- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
Ben sabaaha kadar yastikla yattim garanti olsun diye hahhaha :)belının altına koyup ole mı yattın yoksa ılışkı sırasında mı koydun yastıgı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabaaha kadar yastikla yattim garanti olsun diye hahhaha :)belının altına koyup ole mı yattın yoksa ılışkı sırasında mı koydun yastıgı canım
Olsun bendede hic belirti yok kasik agrisi disinda kismetİnanır mısın bütün belirtilerim beni birer birer terk ettiler sadece göğüslerm hassas
hahahaaa yazık kız korkmuş adamcağızValla ben tutamadim direk aradi isteydi o gel kolumu incittim dusup evde bekliyorum dedim hemen geldi panik halinde sonra sarilip hamileyim diye bagirdim oda baya afalladi cok sevindi tabii :)ben dayanamadim cok yakinlarima soledim
hahahaa ilahi yaniben de kalkmadım ama bakalım görücez sonucu :) olmazsa bir daha ki ay kalkıp zıplıcam :)
Aynen ama baska turlu gel desem isi birakip gelmezdi bisey uydurmam gerekti simdide tam sevinemiyo dr deger artmazsa duser diyip hevesimizi kirdigi icin beklemedeyizhahahaaa yazık kız korkmuş adamcağız
Hayırlısı tatlım yazıyorum hemen teşekkür ederim inşallah bu ay sana uğur getirecek :)Msj ımı görmedin sanırım
yazdım tatlım güzel haberlerle gel inşallaaahhh :)Benide yaz benide :) sat 15 temmuz sat 14 ağustos
benim de hiç belirtim yok sadece kasık o kadar :)İnanır mısın bütün belirtilerim beni birer birer terk ettiler sadece göğüslerm hassas
İnşallah ikimizinde sonuçları iyi gelecekAynen ama baska turlu gel desem isi birakip gelmezdi bisey uydurmam gerekti simdide tam sevinemiyo dr deger artmazsa duser diyip hevesimizi kirdigi icin beklemedeyiz
Ben regl olunca yazarim canim birlikte takip ederiz olur mu ???adetinin onuncu günü yapmaya başlayacaksın hergün aynı saatte sabah ilk idrarı olmayacak çizgi silik olarak başlayacak siliik çizgi koyulaşınca yumurtan bir gün içinde çatlayacak demektir. koyu ikinci çizgiyi gördüğün gün ilişki sonra ertesi gün boş bir sonraki gün tekrar ilişki şeklinde kullanılıyor. ama tabi sen istersen adet bitiminden itibaren birgün ilişki bir gün dinlenme şeklinde de yapabilirsin. sık ilişki herkese yaramıyor eşinin spermlerinin güçlenmesi için bir gün dinlenmesi gerekiyor canım.
Kader arkadasim, ates olcup duralim biz ah ah benim de yeni tarih 29 Agustos ama bu ay Preseed aliyorum cnm.Hepsi Fasa fiso bende aylardır Ayakları duvara dikiyorum dakikalarca ama fıss bu ayda olmadı zamanı gelsin Rabbim ol diyecek bakalım o ay ne zaman gelecek
Ben hayatta yatamam ki canim çünkü çok deli yatiyorum benBen sabaaha kadar yastikla yattim garanti olsun diye hahhaha :)
Valla bebek için yaptım bende canım yoksa cok rahat oldugu soylenemezBen hayatta yatamam ki canim çünkü çok deli yatiyorum ben
Ateş zaten sabah düşüşe geçti ARada topiğe girip yazıyorum ama cevap veren yok ateş ölçen bir sen bir ben ff benim için 30 Ağustos diyor bakalım Yum olsun belki bat değişir bakacağız artık ben 10. Gün memlekete gidecem eşim evde kalacak umarım etken çatlar şimdiden strese girdim cnm ya artık çok yoruldum.herşeyi unutmak istiyorum yapamıyorum.presed kullan cnm bakalım inşallahfayda görürsün belki biliyorsun elhi onunla hamile kaldı diye biliyorum.2. Ay bir kez kullandım diye yazmıştı artık hangi günde tuttu bilmiyorum.sağlıksız spermleri de hızlandırıp yumun döllenmesine sebep oluyor diye duydum ben kullanmaktan çekindim ama deneyip bebek sahibi olan çok bununla ilgili topik bile var bakarsın canıma tak eder ben de bir gün denerim senden iyi haberler bekliyorum cnmKader arkadasim, ates olcup duralim biz ah ah benim de yeni tarih 29 Agustos ama bu ay Preseed aliyorum cnm.
Bu ay banada yardım edersınız inş canım benım yaValla bebek için yaptım bende canım yoksa cok rahat oldugu soylenemez
Canım iyi düşün inşallah olucak ,ne zamandır deniyosunuz sizBu ay banada yardım edersınız inş canım benım ya
1. ay dada ilk denememiz ... Sızın ne kadar sonra oldu bebişCanım iyi düşün inşallah olucak ,ne zamandır deniyosunuz siz
Bizim bu 6.ayımızdi baya bekledik yanii :)1. ay dada ilk denememiz ... Sızın ne kadar sonra oldu bebiş
o zaman son demeyle ılgılıtüm bılgılerı ıstıyorum canım :)Bizim bu 6.ayımızdi baya bekledik yanii :)