• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar çok şiddetli baş ağrım var. Birde sırtım ağrıyor. Aglicam baş agrisindan o derece yani. Daha bata 5 gun var ama hamileleik belirtisi degildir degil mi bu

Canim daha cok var regl zamanına :) umutsuzluga kapilma lutfen
Kuzum agrim cok belliki kirmizilar gelcek . yarin doktordada badit bi sekilde ogrencegim olmadigimi zaten cnm . Hayirlisi napalim . Zaten diger ayada memleketteyim . sonrada oluruna birakacagim cnm kismet napalim

Hakkısın cnm ya işker yoğunlaşmaya başlıcak dönem açılıyır inş bunlara kafamı vermicem cnm ya, umarım birgü o güzel haberi tekrar almak nasip olur...
Ozaman sana şöyle bir dua edeyim tatlım inşallah işlere koşuşturmalardan okadar meşgul olursun ki aaaaa ben regl oldum mu diye düşünürken gününün geçtiğini ve sonra gebe kaldığını öğrenirsin :)

Kuzum agrim cok belliki kirmizilar gelcek . yarin doktordada badit bi sekilde ogrencegim olmadigimi zaten cnm . Hayirlisi napalim . Zaten diger ayada memleketteyim . sonrada oluruna birakacagim cnm kismet napalim

Canim mutlaka kan tahlili yaptirmalisin yarin :) guzel haberlerle gel insallah. Kactaydi randevun ?

Canim mutlaka kan tahlili yaptirmalisin yarin :) guzel haberlerle gel insallah. Kactaydi randevun ?
Sabah 9 da doktorda olacagim cnm . regl 4 gun kaliyor . Olmadiginida ogrenirim cunku 1.20 yine gorurum testte . Ins en azindan prolaktin hormonum dusmustur . hayirlisi olsun ne deyim Allah buyuk

kızlar bişey sorucam size dün bi akrabamın hamile olduğunu söylemiştim ya bugün tahlil yaptırdı adetinin gecikeli 6. günü bugün değeri 4000 çıkmış çok fazla gibi geldi sanki bana

Bende ilk olarak halsizlik ve uyku vardı. Aşırı hassaslasmistim hep ağlamaklı bi halde idim. Sonra akintim çok oldu özellikle sarı akıntı ve idrarimin rengi çok koyu idi. Kötü korkuyordu ve çok asri au içme durumum vardı. İçim resmen kavruluyordu. Baş ağrısının haddi hesabi yok tabi

kızlar bişey sorucam size dün bi akrabamın hamile olduğunu söylemiştim ya bugün tahlil yaptırdı adetinin gecikeli 6. günü bugün değeri 4000 çıkmış çok fazla gibi geldi sanki bana
Ben 17 haftalık hamileyim bugün test yaptırdım aile hekimi istedi beta HCG 2048li biseydi
o arkadasin neden öyle cikmiski

Sabah 9 da doktorda olacagim cnm . regl 4 gun kaliyor . Olmadiginida ogrenirim cunku 1.20 yine gorurum testte . Ins en azindan prolaktin hormonum dusmustur . hayirlisi olsun ne deyim Allah buyuk

Canim insallah guzel haberlerle gelirsin aklim ve dualarim seninle :) sabah senden gelecek haberi bekliycem

Ben 17 haftalık hamileyim bugün test yaptırdım aile hekimi istedi beta HCG 2048li biseydi
o arkadasin neden öyle cikmiski
Allah sağlıklı sıhhatli bebegini kucağına versin inşAllah canım banada çok yüksek geldi ona bişey söylemedim ama bi tuhaflık var yanii

Back