Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Anladım canım.
Benimde karnim agrimaya basladi bugun. Olmucak kesin benimde ya moralim bozuldu

Anladım canım.
Benimde karnim agrimaya basladi bugun. Olmucak kesin benimde ya moralim bozuldu
Ben bozmuyorum canım ne gelırse rabbımden herseyın hayırlısı demekkı bu ay hayırlı degılmış dıyorum kendımce

Kızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif) Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı

Eklentiler

• image.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 170
aynen nasıl bir acıdır bu ben hiç anne olmamam ragmen inanılmaz etkilendim.mahfoldum.allah sabır versin ailesine çok zor

Gözün Aydın canım benim hemen bi kan testi yaptır

Gözün Aydın canım benim hemen bi kan testi yaptır
teşekkür ederim tatlım 1senedir bu anı bekliyordum ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor yarın nasipse gidicem doktora ve kalp atışını duymadan inanamıcam sanırım

teşekkür ederim tatlım 1senedir bu anı bekliyordum ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor yarın nasipse gidicem doktora ve kalp atışını duymadan inanamıcam sanırım
Canim gozun aydin, oldu insallah. Darisi basimiza bize de dua et sen :)

Belirtilerin var miydi tatlim . Ins koyulasir bebisin seninledir simdiden tebrikler hayirli olsun

Ya kizlar Ben ovu testi yapmaya devam ediyorum bata 9gun kaldi dun yaptigim ovu cok silikti bugun biraz daha koyu cikti anlamadim 2. Kez mi yumurtlamam olucam acaba

Eklentiler

• IMAG0245.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 61

Canim tebrik ederim yarin hemen kan testi yaptir hatta bugun yaptirabiliyorsan yaptir :) bize de haber et :) belirtilerin var miydi? Rabbim bize de nasip etsin insallah

Belirtilerin var miydi tatlim . Ins koyulasir bebisin seninledir simdiden tebrikler hayirli olsun
teşekkür ederim canım inşallah Allahın izniyle benimledir.
aslında dediğim gibi heray okadar çok belirti yaşıyordumki artık sıkılmıştım kendimden buay hiç belirtiye yormadım birşeyleri sıcak basması oluyor elimayağım bi yanıyor bi donuyor belim sabahları yataktan kalkarken doğrultamıyorum resmen burun tıkanıklığı oluyor ara ara tam net uyku uyuyamıyorum gece çok kalkıyorum gaz sancısı fena ara arada adet olcak gibi 5dkklık bi sancı okadar ki benim bir hafta önceden başlardı belirgin sancılar

Canim bnm ne mutlu sana saglikla kucagina alirsin ins . Bu ay bnde hesap yapmiycagim yum gunu takibi yapmayacagim . sali verecegim

Tebrik ederim cnm

kaldırttın mı ya?

Canim tebrik ederim yarin hemen kan testi yaptir hatta bugun yaptirabiliyorsan yaptir :) bize de haber et :) belirtilerin var miydi? Rabbim bize de nasip etsin insallah
teşekkür ederim kızlar Rabbim tüm topiğe KK da nerde isteyen varsa tez vakitte nasip etsin bende 1sene bekledim işte tam ümidim kesmiştim ki güzel Allahım nasip etti böyle hayırlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…