• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Gecen ay lekelenmem vardi dusuk oldu bu ay da idrar testim pozitif ve yine lekelenmem var bekliyorum korkuyla..
Ya geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah buay sımsıkı tutunur bebişin Dr önlem aldımı 2aydır lekelenmen var diyecanım

İyiyim cnm bmm 3. Ayda olmadı, bende mi kendimi tutup foruma girmesemmi siye düşünüyorum. Sonra sizleri öerak edip giriyorum. Bi yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. Oyüzden kafam karışık oyüzden :KK43: akıldan çıkarmak için ne tavaiye edersin tatlım?
Aslında ben artık vazgeçmiştim bu birkaç ay olmasın zaten diyordum bazı tatsız durumlar oldu aklım hep oyüzden başka yerlerdeydi ama işte tutmuş Rabbim bana şans getirsin umut getirsin diyemi gönderdi diyorum çok boşluktaydım çünkü

nasılsınız canlar ayy benim bugünden beri sağ ve sol kasığım çok ağrıyo bide aşağıya sürekli bıçak saplıyolar şuan bile öyle neden acaba yaa yumurtam çatlıyo desem dahada çook erken anlamadım gitti

Aslında ben artık vazgeçmiştim bu birkaç ay olmasın zaten diyordum bazı tatsız durumlar oldu aklım hep oyüzden başka yerlerdeydi ama işte tutmuş Rabbim bana şans getirsin umut getirsin diyemi gönderdi diyorum çok boşluktaydım çünkü
Bende inş kararlıyım vazgeçmezsem eğer yum günlerim haftsya geliyor.canım isterse birlikte olacağım. Bakalım bu 4. Ayım olacak, innş tutar hayırlısıysa...

Yaptirmadigim bi kasik kaldirma kalmisti onu da Persembe gunu yaptiracagim kizlar. Deneyimi yasadiktan sonra sizinle paylasacagim.
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_
Tebrikler canim!

nasılsınız canlar ayy benim bugünden beri sağ ve sol kasığım çok ağrıyo bide aşağıya sürekli bıçak saplıyolar şuan bile öyle neden acaba yaa yumurtam çatlıyo desem dahada çook erken anlamadım gitti
Aynen cnm bnmde kasık ağrısı ve batmalarım var. Ama ayın 15i yum gözüküyor. İnş bu ay yum mızı hissederiz.

Tebrikler cnm senin testin 4 küsürdü değil mi? Yanlış hatırlamıyorum,ilk testini ne zaman yaptın 2. Testini ne zaman ? Ovulasyondan kaç gün sonra? Detaylı bilgi verir misin?

Evet cnm ayın 4 eylül de negatif çıktı, 6 eylül de 4.3 çıktı bugün ise 49.3 çıktı. Ovulasyon tarihim hesaplamaya göre 28 ağustos.

İşr
Adetin bitmis olsun dedi, misir kocani gibi bi sey istedi kayinvalidem biliyor ne oldugunu ben anlamadim. Bi de o gun full yatacakmisim. Kontrol etmedi direkt girisecek herhalde :))[/QUOTE
Adetin bitmis olsun dedi, misir kocani gibi bi sey istedi kayinvalidem biliyor ne oldugunu ben anlamadim. Bi de o gun full yatacakmisim. Kontrol etmedi direkt girisecek herhalde :))
Işe yararsa Antalya da yanındayız tüm topik olarak:KK70:

Bende inş kararlıyım vazgeçmezsem eğer yum günlerim haftsya geliyor.canım isterse birlikte olacağım. Bakalım bu 4. Ayım olacak, innş tutar hayırlısıysa...
İnşallah canım herşey güzel olur senin için ama bu ay da deme rahatlat kendini birşeylerde uğraş boş vaktinde ve takibi unut regl gününü bile hesaplama zihnini arındır sadece gebelik için değil kendi iç huzurun içinde gerekli çünkü yıprattık kendimizi böyle böyle istemeden inşallah herşey güzel olacak canım benim

Bende kasık ağrısı ve akıntı olmuştu. Diğerlerini yasamadım ben, ama son güne kadar adet olucam sanıyırdum. Çünkü aynı adet sancısını çektim. Birde yerleşme kanamasıda yasadım öyle hayırlıyırum. Seninki de imş hamilelik belirtisidir tatlım
Ins canim . adet olacagim gibi sancim var . sol kasigimda belim de . karnimin ici yaniyor . bide biraz once yine o beyaz sari yapiskan seyi gordum pecetede. Regl mi olacagim nedir sivilceler cikti . bogazimda agriyor :(

İnşallah canım herşey güzel olur senin için ama bu ay da deme rahatlat kendini birşeylerde uğraş boş vaktinde ve takibi unut regl gününü bile hesaplama zihnini arındır sadece gebelik için değil kendi iç huzurun içinde gerekli çünkü yıprattık kendimizi böyle böyle istemeden inşallah herşey güzel olacak canım benim
Hakkısın cnm ya işker yoğunlaşmaya başlıcak dönem açılıyır inş bunlara kafamı vermicem cnm ya, umarım birgü o güzel haberi tekrar almak nasip olur...

Back