- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 43
- 32
Ayyyy canim bnm cok sevindim senin adina hamis anne bizede dua et . Ilk deger kacti canim iciSkry10 cnm haklıymışsin bugün baktirdim beta hcg 49.3 çıktı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canim bnm cok sevindim senin adina hamis anne bizede dua et . Ilk deger kacti canim iciSkry10 cnm haklıymışsin bugün baktirdim beta hcg 49.3 çıktı :)
Sanmam cnm regl olacagim herhaldeSkry10 canim bebis mi geliyor yoksa ?
Konusmustuk ya 4.3 çıkmıştı yaAyyyy canim bnm cok sevindim senin adina hamis anne bizede dua et . Ilk deger kacti canim ici
Sanmam cnm regl olacagim herhalde
Konusmustuk ya 4.3 çıkmıştı ya
Masallah supanallah canim . regl ne zaman peki . Güzel artmis darisi bize olur ins . cok sevindim demistim sanadaKonusmustuk ya 4.3 çıkmıştı ya
Kuzum agrim cok belliki kirmizilar gelcek . yarin doktordada badit bi sekilde ogrencegim olmadigimi zaten cnm . Hayirlisi napalim . Zaten diger ayada memleketteyim . sonrada oluruna birakacagim cnm kismet napalimCanim daha cok var regl zamanına :) umutsuzluga kapilma lutfen
Masallah supanallah canim . regl ne zaman peki . Güzel artmis darisi bize olur ins . cok sevindim demistim sanada
Ozaman sana şöyle bir dua edeyim tatlım inşallah işlere koşuşturmalardan okadar meşgul olursun ki aaaaa ben regl oldum mu diye düşünürken gününün geçtiğini ve sonra gebe kaldığını öğrenirsin :)Hakkısın cnm ya işker yoğunlaşmaya başlıcak dönem açılıyır inş bunlara kafamı vermicem cnm ya, umarım birgü o güzel haberi tekrar almak nasip olur...
Bariz artmis tatlim . sen kac gun once test yapmistin idrar . Belirtilerin neydi cnm pekiCuma günü bat 11 eylül yani. İnş amin cnm. Tsk ederim
Kuzum agrim cok belliki kirmizilar gelcek . yarin doktordada badit bi sekilde ogrencegim olmadigimi zaten cnm . Hayirlisi napalim . Zaten diger ayada memleketteyim . sonrada oluruna birakacagim cnm kismet napalim
Sabah 9 da doktorda olacagim cnm . regl 4 gun kaliyor . Olmadiginida ogrenirim cunku 1.20 yine gorurum testte . Ins en azindan prolaktin hormonum dusmustur . hayirlisi olsun ne deyim Allah buyukCanim mutlaka kan tahlili yaptirmalisin yarin :) guzel haberlerle gel insallah. Kactaydi randevun ?
Ben 17 haftalık hamileyim bugün test yaptırdım aile hekimi istedi beta HCG 2048li biseydikızlar bişey sorucam size dün bi akrabamın hamile olduğunu söylemiştim ya bugün tahlil yaptırdı adetinin gecikeli 6. günü bugün değeri 4000 çıkmış çok fazla gibi geldi sanki bana
Sabah 9 da doktorda olacagim cnm . regl 4 gun kaliyor . Olmadiginida ogrenirim cunku 1.20 yine gorurum testte . Ins en azindan prolaktin hormonum dusmustur . hayirlisi olsun ne deyim Allah buyuk
Ben 17 haftalık hamileyim bugün test yaptırdım aile hekimi istedi beta HCG 2048li biseydi
o arkadasin neden öyle cikmiski
Allah sağlıklı sıhhatli bebegini kucağına versin inşAllah canım banada çok yüksek geldi ona bişey söylemedim ama bi tuhaflık var yaniiBen 17 haftalık hamileyim bugün test yaptırdım aile hekimi istedi beta HCG 2048li biseydi
o arkadasin neden öyle cikmiski
Guzel haberlerini bekliyoruz canım :)Sabah 9 da doktorda olacagim cnm . regl 4 gun kaliyor . Olmadiginida ogrenirim cunku 1.20 yine gorurum testte . Ins en azindan prolaktin hormonum dusmustur . hayirlisi olsun ne deyim Allah buyuk