• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif) :KK68:Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı:KK200:

Canım çok sevindim sağlıklı hayırlı olsun inşallah değerin artar bebeğini kucagına alırsın

Yoksa hamile misin kiz :)
İnsallahhh Allahım öyle bi umutla söyledin ki ağladım valla :) Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama bu ovu testi beni daha çok umutlandırdı bazen gebelik ovu testiyle ogrenilebiliyormus inşallah öyledir canım

İnsallahhh Allahım öyle bi umutla söyledin ki ağladım valla :) Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama bu ovu testi beni daha çok umutlandırdı bazen gebelik ovu testiyle ogrenilebiliyormus inşallah öyledir canım
Ayyyy kuzum ya ins oledir ins hamilesindir sevinc goz yasin olur bunlar

Canim bnm ne mutlu sana saglikla kucagina alirsin ins . Bu ay bnde hesap yapmiycagim yum gunu takibi yapmayacagim . sali verecegim
ya salınca gerçekten oluyormuş bende herkes gibi kızıyordum kafana takma olur diyenlere ama öyleymiş sanırım bu ay sadece 17,25,27 ağstos ilişki oldu düşünsene ya benki son zamanlarda artık iyice bebek odaklı ilişki gibi olmuştu her nekadar kendime itiraf edemesemde sizde bana dua edin nolur korkuyorum bide geçen ay çok yoğun regl oldum sanki boşaldı tüm kan rahimmi temizlendi noldu artık

SAT/OVU.(ilişki tarihlerim) adet tarihim 23 agustos
8/30 , 10/1 , 12/3 , 13/4, 14/5, 15/6, sat tarihime göre ilişki ve ovu tarihlerim yandaki sıralamadaki gibi altı çizili büyük tarih pozitif olan tarih.bu neden ile sattan sonraki 12.13.14. ve 15. günler üst üste yaptım testleri ve ilişkiyi 8.10.ve 12.günlerde ise bir dolu bir boş şeklinde yaptım.16.günü yani dün bayagı silikti o yüzden boş geçtim.bu 17.günden sonra yani bu tarihten sonra yine bir dolu bir boş ilerlemeyi düşünüyorum.adet döngüm 30 güne bir.yani 22 veya 23 eylülde adet olmam gerekiyor.yumurtlama oldu ama sizce çatlama işlemi bitmişmidir.ilişkiye hergünmü devam etmeliyim yoksa bir dolu bir boş iyimi.birde ovu testi tamamen negatife dönene kadar yapmak lazımmı.yani adet tarihine kadar yapmalımıyım onu.ama 14.de resmen yumurtladığımı hissettim kasıklarımda ciddi batmalar ve kasılmalar oldu.sanki adet olacakmışım gibiydi.of ne zor iş bu ya.bu ayda tutmaz ise takip etmeyeceğim gerçekten.başka işlere odaklanacağım kısmettimizde ne varsa onu yaşayacağız.çok soru sordum ama ovu tarihinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım bendekile ultra hassas gebelik testleri.farkeder mi bilmiyorum.ne kadar süre öncesinde belirtiyor????yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl bir yol izlemem lazım bundan sonra....

bu arada bugün kasıklarımda çok şiddetli kasılmalar oluyor gögüslerimde de aynı şekilde göğüs uclarıma ara ra bıçak batıyor gibi acıyor.ovu testim dün akşam bayağı silik çıktı ama devammı ediyor yumurtlama yoksa çatlıyormu...anlamadım.bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz yani imkansız.yumurtlamam 14.gün olarak göründü çünkü...dpo 2 deyim daha bir dolu bir boş olarak ilişkiye BAT a kadar devam edeyim diyorum ne dersiniz???

Bu ay kimyasal gebelik gecirdim.
Eşimle konuşup ortak bi karar aldık, bir süre ara veriyoruz bebeğe.
Burda bana dua eden,benim için üzülen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Hakkınızı helal edin.

bu arada bugün kasıklarımda çok şiddetli kasılmalar oluyor gögüslerimde de aynı şekilde göğüs uclarıma ara ra bıçak batıyor gibi acıyor.ovu testim dün akşam bayağı silik çıktı ama devammı ediyor yumurtlama yoksa çatlıyormu...anlamadım.bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz yani imkansız.yumurtlamam 14.gün olarak göründü çünkü...dpo 2 deyim daha bir dolu bir boş olarak ilişkiye BAT a kadar devam edeyim diyorum ne dersiniz???
arkadaşlar mesajlarıma cvp veren yokmuuuuu:( charmant charmant ve diğer tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım

