• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar, bende hala kirmizi karti gormedim. Test yap diceksiniz. Ama gerek bile duymuyorum o kadar eminimki olmadigindan. charmant charmant tatlim yaptirdin mi kan testi? Guzel haberler ver bize.

Kizlar, bende hala kirmizi karti gormedim. Test yap diceksiniz. Ama gerek bile duymuyorum o kadar eminimki olmadigindan. charmant charmant tatlim yaptirdin mi kan testi? Guzel haberler ver bize.
neden bu kadar karamsarsın yapma ama:( bat ın ne zaman senin bence test yapmalısın artık.olmazsa olmasın canım vardır rabbimin bildiği birsey kalbini ferah tut o bizi bizlerden iyi bilir ve düşünür isyan etme olmazsada bir hayır mutlaka vardır.bence bat ın geçtiyse veya çok yakınsa hemen test yap bakalım belki bebeiş gelir ve hepimiz teyzeeee oluruzzzzz:p:KK70:

neden bu kadar karamsarsın yapma ama:KK43: bat ın ne zaman senin bence test yapmalısın artık.olmazsa olmasın canım vardır rabbimin bildiği birsey kalbini ferah tut o bizi bizlerden iyi bilir ve düşünür isyan etme olmazsada bir hayır mutlaka vardır.bence bat ın geçtiyse veya çok yakınsa hemen test yap bakalım belki bebeiş gelir ve hepimiz teyzeeee oluruzzzzz:p:KK70:
Yok canım karamsar değilim. 2 gün önce yaptım zaten. Sadece hissiyat. Takdir Allahın. Rabbim nerlerse güzel eyler.

Vay pıslıkler vayyy yıyeceklerı yerıde bılıyorlar :) Ben de terlıyorum ya uzerımde kamyon gecmış gıbıyım bı ağırlık mıskınlıkvar ya . Miğdemde bulanıyor ya anlam veremıyorum :KK43:

Canım uyumuşum ya yeni uyandım :( Eğer terleyip soğuk su falan içiyorsan ya da nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama akşamları soğuk oluyorsa üşütmüşsündür. Ben de öyleydim kaç gündür. Herkesin sol kasığı ağrıyor genelde ya benim sağ kasığım :) senin son 9 gün kaldı sabret :) inş hamişsindir canım

Canım uyumuşum ya yeni uyandım :KK43: Eğer terleyip soğuk su falan içiyorsan ya da nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama akşamları soğuk oluyorsa üşütmüşsündür. Ben de öyleydim kaç gündür. Herkesin sol kasığı ağrıyor genelde ya benim sağ kasığım :) senin son 9 gün kaldı sabret :) inş hamişsindir canım
Kesin usuttum canim zaten . Bandirmada yaşiyorum. Cami acip yatiyorum .

Karnimin ici ates gibi yaniyor . Belimde arar ara agrilar oluyor . Sol kasigim batiyor . Karnim cok sert . Cok halsizim hic istahim yok . Kendimi temizlige verdim .

Yarin 4 kisinin regl gunu kizlar sizlerde durum nedir var mi belirtiler ...

Kesin usuttum canim zaten . Bandirmada yaşiyorum. Cami acip yatiyorum .

Canım cami acip yatiyorsan mutlaka uzerine bisey al biz pikeyle yatiyoruz ona ragmen usutmusum sanirim sag kasik agrim hala devam ediyor :( bide kabizlik var anlamadim gunde 2.5 - 3 litre su icen ben nasil kabiz olabiliyorum :)

B
Canım cami acip yatiyorsan mutlaka uzerine bisey al biz pikeyle yatiyoruz ona ragmen usutmusum sanirim sag kasik agrim hala devam ediyor :KK43: bide kabizlik var anlamadim gunde 2.5 - 3 litre su icen ben nasil kabiz olabiliyorum :)
Nde pike aliyorumda cok deli yatiyorum canim . bende bol su icerim ama illaki usutuyoruz tatlim ya ayaklardan felan .

Canim bunlar hamilelik belirtileri :) hadi insallah bebis geliyordur...
Sanma canim ya regl yaklasiyor ya . bence adet olacagim tatlim . O yuzden de kafam dagilsin diye kendimi temizlige verdim buzdolabimi temizledim memlekete gitmeden

Back