• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant charmant cnm gol geldin çizgiyi ben de gördüm inşallah hamilesinden.son ilişkiden 4 gün sonra bile Döllenme olmuş olabilir.çünkü ovulasyonundan emin değilsin.hiç belli olmaz bir bakmışsın senin totem tutar.

Bu Arada benim bat 26 Eylül yap.tabi benim yumurtalar bir süpriz yapmaZsa.çatlatma iğnesi yaptırdım yarın değil öbür gün çatlar diye tahmin ediyorum.
İnsallah canim. Umarim senin gibi cok ugrasan arkadaslarimiz bir an once bebeklerine kavusursunuz. Biz burda bir kac ay icin uzulurken sizler kimbilir nasil bir psikoloji yasiyorsunuz. :110:

İnsallah canim. Umarim senin gibi cok ugrasan arkadaslarimiz bir an once bebeklerine kavusursunuz. Biz burda bir kac ay icin uzulurken sizler kimbilir nasil bir psikoloji yasiyorsunuz. :110:
Cnm Rabbim. Herşeyin hayırlısını versin gerçekten ben de şimdiye kadar çok kafaya takıyordum da bu ay bir garibim bir bıkmışlık var.çok üstelememek Lazım ya.rabbim gerçekten vakti ve zamanı çok iyi biliyor.sadece biz bunu çok sık unutuyoruz.geçen gün bir yazıya denk geldim.çok etkilendim hala da etkisindeyim.unuttukça bu Yazıyı okumak gerek.diğer topik Arkadaşlarımla paylaştım.burdaki arkadaşlarla da paylaşmak isterim.yanakları iki elimizin arasına Alıp iyi bir düşünmek gerek.gerçekten ne istiyoruz???

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cennet-kokulum-cennetim-zeynebim.854757/

Bata 1 hafta var hala sag kasigimdaki agri gecmedi :( agridan cok sanki baski varmis gibi hissediyorum bide karnim midem cok sis :( Allah im isteyen herkese bana da nasip etsin insallah ya bu ay ilk denememiz ama icimdeki bebek istegi gittikce artiyor :( rabbim hepimize bekleme sabri versin...

Cnm Rabbim. Herşeyin hayırlısını versin gerçekten ben de şimdiye kadar çok kafaya takıyordum da bu ay bir garibim bir bıkmışlık var.çok üstelememek Lazım ya.rabbim gerçekten vakti ve zamanı çok iyi biliyor.sadece biz bunu çok sık unutuyoruz.geçen gün bir yazıya denk geldim.çok etkilendim hala da etkisindeyim.unuttukça bu Yazıyı okumak gerek.diğer topik Arkadaşlarımla paylaştım.burdaki arkadaşlarla da paylaşmak isterim.yanakları iki elimizin arasına Alıp iyi bir düşünmek gerek.gerçekten ne istiyoruz???

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cennet-kokulum-cennetim-zeynebim.854757/
Aglamamak elde degil. Bu nasıl acıdır yarabbim bende kaybettim 2 aylık düşük yaptım ama hiç isyan etmedim belki dogsaydi onu görüp ona alisip kaybetseydim daha fazla olurdu acisi daha geç gelirdim kendime. Rabbim kimseye evlât acisi yasatmasin.Allah sabır versin ailesine inşallah dogucak çocuğuna uzun ömür verir Rabbim

Allah im bu nasil bir acidir rabbim dayanma sabretme gucu versin. Biz simdi okurken bile hickira hickira aglarken o annenin yuregi bu aciya nasıl dayansin? Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermezmis birini yanina alirken digerini annesine hediye etmis. Zor cok zor cümle kurmak bile zorken yaşamak hayali bile zor :( Rabbim yar ve yardimcisi olsun insallah kimseyi evlat acisiyla sinamasin...

