- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Hakında hayırlısı olsun tatlım, kaç aydır olmuyor? Bende 3ay daha olmazsa düşünüyorum aşılamayı...kızlar bende doktordan geldim baktı çok şükür kist falan yok dedi istersen bu ay ara verelim dedi yok dedim bu ayda olsun aşılama yapalım dedim doktor ilk başta gerke yok falan dedi ama sonra tamam yapalım dedi inşAllah bu ay olurrr
Klomen mi kullanacaksınkızlar bende doktordan geldim baktı çok şükür kist falan yok dedi istersen bu ay ara verelim dedi yok dedim bu ayda olsun aşılama yapalım dedim doktor ilk başta gerke yok falan dedi ama sonra tamam yapalım dedi inşAllah bu ay olurrr
sağol canım 3 senedir olmuyo canımHakında hayırlısı olsun tatlım, kaç aydır olmuyor? Bende 3ay daha olmazsa düşünüyorum aşılamayı...
yok canım gonal f 300 die bi iğne 5 gün göbekten kendim vuruyorum canımKlomen mi kullanacaksın
afiyet olsun :)Slm kizlar nasilsiniz . Bende kendimi temizlige kişlik hazirliklarina verdim . Tursumuda kurduk şükür rabbim gule gule yedirmeyi nasip etsin :)
Sanada afiyet olsun canim gule gule agiz tadiyla ye ins .benim bir tek tarhanayla eriştem kaldı k.validem hazırlıyor :) salçam domatesim kurutulacaklar vs. hazır bi de dondurucuya barbunya koyucam o kadar
Super birsey canim bu yaArkadaşlar bakın ne buldum bu kesin bilgidir doktorlar bu şekilde karar veriyorlar. Sİzi de bilgilendirmek istedim. Aşagıdakiler alıntıdır.
gordugunuz gibi ust taraftaki simgedende anlasildigi gibi eger cikinti paralel ise kiz
yok 30°lik bir aciyla yukari dogru bakiyorsa %99 oglunuz olacak demektir simdi bi kac ornek resimler
bu bir erkek bebek genital nub cikintisi gayet yukarda
simdi burada cikintilara bakin eger bel popo cizgisine paralel ise kiz
yok 30 derecelik bir aciyla yukari bakiyorsa erkek
yabancilarin hepsi biliyor bunu biz neden eksik kalalim gayet bilimsel simdi ellerinde11 12 13 ultrason fotografi olanlar alsin hemen baksin yada koyalim buraya yorumlayalim
maşAllah maşAllah canım senden bu ay çok umutluyumSlm kizlar . Maşallah supanallah . Benim çalismalar devam ediyor . Ins rabbim hayirlisiyla nasip eder . 15/17/19/21/23/25/27/29/31/3 bu sekilde devam ediyor :)
Ins Arkadasim Rabbim buyuk dualarinizi bekliyorum safak 10 Allah hayirlarla sonuclandirir insmaşAllah maşAllah canım senden bu ay çok umutluyum
Amin tatlim amin dua edip bekleyecegiz safak sayacagiz. Rabbim o guzel duyguyu ins bizede tattirir23 ,24,25,27,30,31,1 benimde böyle bakalım takdir Allahin. Rabbim boş cikarmisin emeklerimizi
Kizlarrr maaşallah supanallah tebarekAllah tututuu cok caliskan ciktik :)Semackgz ve Y yapayalniz1 masallah bize Allahim cumlemizin emeklerini bosa cikartmasin hayirlisi ile bizlere kolaylik versin Aminnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?