• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bebetime iyidir cnm ben kullandım sıkıntı yaşamadım presiktör Olmasın az önce bir arkadaş yaptı resmen ikinci çizgi var herkes var dedi kan verdi kız 0,2 falan mı çıkmış ne kız hayal kırıklığı Yaşadı resmen labquik de iyi diyor herkes

Tamam canim degistirmeyim o zaman :) tesekkur ederim

kızlar nasılsınız bugün görümcem gebelik testi yaptı hamile inanmadı sonra bitane daha yaptı ondada çizgiler kopkuyo ama nasıl morali bozuldu anlatamam istemiyo en sonunda patladım ona dedim ben 3 senedir bu çizgileri görmek icin uğraşıyorum ama olmuyo sen olduğu halde nasıl böyle yaparsın dedim ya bi dünya söylendim içimi döktüm rahatladım valla sonra aradan yarım saat geçmedi yiğenim mesaj attı hamileyim die ayy o an hıçkırıklara boğuldum bu 4 gün içinde aldığım 4. hamile haberi resmen depresyona girdim yaa

kızlar nasılsınız bugün görümcem gebelik testi yaptı hamile inanmadı sonra bitane daha yaptı ondada çizgiler kopkuyo ama nasıl morali bozuldu anlatamam istemiyo en sonunda patladım ona dedim ben 3 senedir bu çizgileri görmek icin uğraşıyorum ama olmuyo sen olduğu halde nasıl böyle yaparsın dedim ya bi dünya söylendim içimi döktüm rahatladım valla sonra aradan yarım saat geçmedi yiğenim mesaj attı hamileyim die ayy o an hıçkırıklara boğuldum bu 4 gün içinde aldığım 4. hamile haberi resmen depresyona girdim yaa
Canım bu konuda yalnız değilsin bütün samimi yakın arkadaşlarım şuan hamile... Kuzenimin üçüz bebekleri olacakmış... Diğer kuzenimde üçüncüye hamileymiş... Daha da var.... İnsan ilk duyunca ben de istiyorum ama diyor sonrasında çok seviniyor... Onlara sevindiğimiz gibi kendimiz de seviniriz inşallah... Sıkma güzel canını...

SLm kızlar ıyı geceler gıremedım gün boyu . Kışlık hazırlıgım fasulyemı yapıyordum . Şuan ellerım bıberden nasıl yanıyor ya offff . Kızlar belım kopuyor adet agrısı gıbı . Bugun esımle pazara gıttık kasık agrım göbegımın altı nasıl agrıdı sol ve sag kasıgım aglayacaktım nerdeyse . yuzumdede sıvılceler cıktı bu ay olmadı galıba regl olacagım herhalde :(

İyi geceler kızlar . sol dız kapağımdan ayak bıleklerıme kadar cekılen degısık bı agrı gırdı nedır bu . bIrde belım cok agrıyor . Kızlar ben galıba regl olacagım olmadı bu ay . nasıpte yokmuş :(

İyi geceler kızlar . sol dız kapağımdan ayak bıleklerıme kadar cekılen degısık bı agrı gırdı nedır bu . bIrde belım cok agrıyor . Kızlar ben galıba regl olacagım olmadı bu ay . nasıpte yokmuş :KK43:
Bende seni merak ediyordum canım. Yarın dr a gitmicen mi belli olmaz hemen ümitsizlige düşme bakalim

Bende seni merak ediyordum canım. Yarın dr a gitmicen mi belli olmaz hemen ümitsizlige düşme bakalim
Yok canım ya gıdemeyecegım . Çarşamba gıdecegım kısmetse ınş . cunku bugun kışlık fasulyemı yaprım cok yoruldum yarında yapacagım . memleketede gıdecegım hazırlıklar utuler alişverışler cok yoruldum . Oyuzden carsmbaya gıtcegım . Bıletımı bıle 1 gun erteledıyoruz yorgunum cunku yetışmeyecek . Ağrım cok fazla ama kesın regl olacagım bu ay yıne :(

Back