• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Arkadaslar merhaba az once tekrar test yaptim fakat yine lekelenmem oldu cok korkuyorum. Hayirlisiyla su donemi bi atlatabilsem.Eki Görüntüle 1627075
Tatlım senin düşükten sonra bhcg n sıfırlanmışmıydı? Gerçi baya zaman oldu sıfırlanmıştırda...corasprin alıyormusun?yerleşmeye çalışıyordur muhtemelen...ilk zamanlar olabilir, iş ki sonradan olmasın...dr a görünsene bi bencd?

Tatlım senin düşükten sonra bhcg n sıfırlanmışmıydı? Gerçi baya zaman oldu sıfırlanmıştırda...corasprin alıyormusun?yerleşmeye çalışıyordur muhtemelen...ilk zamanlar olabilir, iş ki sonradan olmasın...dr a görünsene bi bencd?
Sifirlandi corasprini bugun almadim lekelenmem var diye bu haftayi atlatirsam gorunucem dr a..

Slm kizlar lavaboya gittigimde beyaz sari karisimi yapiskan plastik gibi bisey bulasti. Kasiklarim ve belim cok agriyor . ve gobek deligi alti hem yaniyor hem hareket ettikce agriyor bilgisi olan var mi . Bide bugun disim cok agridi

Tama işte kan sulandırdığı için atıyorum pıhtılaşmadan dolayıysa bu lekeler onu durdurması lazım...ama emin değilim işte otüzden dra gitmekte ve ihmal etmemekte fatda var diye düşünüyorum. Ama sen bilirsin
Kan sulandirici kanamayi arttirmaz mi ??

Slm kizlar lavaboya gittigimde beyaz sari karisimi yapiskan plastik gibi bisey bulasti. Kasiklarim ve belim cok agriyor . ve gobek deligi alti hem yaniyor hem hareket ettikce agriyor bilgisi olan var mi . Bide bugun disim cok agridi
Hamilelik belirtisi gibi sanki canim

Kan sulandirici kanamayi arttirmaz mi ??
Evet senin dedîğin doğru, ama pıhtılaşma varsa bebek beslenemediği durumlardada lekelenme ve kanama yaşanabiliyor. Kan pıhtılaşması yaşayanların platformu gibi bir konu var, onlar öğrenmeden bunu içiyorlar. Hamileliktede devam ediyorlar. Ama biz farazi konuşuyoruz şuanda oyüzden diyorum dr a gidip ona göre kullan yada kullanma...şimdi kafanı da karıştırma oyüzden dedim. Neden beklemek istiyorsun peki?

Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu tatlım, oyüzden hamile olabilirsin.

Evet senin dedîğin doğru, ama pıhtılaşma varsa bebek beslenemediği durumlardada lekelenme ve kanama yaşanabiliyor. Kan pıhtılaşması yaşayanların platformu gibi bir konu var, onlar öğrenmeden bunu içiyorlar. Hamileliktede devam ediyorlar. Ama biz farazi konuşuyoruz şuanda oyüzden diyorum dr a gidip ona göre kullan yada kullanma...şimdi kafanı da karıştırma oyüzden dedim. Neden beklemek istiyorsun peki?
Yarin hem kan vereyim hem de goruseyim hatta ben en iyisi progestan da alayim coraspinle gecen ayda lekelenmem varken ikisini bir icmemi solemisti dr. Tesekkur ederim gercekten insan basina gelince sasiriyor napacagini..

Yarin hem kan vereyim hem de goruseyim hatta ben en iyisi progestan da alayim coraspinle gecen ayda lekelenmem varken ikisini bir icmemi solemisti dr. Tesekkur ederim gercekten insan basina gelince sasiriyor napacagini..
Benimde başım beladaydı lekelenmelerde, hamileliği öğrendiğimde 1 hafta yaşadım. Progesteronla geçti. 2 hafta bişi yoktu, sonra arkası geri geldi. Ama progesteronuda dr a sorarak al bence, kafana göre alma... Bir de stres yapmamaya çalış, seni çok iyi anlıyırum. Stres hamileliğin bir bumaralı dülmanı çünkü:( bişey olmayacakmış gibi düşün. Görümcemle aynı anda hamile kalmışız, ben lekelenme çok yaşadım kaybettim. Onun birsürü kanaması oldu ama sağlıklı bir evladı oldu... Oyüzden ne yalayacağımız allaha bağlı, tevekkülü elden bırakma. Bol bol dua et inş hiçbişey olmaz bebeişşne ;)

Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu tatlım, oyüzden hamile olabilirsin.
Bilemiyorum ki canim uzerine konduramiyorum uzulmemek icin . hasta olcak gibiyim . Bide dun diz kapagimdan ayak bilegime kadar agri girdi kramp gibi

Bilemiyorum ki canim uzerine konduramiyorum uzulmemek icin . hasta olcak gibiyim . Bide dun diz kapagimdan ayak bilegime kadar agri girdi kramp gibi
Bende kasık ağrısı ve akıntı olmuştu. Diğerlerini yasamadım ben, ama son güne kadar adet olucam sanıyırdum. Çünkü aynı adet sancısını çektim. Birde yerleşme kanamasıda yasadım öyle hayırlıyırum. Seninki de imş hamilelik belirtisidir tatlım

Teşekkür ederim canm inşallah kan testimde de olumlu olur canım sana da dua ediyorum tam bilmiyorum ne olduğunu girmemiştim 1aydır inşallah herşey olumlu gelişir :)
Gecen ay lekelenmem vardi dusuk oldu bu ay da idrar testim pozitif ve yine lekelenmem var bekliyorum korkuyla..

Teşekkür ederim tatlım amin inşallah nasılsın iyimisin canım
İyiyim cnm bmm 3. Ayda olmadı, bende mi kendimi tutup foruma girmesemmi siye düşünüyorum. Sonra sizleri öerak edip giriyorum. Bi yandanda olacağı varsa zaten olur diyorum. Oyüzden kafam karışık oyüzden :( akıldan çıkarmak için ne tavaiye edersin tatlım?

Back