Anladım canım.Yok canım ya gıdemeyecegım . Çarşamba gıdecegım kısmetse ınş . cunku bugun kışlık fasulyemı yaprım cok yoruldum yarında yapacagım . memleketede gıdecegım hazırlıklar utuler alişverışler cok yoruldum . Oyuzden carsmbaya gıtcegım . Bıletımı bıle 1 gun erteledıyoruz yorgunum cunku yetışmeyecek . Ağrım cok fazla ama kesın regl olacagım bu ay yıne
Ben bozmuyorum canım ne gelırse rabbımden herseyın hayırlısı demekkı bu ay hayırlı degılmış dıyorum kendımceAnladım canım.
Benimde karnim agrimaya basladi bugun. Olmucak kesin benimde ya moralim bozuldu
aynen nasıl bir acıdır bu ben hiç anne olmamam ragmen inanılmaz etkilendim.mahfoldum.allah sabır versin ailesine çok zorAglamamak elde degil. Bu nasıl acıdır yarabbim bende kaybettim 2 aylık düşük yaptım ama hiç isyan etmedim belki dogsaydi onu görüp ona alisip kaybetseydim daha fazla olurdu acisi daha geç gelirdim kendime. Rabbim kimseye evlât acisi yasatmasin.Allah sabır versin ailesine inşallah dogucak çocuğuna uzun ömür verir Rabbim
Kızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif)Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı
teşekkür ederim tatlım 1senedir bu anı bekliyordum ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor yarın nasipse gidicem doktoraGözün Aydın canım benim hemen bi kan testi yaptır
Canim gozun aydin, oldu insallah. Darisi basimiza bize de dua et sen :)teşekkür ederim tatlım 1senedir bu anı bekliyordum ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor yarın nasipse gidicem doktorave kalp atışını duymadan inanamıcam sanırım
Belirtilerin var miydi tatlim . Ins koyulasir bebisin seninledir simdiden tebrikler hayirli olsunKızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif)Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı
Tebrik ederim cnmteşekkür ederim tatlım 1senedir bu anı bekliyordum ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor yarın nasipse gidicem doktorave kalp atışını duymadan inanamıcam sanırım
kaldırttın mı ya?Veson Persembe gunu bi teyze denk geldi eski ebelerden kasik kaldircak :))
teşekkür ederim canımCanim gozun aydin, oldu insallah. Darisi basimiza bize de dua et sen :)
Evet koyu cokYa kizlar Ben ovu testi yapmaya devam ediyorum bata 9gun kaldi dun yaptigim ovu cok silikti bugun biraz daha koyu cikti anlamadim 2. Kez mi yumurtlamam olucam acaba
Kızlar herkese günaydın geçen reglimden beri girmiyordum kk ya artık ümidim kalmamıştı malum geçen sene Ağustos'tan beri korunmuyorduk birkaç aydır reglim sapıtmıştı 3 ay birer ikişer gün önceden geldi geçen ayda 3 gün geciklemeli oldu ve bu ay da yine gecikti artık psikolojim etkiliyor bünyeyi dedim dün ovi testiyle baktım hcgden korkuyordum artım ovi kalın ama orta belirgin çıktı yok ya dedim yine ve bu sabah ümitsizce bir hcg yaptım ve süprizzzzz şok (pozitif)Hala inanamıyorum eşim hiç inanamıyor bakalım koyulaşacak mı
Canim bide hemen belirdi sonra hafif koyulasti öylesine yaptım bide bakalım yapmaya devam edicem git gide koyulasacak miEvet koyu cok
teşekkür ederim canım inşallah Allahın izniyle benimledir.Belirtilerin var miydi tatlim . Ins koyulasir bebisin seninledir simdiden tebrikler hayirli olsun
Yoksa hamile misin kiz :)Canim bide hemen belirdi sonra hafif koyulasti öylesine yaptım bide bakalım yapmaya devam edicem git gide koyulasacak mi
Canim bnm ne mutlu sana saglikla kucagina alirsin ins . Bu ay bnde hesap yapmiycagim yum gunu takibi yapmayacagim . sali verecegimteşekkür ederim canım inşallah Allahın izniyle benimledir.
aslında dediğim gibi heray okadar çok belirti yaşıyordumki artık sıkılmıştım kendimden buay hiç belirtiye yormadım birşeyleri sıcak basması oluyor elimayağım bi yanıyor bi donuyor belim sabahları yataktan kalkarken doğrultamıyorum resmen burun tıkanıklığı oluyor ara ara tam net uyku uyuyamıyorum gece çok kalkıyorum gaz sancısı fena ara arada adet olcak gibi 5dkklık bi sancı okadar ki benim bir hafta önceden başlardı belirgin sancılar
Tebrik ederim cnm
kaldırttın mı ya?
teşekkür ederim kızlar Rabbim tüm topiğe KK da nerde isteyen varsa tez vakitte nasip etsin bende 1sene bekledim işte tam ümidim kesmiştim ki güzel Allahım nasip etti böyle hayırlıymışCanim tebrik ederim yarin hemen kan testi yaptir hatta bugun yaptirabiliyorsan yaptir :) bize de haber et :) belirtilerin var miydi? Rabbim bize de nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?