• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay aman of bu ne böyle. düzenli giden regl dönemim bebek yapmaya karar verince şaştı. geçen ay bir hafta geciktim bu ay da 4 gün erken oldum ne oluyor bana böyle :KK43:

Ay aman of bu ne böyle. düzenli giden regl dönemim bebek yapmaya karar verince şaştı. geçen ay bir hafta geciktim bu ay da 4 gün erken oldum ne oluyor bana böyle :KK43:

Arkadaşlar bir süre önce bahsetmiştim başka bir topikde bir arkadaşta üç kese görüldü diye 4. Kese de görülmüş şimdi bebeklerden 1 yada 2 sini almaları söz konusu imiş Anne için çok Zor bir karar Rabbim Herşeyin hayırlısını versin @triton-x cnm sen merak etmiştin konuyu hatırlıyorsan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-olup-ikinci-cocuk-tedavisi-gorenler.802848/ 141. Syf
Selam canım o nası oluyo yani dördüz mü bebekleri ,saglıklı olmadıkları için mi alıyolarmıs ilginç bi durum

Biz 3.5 yıldır evliyiz. Benim doktora bitsin diye 2.5 yıl korunduk. Geçen yış bu zaman başladık, ilk ay oldu. 10 haftalıkken kaybettik. Hazirana kadar korunduk. Hazirandan beri olmadı, bakalım kısmet...bu sefer sağlıklı olsun da inş nezaman gelirse napalım...
Öyle canım geç olsun güç olmasın sağlıkla olsun inşaalllah

Yok cnm kadının bir yumurtalığı yokmuş Anladığım kadarıyla tedavi ile 4 Yum olmuş ve 4 ü de doğal yolla döllenmiş Dr senin ve bebeklerin sağlığı için almak zorundayım Demiş 4 üz gebelik yani.sadece kese görülmüş kalp atışı ve embriyoyu görmek için erken.rabbim Herşeyin hayırlısını versin zor karar

Arkadaslar bunlar benim ovü testlerim ilkini sat tan sonraki 8.gün yaptım sonra 10.gün yaptım birde 12.gün yani fun yaptım pazartesine kadarda hergün yapacağım ve değerlendireceğiz norma yumurtlama günlerim çünkü pazartesine kadar olan süreç. Ama bu en son yaptığım bir garip çıktı 12.gün sizce Normal mi bu kırmızı çizginin dağılması? ??lütfen bana bir yardımcı olurmusunuz
20150904_075150-1.jpg

Arkadaslar bunlar benim ovü testlerim ilkini sat tan sonraki 8.gün yaptım sonra 10.gün yaptım birde 12.gün yani fun yaptım pazartesine kadarda hergün yapacağım ve değerlendireceğiz norma yumurtlama günlerim çünkü pazartesine kadar olan süreç. Ama bu en son yaptığım bir garip çıktı 12.gün sizce Normal mi bu kırmızı çizginin dağılması? ??lütfen bana bir yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 1623538
yumurtlamanın yaklaştığının habercisi sanırım bu çizginin dağılması çünkü kontrol çizgiside önceki günlerden koyu çıkmış.yanılıyor muyum acaba???

Arkadaslar bunlar benim ovü testlerim ilkini sat tan sonraki 8.gün yaptım sonra 10.gün yaptım birde 12.gün yani fun yaptım pazartesine kadarda hergün yapacağım ve değerlendireceğiz norma yumurtlama günlerim çünkü pazartesine kadar olan süreç. Ama bu en son yaptığım bir garip çıktı 12.gün sizce Normal mi bu kırmızı çizginin dağılması? ??lütfen bana bir yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 1623538
Yok tatlım testle ilgili bir sorun olabilir. Yada öok fazla idrar bulaştıysa ötle olmuş olabilir. Sana şöyle örnek vereyim lh artışı olduğunu anında anlıyorsun testte, sen damlatır damlatmaz anında 2.çizgi beliriveriyor. Ama silik olduğunda 5dk bile beklesen silikliği kalınlaşmıyor. Yani bende bu şekilde oldu 2 aydır.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back