Benim adet sivilceleri çıkmaya başladı bile
Cnm bir ıki tane değil kiCanim bu kadar erken cikmaz kibenimde cikti 2 tane ama benim bu kadar erken cikmaz diye adete yormadim insallah adet olmayiz canim yaa
Kızlar yarın adetin 3. Günü Aydır kontrole gitmiyorum acaba bir Konteole mi gitsem ne yapsam. ama üşeniyorum ya. .belki bir kan tahlili falan ister bebek Düşüneli 1,5 sene oldu nerde ise bu kan tahlillerini kaç ayda bir yenilemek gerek acaba
En son Dr a altı ay önce gitmiştim
Canim bu kadar erken cikmaz kibenimde cikti 2 tane ama benim bu kadar erken cikmaz diye adete yormadim insallah adet olmayiz canim yaa
Kizlar sakin olun cunku benim yuzum tarla gibi olduCnm bir ıki tane değil kialnim doldu resmen çünkü ben adet olacağımı hep sivilcelerden anlıyorum çok moralim bozuldu yemin ederim
Kizlar sakin olun cunku benim yuzum tarla gibi oldu
Cnm bir ıki tane değil kialnim doldu resmen çünkü ben adet olacağımı hep sivilcelerden anlıyorum çok moralim bozuldu yemin ederim
Yarin sabah yapicam tekrar insallah koyulasmis olur ve bu leke gecerCanim ne zaman test yapacaksin yeniden :)
Yarin sabah yapicam tekrar insallah koyulasmis olur ve bu leke gecer
Çok sağolun kızlar sizde olmasiniz ne yapardım
Amin canimmm inşallahCanim hepimiz birbirimizin dert ortağıyız. Insallah hep birlikte alicaz guzel haberleri :) pozitif düşünelim...
Canım laboquick tavsiye ederimKızlar eşime erken gebelik testi aldırıcam da hangi marka altırtıyım varmı tavsiyeniz biliyorum çıkmayacak ama en azından kafamdan atarım artık
Preduktor early olmasinda nolursa olsunKızlar eşime erken gebelik testi aldırıcam da hangi marka altırtıyım varmı tavsiyeniz biliyorum çıkmayacak ama en azından kafamdan atarım artık
Preduktor early olmasinda nolursa olsun
Bende eşime öyle dedim :)Preduktor early olmasinda nolursa olsun
Bebetime iyidir cnm ben kullandım sıkıntı yaşamadım presiktör Olmasın az önce bir arkadaş yaptı resmen ikinci çizgi var herkes var dedi kan verdi kız 0,2 falan mı çıkmış ne kız hayal kırıklığı Yaşadı resmen labquik de iyi diyor herkesCanim ya bende bugun aldim evde dursun diye bebetime almisim hicte dikkat etmedim eve gelince baktim yorumlardan hatali çıkıyormus degistirsem mi ki yarin ?
İcin nasil rahat edecekse oyle yap canim kimse engelleyemiyor duygularimizi malesef :)Bende eşime öyle dedim :)charmant aldırıyim dimi canım yoksada erkenden öğrenmiş olurum rahatlarım diyorum sence eşim sıkıntı yapma fln diyip teselli etmeye çalışıyo ama başarılı değil :)
O marka bide pahalı herkese bol keseden çift çizgi dağıtıyorBebetime iyidir cnm ben kullandım sıkıntı yaşamadım presiktör Olmasın az önce bir arkadaş yaptı resmen ikinci çizgi var herkes var dedi kan verdi kız 0,2 falan mı çıkmış ne kız hayal kırıklığı Yaşadı resmen labquik de iyi diyor herkes
Pozitif cikarsa ki umarim cikar baska marka bir testle bir sonraki gun tekrar yaparsin canim bisey olmaz :)Canim ya bende bugun aldim evde dursun diye bebetime almisim hicte dikkat etmedim eve gelince baktim yorumlardan hatali çıkıyormus degistirsem mi ki yarin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?