- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Allah razi olsun arkadasim ins herkes biran once bebisini kucagina alırCanim insallah guzel haberlerle gelirsin aklim ve dualarim seninle :) sabah senden gelecek haberi bekliycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun arkadasim ins herkes biran once bebisini kucagina alırCanim insallah guzel haberlerle gelirsin aklim ve dualarim seninle :) sabah senden gelecek haberi bekliycem
olabilirrr :))Benim arkadasim adetin ertesi gunu yaptırmış 1752 mi ne cikmis :) ikiz mi acep ki ?
Olabilir belki ama ultrasonda görünmesi lazımBenim arkadasim adetin ertesi gunu yaptırmış 1752 mi ne cikmis :) ikiz mi acep ki ?
Ins canlarim hic umudum yok ama sirf memlekete gidecegim kontrol yaptirayim diye gidiyorum . yoksa regl olacagim belli cunkuGuzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Belki arkadaşının ikiz bebisiniz olacaktır :) ultrasona girmiş miAllah sağlıklı sıhhatli bebegini kucağına versin inşAllah canım banada çok yüksek geldi ona bişey söylemedim ama bi tuhaflık var yanii
ordada bi tuhaflık var canım cuma günü başka rahatsızlığından dolayı kadın doğuma gitmişti alttan muayne etmiş doktor o zaman hiç hamilelikle ilgili bişey söylememiş bugün gitti kese görünmüş çok garip geldi bana yaaBelki arkadaşının ikiz bebisiniz olacaktır :) ultrasona girmiş mi
Canım çok fazla bilgim yok ama dış gebelikte değer yüksek oluyormus inşallah öyle değildir belki çoğul gebeliktirordada bi tuhaflık var canım cuma günü başka rahatsızlığından dolayı kadın doğuma gitmişti alttan muayne etmiş doktor o zaman hiç hamilelikle ilgili bişey söylememiş bugün gitti kese görünmüş çok garip geldi bana yaa
benimde aklıma hemen dış gebelik geldi canımCanım çok fazla bilgim yok ama dış gebelikte değer yüksek oluyormus inşallah öyle değildir belki çoğul gebeliktir
Mol gebelik de olabilirolabilirrr :))
Yok cnm bu Mol gebelik olabilir dış gebelikte bu kadar Artış olmaz dış gebelikte hcg artış gösterir ama ikiye katlamaz yetersiz bir artış olur.ya tahlil yanlıştır yada benim aklıma ilk gelen mol gebelik oldu o olabilir.onda böyle anormal Artış olur ikiz de de bu kadar artış olmamalı.çok artmışCanım çok fazla bilgim yok ama dış gebelikte değer yüksek oluyormus inşallah öyle değildir belki çoğul gebeliktir
Tatlımvalla buay dersinize iyi çalıltınız. Ouüzden neden olmasın, bgn dr dönüşü haberlerini bekliyoruz:)Ins canim . adet olacagim gibi sancim var . sol kasigimda belim de . karnimin ici yaniyor . bide biraz once yine o beyaz sari yapiskan seyi gordum pecetede. Regl mi olacagim nedir sivilceler cikti . bogazimda agriyor
ay ya cnm ne güzel söyledîn inş öyle olur...bakmayın ben buralara en iyisi...Ozaman sana şöyle bir dua edeyim tatlım inşallah işlere koşuşturmalardan okadar meşgul olursun ki aaaaa ben regl oldum mu diye düşünürken gününün geçtiğini ve sonra gebe kaldığını öğrenirsin :)
Suan doktordayim canim sonucu soylerim sizlereTatlımvalla buay dersinize iyi çalıltınız. Ouüzden neden olmasın, bgn dr dönüşü haberlerini bekliyoruz:)
ay ya cnm ne güzel söyledîn inş öyle olur...bakmayın ben buralara en iyisi...
Gunaydin kizlar . Suan doktordayim bekliyorum . Bakalim sonuçlari alinca yazarim ....
Hic umudum yok kuzum . cunku belim adet olcakmisim gibi agriyor akintim da var lavaboya gidiyorum yok birsey . Kasiklarimda agriyorGunaydin canim :) heyecanla bekliyoruz guzel sonuclarla gel insallah
Ins vardir canim cunku agrilar herzamn adet sancisi olmayabiliyormusKizlar bata 5 gun var hasta olacakmisim gibi karin agrim basladi bu ay zaten umudum yoktu bakalim hayirlisi...
kaşık kaldırma nedir tatlım.o nasıl yapılıyor????Yaptirmadigim bi kasik kaldirma kalmisti onu da Persembe gunu yaptiracagim kizlar. Deneyimi yasadiktan sonra sizinle paylasacagim.
@_-CaNiMSiN-_
Tebrikler canim!