• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Belki arkadaşının ikiz bebisiniz olacaktır :) ultrasona girmiş mi
ordada bi tuhaflık var canım cuma günü başka rahatsızlığından dolayı kadın doğuma gitmişti alttan muayne etmiş doktor o zaman hiç hamilelikle ilgili bişey söylememiş bugün gitti kese görünmüş çok garip geldi bana yaa

ordada bi tuhaflık var canım cuma günü başka rahatsızlığından dolayı kadın doğuma gitmişti alttan muayne etmiş doktor o zaman hiç hamilelikle ilgili bişey söylememiş bugün gitti kese görünmüş çok garip geldi bana yaa
Canım çok fazla bilgim yok ama dış gebelikte değer yüksek oluyormus inşallah öyle değildir belki çoğul gebeliktir

Slm kizlar nasilsiniz bugun regl gunu olan kizlar ne yapti var mi bebis haberi ...

Canım çok fazla bilgim yok ama dış gebelikte değer yüksek oluyormus inşallah öyle değildir belki çoğul gebeliktir
Yok cnm bu Mol gebelik olabilir dış gebelikte bu kadar Artış olmaz dış gebelikte hcg artış gösterir ama ikiye katlamaz yetersiz bir artış olur.ya tahlil yanlıştır yada benim aklıma ilk gelen mol gebelik oldu o olabilir.onda böyle anormal Artış olur ikiz de de bu kadar artış olmamalı.çok artmış

Ins canim . adet olacagim gibi sancim var . sol kasigimda belim de . karnimin ici yaniyor . bide biraz once yine o beyaz sari yapiskan seyi gordum pecetede. Regl mi olacagim nedir sivilceler cikti . bogazimda agriyor :KK43:
Tatlımvalla buay dersinize iyi çalıltınız. Ouüzden neden olmasın, bgn dr dönüşü haberlerini bekliyoruz:)
Ozaman sana şöyle bir dua edeyim tatlım inşallah işlere koşuşturmalardan okadar meşgul olursun ki aaaaa ben regl oldum mu diye düşünürken gününün geçtiğini ve sonra gebe kaldığını öğrenirsin :)
ay ya cnm ne güzel söyledîn inş öyle olur...bakmayın ben buralara en iyisi...

Günaydınn arkadaşlar :KK200:
Varmı değişimler hissedenler.
Benim 4 günüm kaldı BAT a. Şuanlık birşey hissetmiyorum

Gunaydin kizlar . Suan doktordayim bekliyorum . Bakalim sonuçlari alinca yazarim ....

Back