• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yok tatlım testle ilgili bir sorun olabilir. Yada öok fazla idrar bulaştıysa ötle olmuş olabilir. Sana şöyle örnek vereyim lh artışı olduğunu anında anlıyorsun testte, sen damlatır damlatmaz anında 2.çizgi beliriveriyor. Ama silik olduğunda 5dk bile beklesen silikliği kalınlaşmıyor. Yani bende bu şekilde oldu 2 aydır.umarım yardımcı olabilmişimdir.
anladım cnm blki biraz fazla idrar damlamış olabilir....doğrudur.zaten yumurtlama olmadı ondan eminim muhtemelen hafta sonu olacak 14.15 gün oluyor cumartesi pazar çünkü benim yumurtlama dönemimde çok baris bir akıntım oluyor onu çok net hissediyorum birde sag veya sol kasıkta ani batmalar oluyor.O nedenle bakalım hayırlısı tabi...gelişmeleri yazarım tekrar

Arkadaslar bunlar benim ovü testlerim ilkini sat tan sonraki 8.gün yaptım sonra 10.gün yaptım birde 12.gün yani fun yaptım pazartesine kadarda hergün yapacağım ve değerlendireceğiz norma yumurtlama günlerim çünkü pazartesine kadar olan süreç. Ama bu en son yaptığım bir garip çıktı 12.gün sizce Normal mi bu kırmızı çizginin dağılması? ??lütfen bana bir yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 1623538
Sanırım son test bozuk

Kızlar merhabalar :)
Dün gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm sanırım ikizdi çünkü iki tane bebek vardı biberon elimde bir ona bir diğerine koşturuyordum :)

Sanırım son test bozuk
olabilir neyse önemli değil zaten ben dün geceyi değerlendirdim her ihtimale karşı.bu arada bu kırmızı leke ilk 5 dk içinde olmadı.40.50 dk.sonra falan oldu belkide fazla sıvı damladı veya başka birşey oldu o yüzden çokta ciddiye almadım.suan sol kasığımda kasılmalar ve ağrılar var sanırım sol yumurtalıktan yumurtluyorum.bu arada adet döngüm 30 güne bir son 5 aydır hiç şaşmaz.sizce benim tam yumurtlama günüm kaçıncı gün olur.bugün sattan sonraki 13.gün 13.14.15.16 yı her ihtimale karşı hergün olmak kaydıyla değerlendirmelimiyim.hazır hafta sonuna da denk gelmişken:KK47::KK47::KK45:,

Bacağımı 7-8 tane sivrisinek yemiş ya çok kaşınıyorumm :)
Vay pıslıkler vayyy yıyeceklerı yerıde bılıyorlar :) Ben de terlıyorum ya uzerımde kamyon gecmış gıbıyım bı ağırlık mıskınlıkvar ya . Miğdemde bulanıyor ya anlam veremıyorum :(

olabilir neyse önemli değil zaten ben dün geceyi değerlendirdim her ihtimale karşı.bu arada bu kırmızı leke ilk 5 dk içinde olmadı.40.50 dk.sonra falan oldu belkide fazla sıvı damladı veya başka birşey oldu o yüzden çokta ciddiye almadım.suan sol kasığımda kasılmalar ve ağrılar var sanırım sol yumurtalıktan yumurtluyorum.bu arada adet döngüm 30 güne bir son 5 aydır hiç şaşmaz.sizce benim tam yumurtlama günüm kaçıncı gün olur.bugün sattan sonraki 13.gün 13.14.15.16 yı her ihtimale karşı hergün olmak kaydıyla değerlendirmelimiyim.hazır hafta sonuna da denk gelmişken:KK47::KK47::KK45:,
Cnm ovulasyon günün 19 a kadar uzayabilir zaten ovulasyon kitleri seni yönlendirecektir günaşırıya devam

charmant charmant canım ne yaptın heyecanla beklıyoruz 1 buçuk saatın kaldı sonuçlarının çıkmasına ınş hamılesındır degerlerın yuksek cıkar

Kızlar acil yardım. . Iki gündür acayip gazim var sancı yapiyp gaz yapıyo daha cok gaz akşamları basluyo gece falan devm ediyo ama gündüz bsey yok. Adetime ikii gun kaldi hc br belrti yok sadece sırtm ve bel agriyo hastalikla ilglo ne bi sanci ne baska bsey hc bsey yok
cnm bence artık bir test yap sen varsa birsey cıkar zaten.neden kendini harap ediyorsun bu kadar.test yap hemen...

cnm bence artık bir test yap sen varsa birsey cıkar zaten.neden kendini harap ediyorsun bu kadar.test yap hemen...
Hayal perısı canım regl yarın gıt 2 test al bırını sımdı dıgerını yarın yap canım ne kaybedersın kı

L lalsu01 cnm sen ne yaptın nasıl gidiyor hamilelik en son değerlerin iyi çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.bir sıkıntı yok dimi??hamile olan arkadaşlar lütfen bizden desteğinizi kesmeyin sizin vereceğiniz morale çok ihtiyacımız var:KK1:

malasef kımse yok bugun topıkte canım . Kimse guzel haber vermıyor beklemedeyız

Back