Öyle canım bu nasıl bişey ya insanın beynini kemiriyorİcin nasil rahat edecekse oyle yap canim kimse engelleyemiyor duygularimizi malesef :)
Hiç sorma verilen paraya mı Yanasın yoksa yalancı çift çizgiye mi???O marka bide pahalı herkese bol keseden çift çizgi dağıtıyor
Malesef kurtulmuyorsun :) adet olana kadar suruyorÖyle canım bu nasıl bişey ya insanın beynini kemiriyorsabah ilk idrarla yapıcam kurtulcam bu stresten
Herşeyi bırak ikinci çizginin verdiği umudun fos çıkması of çok kötüHiç sorma verilen paraya mı Yanasın yoksa yalancı çift çizgiye mi???
Bebetime iyidir cnm ben kullandım sıkıntı yaşamadım presiktör Olmasın az önce bir arkadaş yaptı resmen ikinci çizgi var herkes var dedi kan verdi kız 0,2 falan mı çıkmış ne kız hayal kırıklığı Yaşadı resmen labquik de iyi diyor herkes
Demee öylee ya :)Malesef kurtulmuyorsun :) adet olana kadar suruyor
Pozitif cikarsa ki umarim cikar baska marka bir testle bir sonraki gun tekrar yaparsin canim bisey olmaz :)
Demee öylee ya :)
İnşallah canım da diyorum ya kadın hisseder hamile olup olmadığını ben hissetmiyorum artı yumurtlama gününü kaçırmışımCanim adet olana kadar insanin umudu bitmiyor malesefinsallah yarin sonuc pozitif cikar da biter bu stres senin icin :)
canım ben adet oldum bugün 5. günüm bu ay hayırlısı ile aşılama olcam canım@bambay
@canus123
@Eylemeylemce
@prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
@casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
@Hayal Peri Bat 5 Eylül
@Lilyumas Bat 6 eylüleylül
Kizlar sizden haber yok mu naptiniz
İnşallah canım da diyorum ya kadın hisseder hamile olup olmadığını ben hissetmiyorum artı yumurtlama gününü kaçırmışım
Hey maaşşallah inşallah ya bunları duyunca umut oluyo ne güzelCanim olsun hic belli olmaz yine de ya az once arkadasimla konustum ilk ay tek denemeyle hamile kalmis :)
Hey maaşşallah inşallah ya bunları duyunca umut oluyo ne güzel
canım regıle kaç gun var senın . Bırde belırtılerın neydı kı . ya hamılesı cızgı barız net canım ya
Canım bu konuda yalnız değilsin bütün samimi yakın arkadaşlarım şuan hamile... Kuzenimin üçüz bebekleri olacakmış... Diğer kuzenimde üçüncüye hamileymiş... Daha da var.... İnsan ilk duyunca ben de istiyorum ama diyor sonrasında çok seviniyor... Onlara sevindiğimiz gibi kendimiz de seviniriz inşallah... Sıkma güzel canını...kızlar nasılsınız bugün görümcem gebelik testi yaptı hamile inanmadı sonra bitane daha yaptı ondada çizgiler kopkuyo ama nasıl morali bozuldu anlatamam istemiyo en sonunda patladım ona dedim ben 3 senedir bu çizgileri görmek icin uğraşıyorum ama olmuyo sen olduğu halde nasıl böyle yaparsın dedim ya bi dünya söylendim içimi döktüm rahatladım valla sonra aradan yarım saat geçmedi yiğenim mesaj attı hamileyim die ayy o an hıçkırıklara boğuldum bu 4 gün içinde aldığım 4. hamile haberi resmen depresyona girdim yaa
Bende seni merak ediyordum canım. Yarın dr a gitmicen mi belli olmaz hemen ümitsizlige düşme bakalimİyi geceler kızlar . sol dız kapağımdan ayak bıleklerıme kadar cekılen degısık bı agrı gırdı nedır bu . bIrde belım cok agrıyor . Kızlar ben galıba regl olacagım olmadı bu ay . nasıpte yokmuş
Yok canım ya gıdemeyecegım . Çarşamba gıdecegım kısmetse ınş . cunku bugun kışlık fasulyemı yaprım cok yoruldum yarında yapacagım . memleketede gıdecegım hazırlıklar utuler alişverışler cok yoruldum . Oyuzden carsmbaya gıtcegım . Bıletımı bıle 1 gun erteledıyoruz yorgunum cunku yetışmeyecek . Ağrım cok fazla ama kesın regl olacagım bu ay yıneBende seni merak ediyordum canım. Yarın dr a gitmicen mi belli olmaz hemen ümitsizlige düşme bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?