SAT/OVU.(ilişki tarihlerim) adet tarihim 23 agustos
8/30 , 10/1 , 12/3 , 13/4, 14/5, 15/6, sat tarihime göre ilişki ve ovu tarihlerim yandaki sıralamadaki gibi altı çizili büyük tarih pozitif olan tarih.bu neden ile sattan sonraki 12.13.14. ve 15. günler üst üste yaptım testleri ve ilişkiyi 8.10.ve 12.günlerde ise bir dolu bir boş şeklinde yaptım.16.günü yani dün bayagı silikti o yüzden boş geçtim.bu 17.günden sonra yani bu tarihten sonra yine bir dolu bir boş ilerlemeyi düşünüyorum.adet döngüm 30 güne bir.yani 22 veya 23 eylülde adet olmam gerekiyor.yumurtlama oldu ama sizce çatlama işlemi bitmişmidir.ilişkiye hergünmü devam etmeliyim yoksa bir dolu bir boş iyimi.birde ovu testi tamamen negatife dönene kadar yapmak lazımmı.yani adet tarihine kadar yapmalımıyım onu.ama 14.de resmen yumurtladığımı hissettim kasıklarımda ciddi batmalar ve kasılmalar oldu.sanki adet olacakmışım gibiydi.of ne zor iş bu ya.bu ayda tutmaz ise takip etmeyeceğim gerçekten.başka işlere odaklanacağım kısmettimizde ne varsa onu yaşayacağız.çok soru sordum ama ovu tarihinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım bendekile ultra hassas gebelik testleri.farkeder mi bilmiyorum.ne kadar süre öncesinde belirtiyor????yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl bir yol izlemem lazım bundan sonra....
Cnm ovulasyon testin en koyu Çıktığı gün sana uyarıdır bak ilişkilerini sıklaştır yumurtan Çatladı çatlayacak diye.ertesi gün baktın silikleşti bil ki işte o gün çatladı.yumurta çatlama olayı uzun Süren bir olay değil.bir gün içerisinde oluyor ve bitiyor.bu Yüzden çatlamasam önce ve çatladığı gün çalışmalarını Çoktan yapmış olmalısın.çatlama Günü'nden 12 gün sonra ilk idrarla testini yapabilirsin varsa kesin çıkar;)

ffd
Cnm ovulasyon testin en koyu Çıktığı gün sana uyarıdır bak ilişkilerini sıklaştır yumurtan Çatladı çatlayacak diye.ertesi gün baktın silikleşti bil ki işte o gün çatladı.yumurta çatlama olayı uzun Süren bir olay değil.bir gün içerisinde oluyor ve bitiyor.bu Yüzden çatlamasam önce ve çatladığı gün çalışmalarını Çoktan yapmış olmalısın.çatlama Günü'nden 12 gün sonra ilk idrarla testini yapabilirsin varsa kesin çıkar:KK66:
benim ovu 14 ü idi 12.13.14.15 üst üste yaptım yani öncesi ve sonrası oluyor.bakalım artık bir dolu bir boşa devam hafta sonuna kadar...kısmet artık

Bata bir hafta kala bırak bebek tutunmaya Çalışıyor olacak

Canim benim yumurtlama akintim 29 unda geldi catlama da 1-2 gun sonrasinda mi oluyor? Yani hani 12 gun dedin ya test icin ben kacinda yapsam varsa cikar acaba ki ?? Bat 14 u. En iyisi bati mi beklemek ?

Canim benim yumurtlama akintim 29 unda geldi catlama da 1-2 gun sonrasinda mi oluyor? Yani hani 12 gun dedin ya test icin ben kacinda yapsam varsa cikar acaba ki ?? Bat 14 u. En iyisi bati mi beklemek ?
Cnm eğer ovulasyon testi ile yada Ateşle yumurtlama takibi yapmıyorsan akıntı ile kesin bir tarih söyleyemeyiz.ovulasyon tarihi belli değilse en doğrusu tahmini bat tarihini beklemek dn doğrusu gibi çünkü bu gibi durumlarda geç Döllenme söz konusu olabiliyor

Cnm eğer ovulasyon testi ile yada Ateşle yumurtlama takibi yapmıyorsan akıntı ile kesin bir tarih söyleyemeyiz.ovulasyon tarihi belli değilse en doğrusu tahmini bat tarihini beklemek dn doğrusu gibi çünkü bu gibi durumlarda geç Döllenme söz konusu olabiliyor

Hmm anladim canim :( Sabir lazim desene :)

Arkadaslar merhaba az once tekrar test yaptim fakat yine lekelenmem oldu cok korkuyorum. Hayirlisiyla su donemi bi atlatabilsem. IMG_20150908_180714.jpg

Back