısı oldu.oda şüphelenip test yaptı ve hamileydi.hayırlsı olur hakkında inşallah canım test yapmışmıydın sen?

Slm kızlar youn sarı akıntım var . bıde jel gıbı sarı bırseyler . bel ve kasık agrım var karnımda sıslık sertlık uykum gelıyor erkenden baş dönmem var ara ara . sankı adet olacakmışım gıbı belım agrıyor . Bunların nedenı ne olabılırkı regl 4 gun kaldı
Usutmus de olabilirsin. Hamile miyim diyecegine her gun al eczaneden bi test yap bence. Varsa kesin cikiyor..

Bana da bu lazım akıldan çıkarmak. Ama nasıl :KK43:

Ya birkaç arkadaşım da dedi ki, o 1 seneden fazla bekleyenler için öyle akıldan çıkarınca oluyormuş dedi. Bir kere hergün folik asit alıyoruz, ya akıldan çıkarmak nasıl olucak. İllaki vitamini alırken aklına geliyor...Bilmiyorum bence tamamen çıkartmak imkansız...Ha şöyle olabilir, regl gününe ve yum gününe bakmazsın belki öyle olur bilemiyorum ki...Birde benim hep 27 günde bir akşama doğru sökülüyoeum. yum da 12-14.gün arasında oluyor. Yani onu da kafamdan çıkarmam imkansız :( oyüzden her ay bir umut adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Önceden test yapmayacağım inş.

Slm kızlar doktordan yenı geldık . Malesef kontrol olamadım sıra coktu bana geldı doktor gıt kan ve hormon ver dedı . Kan almaya gıttım kapattık yarın gel dedı :KK43: Bende dedım bn ızıne gıdıyorum . Artık memlekette yaptıracagım regl olmazsam eger . Patalojı sonucum şükür temız çıktı . Prolaktıne bakacaktı oda yarına kaldıgı ıcın bnde memlekette baktıracagım . Şimdilik bu kadar bosuna beklemışım 9 dan berı öldüm yorgunluktan :KK43:
Olsun tatlım sıkıntı yapma.
Galıba öyle canım çünkü dün memlekete gıdecektım gıdemeım bıletı ertelettım dun doktorada gıdemedım bugunde kan veremedım. Hayırlısı olsun vardır rabbımın bıldıgı . Yoğun bı sarı akıntım var . Bırde yapışkan sarı oluştu bugun . Bel ve karın kasık agrım avr sankı adet mı olacgım nedır
Ben hayatımda 1 kere bu akıntıyı yaşadım, onda da hamileydim. Bence sen büyük ihtimal hamilesin zaten 4 gün kalmış inş sabret azcık daha regl günü gelmezse test yaparsın hemen ;)

Canim sansina kötü olmus ya :KK43: neyse sıkma canini. Netten bakamiyor musun sonuclara ? Keske hastaneye gitmisken acilde kam tahlili yaptirsaydin bi daha en azindan aklindan cikmis olurdu boylesi cok daha zor beklemek :(

Arkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..

Canim uzme kendini bebeginde etkilenir yat dinlen kalkma gerekmedikce... Ne guzel yukselmis sonucun insallah bebisin annecigine sıkı sıkı tutunur :)

Hayırlı olsun canım inşallah Rabbim sağsalim kucağına aldırır... Senin totemi bende mi yapsam acaba kafamda deli sorular
Tesekkur ederim insallah sonuna kadar devam eder. İstiyorsan sen de yapabilirsin tabii ki en kisa zamanda bebegine kavusursun sende insallah

Arkadaslar kan testi yaptirdim 43.18 cikti fakat lekelenme bugun de oldu dr progestan iceceksin dedi. Beklemekten baska carem yok..
Canim onceki sonucun kacti ? Gayet iyi gibi sonucun. Hic kalkma yerinden ic progesteronu bakalim. Bi de ananas yesene cnm, tutunmasini saglamlasmasini saglarmis.

Back