Aynen :)Uyuyamiyorum ya uykum gel pisi pisi
kimyasal olduğu için öyle olmuştur korkma canımcharmant benim adetim acayip agrili, hic boyle olmazdi.. Bi de boyle et parcasi gibi seyler geliyor.. Dusuk mu bunun adi yaa..
Selam canım o nası oluyo yani dördüz mü bebekleri ,saglıklı olmadıkları için mi alıyolarmıs ilginç bi durumArkadaşlar bir süre önce bahsetmiştim başka bir topikde bir arkadaşta üç kese görüldü diye 4. Kese de görülmüş şimdi bebeklerden 1 yada 2 sini almaları söz konusu imiş Anne için çok Zor bir karar Rabbim Herşeyin hayırlısını versin @triton-x cnm sen merak etmiştin konuyu hatırlıyorsan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-olup-ikinci-cocuk-tedavisi-gorenler.802848/ 141. Syf
Öyle canım geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşaalllahBiz 3.5 yıldır evliyiz. Benim doktora bitsin diye 2.5 yıl korunduk. Geçen yış bu zaman başladık, ilk ay oldu. 10 haftalıkken kaybettik. Hazirana kadar korunduk. Hazirandan beri olmadı, bakalım kısmet...bu sefer sağlıklı olsun da inş nezaman gelirse napalım...
Ey Allah'ım kimimiz bir yumu dölleyemiyoruz kimimiz de 4 kese ile imtihan olunuyor.rabbim Herşeyin hayırlısını versinSelam canım o nası oluyo yani dördüz mü bebekleri ,saglıklı olmadıkları için mi alıyolarmıs ilginç bi durum
Amin cnm inş bnm adet başlayınca bi iç huzuru geldi. Hormonlar normale dönüyor heralde:) bu ay başlasın bakalım.Öyle canım geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşaalllah
yumurtlamanın yaklaştığının habercisi sanırım bu çizginin dağılması çünkü kontrol çizgiside önceki günlerden koyu çıkmış.yanılıyor muyum acaba???Arkadaslar bunlar benim ovü testlerim ilkini sat tan sonraki 8.gün yaptım sonra 10.gün yaptım birde 12.gün yani fun yaptım pazartesine kadarda hergün yapacağım ve değerlendireceğiz norma yumurtlama günlerim çünkü pazartesine kadar olan süreç. Ama bu en son yaptığım bir garip çıktı 12.gün sizce Normal mi bu kırmızı çizginin dağılması? ??lütfen bana bir yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 1623538
Yok tatlım testle ilgili bir sorun olabilir. Yada öok fazla idrar bulaştıysa ötle olmuş olabilir. Sana şöyle örnek vereyim lh artışı olduğunu anında anlıyorsun testte, sen damlatır damlatmaz anında 2.çizgi beliriveriyor. Ama silik olduğunda 5dk bile beklesen silikliği kalınlaşmıyor. Yani bende bu şekilde oldu 2 aydır.umarım yardımcı olabilmişimdir.Arkadaslar bunlar benim ovü testlerim ilkini sat tan sonraki 8.gün yaptım sonra 10.gün yaptım birde 12.gün yani fun yaptım pazartesine kadarda hergün yapacağım ve değerlendireceğiz norma yumurtlama günlerim çünkü pazartesine kadar olan süreç. Ama bu en son yaptığım bir garip çıktı 12.gün sizce Normal mi bu kırmızı çizginin dağılması? ??lütfen bana bir yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 1623538
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?