Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hakında hayırlısı olsun tatlım, kaç aydır olmuyor? Bende 3ay daha olmazsa düşünüyorum aşılamayı...

Bu ay adetim çok fena kızlar, kürtajdan sonra sancıları ilaçsız geçiriyordum. İlk defa buay dün gece sancı uyandırdı. Mecbur ilaç aldım, bugünde fenayım çok kanamam var, sancıda var. Akşama kv deme misafir gelicekmiş. Bizi de çağırdı, mecburen ilaç aldım. Unutmuşum sancılı günleri oy

Klomen mi kullanacaksın

Slm kizlar nasilsiniz . Bende kendimi temizlige kişlik hazirliklarina verdim . Tursumuda kurduk şükür rabbim gule gule yedirmeyi nasip etsin :)

benim bir tek tarhanayla eriştem kaldı k.validem hazırlıyor :) salçam domatesim kurutulacaklar vs. hazır bi de dondurucuya barbunya koyucam o kadar

Arkadaşlar bakın ne buldum bu kesin bilgidir doktorlar bu şekilde karar veriyorlar. Sİzi de bilgilendirmek istedim. Aşagıdakiler alıntıdır.

gordugunuz gibi ust taraftaki simgedende anlasildigi gibi eger cikinti paralel ise kiz

yok 30°lik bir aciyla yukari dogru bakiyorsa %99 oglunuz olacak demektir simdi bi kac ornek resimler

bu bir erkek bebek genital nub cikintisi gayet yukarda
simdi burada cikintilara bakin eger bel popo cizgisine paralel ise kiz

yok 30 derecelik bir aciyla yukari bakiyorsa erkek

yabancilarin hepsi biliyor bunu biz neden eksik kalalim gayet bilimsel simdi ellerinde11 12 13 ultrason fotografi olanlar alsin hemen baksin yada koyalim buraya yorumlayalim

Super birsey canim bu ya

Slm kizlar . Maşallah supanallah . Benim çalismalar devam ediyor . