- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım anladım canımDun gece degerlendirdik aslinda kizlar ama bakalim akisina gore olursa degerlendiririz :)
Bugün kızlar nerde yahu :)
Ayyy canım yaa bız cok fenayızz Allahım affetsınde ın emeklerımızı alırız ne cabaladık ya :9Bugunde itinayla degerlendirildi :) esim yanasmasa hic halim yoktu aslinda ama beyimi kirmayim dedim hem de akinti gelmisken :)
Bugunde itinayla degerlendirildi :) esim yanasmasa hic halim yoktu aslinda ama beyimi kirmayim dedim hem de akinti gelmisken :)
Yatsaydın canım ilşkiden sonra hemen kalkmasaydın tatlımBugunde itinayla degerlendirildi :) esim yanasmasa hic halim yoktu aslinda ama beyimi kirmayim dedim hem de akinti gelmisken :)
Yatsaydın canım ilşkiden sonra hemen kalkmasaydın tatlım
Ayyy canım yaa bız cok fenayızz Allahım affetsınde ın emeklerımızı alırız ne cabaladık ya :9
Arada ayaklarını salla ve aayakların havada kalsın tatlım 1 saat lavaboyada gıtme40 dk odada yattım şimdide geldim salonda yatmaya devam ediyorum :)
evet öle tatlım ya:) napalım canım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
Arada ayaklarını salla ve aayakların havada kalsın tatlım 1 saat lavaboyada gıtme
Aferın benım arkadaşima :)aynen öyle yaptım canım :)
Neden kı canımBizim de çalışma 22/24/30 ağustos 1 eylül bat 12 eylül yani benim bu ay umutsuz vaka
Aferın benım arkadaşima :)
neyın var canım ne oldu bırden mı oldu baska bı yerın agrıyor mu pekı gögüsün felanKızlar acil yardım. . Iki gündür acayip gazim var sancı yapiyp gaz yapıyo daha cok gaz akşamları basluyo gece falan devm ediyo ama gündüz bsey yok. Adetime ikii gun kaldi hc br belrti yok sadece sırtm ve bel agriyo hastalikla ilglo ne bi sanci ne baska bsey hc bsey yok
Tam çalışma olmadı bana göre.Takvime göre 29 u yumurtlama görünüyor ama sanki ben daha önce yumurtladım gibime geliyr ve o arada da çalışma olmadı .Neden kı canım
akıntına gore takıp yap bnceTam çalışma olmadı bana göre.Takvime göre 29 u yumurtlama görünüyor ama sanki ben daha önce yumurtladım gibime geliyr ve o arada da çalışma olmadı .