- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Ne kadar çalışkaniz
Masallah bize :) gencken calismak lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar çalışkaniz
Kızlar ben yarın sabah yürüyüşe çıkıcam arkadaşımla ordan kan vermeye geçerim yazamayabilirim. Sonuçlar üç gibi çıkıyor akşama size haber veririm dualarınızı bekliyorum.
Aminnn canimm :)Kizlarrr maaşallah supanallah tebarekAllah tututuu cok caliskan ciktik :)Semackgz ve Y yapayalniz1 masallah bize Allahim cumlemizin emeklerini bosa cikartmasin hayirlisi ile bizlere kolaylik versin Aminnn :)
Aynen Allahın izniyle bu ay hayırlı haberler alicaz insallahMasallah bize :) gencken calismak lazim
Aynen Allahın izniyle bu ay hayırlı haberler alicaz insallah
Amınnnnnnnnnnnn :)Aminnn canim benim rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin :)
Dualarımız senınle tatlım hayırlı haberlerle gel :)Kızlar ben yarın sabah yürüyüşe çıkıcam arkadaşımla ordan kan vermeye geçerim yazamayabilirim. Sonuçlar üç gibi çıkıyor akşama size haber veririm dualarınızı bekliyorum.
İnş kuzucuklarAynen Allahın izniyle bu ay hayırlı haberler alicaz insallah
Kuzucum eşin evdeyse degerlendır dun bendede yıne geldı o bugun degerlendırdım bnde :)Kizlar yaa az once lavaboda peceteme yine yumurtlama akintisi gibi seffaf yapiskan akinti geldi. Bunun sebebini bilen var mi ? Sag kasigimda da cok agrim vardi bugun yine ? Normalde 29-30-31 inde gelmisti bu akinti degerlendirmistik simdi yine mi yumurtluyorum ben anlamadim ki bilenler yardimci olur mu ???
Gecen ay bendede öle oldu canım . hatta 2 kez hastanelık oldum srumlar ıgneler . Kasıklarımda agrılar felan gecen ay esıme bn ölcem dedım hatta surundum resmencharmant benim adetim acayip agrili, hic boyle olmazdi.. Bi de boyle et parcasi gibi seyler geliyor.. Dusuk mu bunun adi yaa..
Yumurtlama testin yok mu canimKizlar yaa az once lavaboda peceteme yine yumurtlama akintisi gibi seffaf yapiskan akinti geldi. Bunun sebebini bilen var mi ? Sag kasigimda da cok agrim vardi bugun yine ? Normalde 29-30-31 inde gelmisti bu akinti degerlendirmistik simdi yine mi yumurtluyorum ben anlamadim ki bilenler yardimci olur mu ???
Kuzucum eşin evdeyse degerlendır dun bendede yıne geldı o bugun degerlendırdım bnde :)
Yumurtlama testin yok mu canim
Bırak ama yınede degerlendırCanim akisina birakiyorum ben :) bakalim ilerleyen saatlerde akisa gore :)
Anladım cnm degerlendirebilirsen degerlendir bence belki iki kere yumurtluyosundur :) bol kesedenYok canim ya evde ne hamilelik testi ne yumurtlama testi hicbiri yok :) ilk ay olunca denemede henuz yok :)
Tatlım o yapışkan sıvı geldıyse bu geceyı degerlendır düşün bndede geldı dun . Ama dun eşim cok yorgundu bugun olduYok canim ya evde ne hamilelik testi ne yumurtlama testi hicbiri yok :) ilk ay olunca denemede henuz yok :)