Aglamamak elde degil. Bu nasıl acıdır yarabbim bende kaybettim 2 aylık düşük yaptım ama hiç isyan etmedim belki dogsaydi onu görüp ona alisip kaybetseydim daha fazla olurdu acisi daha geç gelirdim kendime. Rabbim kimseye evlât acisi yasatmasin.Allah sabır versin ailesine inşallah dogucak çocuğuna uzun ömür verir Rabbim
Aynen cnm cnm birkaç haftalık kaybetmek de elbette acı ama böylesi çok daha zor gerçekten.şimdi evin her köşesinde o Bebeğin hatırası var daha sonraki mesajlarında olayı da anlatıyor Detaylı bir şekilde herşey annenin yanında oluyor.camda diyor perde var Sineklik var diyor.ikisi de yatağın üzerindeymiş.kız birden ayağa kalkmış.tutamadım diyor resmen biri onu o pencereden çekti Aldı diyor:(şimdi o kadın o evde o yatakta nasıl uyuyacak gerçekten zor

Allah im bu nasil bir acidir rabbim dayanma sabretme gucu versin. Biz simdi okurken bile hickira hickira aglarken o annenin yuregi bu aciya nasıl dayansin? Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermezmis birini yanina alirken digerini annesine hediye etmis. Zor cok zor cümle kurmak bile zorken yaşamak hayali bile zor :KK43: Rabbim yar ve yardimcisi olsun insallah kimseyi evlat acisiyla sinamasin...
Rabbim gerçekten yüce.dediğin gibi o bebek olmasa herşey onun için çok daha zor olacaktı.bebek sahibi olabilmek için tam 7 sene uğraşmış.diyorki18 Yaşında evlendim hastane hastane dolaştım senelerce her türlü yolu denedim diyor.tüp bebek için uğraşıyorlarmış.çatlatma iğnesinin saati geçmiş tüp bençbek işi iptal olmuş.rabbimin işi ki o ay yumurtası kendiliğinden çatlamış ve hamile kalmış.sonra hemen arkasından normal yolla bir hamilelik daha.hatta kadın hamile kaldığımı öğrendim.bu iki bebekle nasıl başa çıkabilirim? Diye içimden de geçirdim diyor.nerden bilsin ki içinde büyüyen Bebeğin kızının kaybı için bir teselli olarak gönderilmiş bir mucize OLDUĞUNU:( gerçekten ço acı:(

Kız nerelerdesin? Kayıplara karıştın ateş de ölçmüyorum sanırım bu ay?
Tatlim dedim ya bu ay olcum test yok. Olmasa da olur bu ay :))
Yazidan cok etkilendim. Sehit haberleri beni mahvetti..
Bugun hep aglamakliyim..
Senin bu ay cocugun olacak canim bence hissiyatim boyle soyluyor.. Genelde tutar benim hislerim :)

Tatlim dedim ya bu ay olcum test yok. Olmasa da olur bu ay :))
Yazidan cok etkilendim. Sehit haberleri beni mahvetti..
Bugun hep aglamakliyim..
Senin bu ay cocugun olacak canim bence hissiyatim boyle soyluyor.. Genelde tutar benim hislerim :)
Inşallah ikimizin birlikte olur en güzelini yapıyorsun akışına bırakmak en iyisi:)

Aynen cnm cnm birkaç haftalık kaybetmek de elbette acı ama böylesi çok daha zor gerçekten.şimdi evin her köşesinde o Bebeğin hatırası var daha sonraki mesajlarında olayı da anlatıyor Detaylı bir şekilde herşey annenin yanında oluyor.camda diyor perde var Sineklik var diyor.ikisi de yatağın üzerindeymiş.kız birden ayağa kalkmış.tutamadım diyor resmen biri onu o pencereden çekti Aldı diyor:KK43:şimdi o kadın o evde o yatakta nasıl uyuyacak gerçekten zor
Aynen öyle canım o yüzden hiç isyan etmedim beterin beteri var . Rabbim annesine sabır ıhsan eylesin. Ölüm bile hayirlisindan olsun

Back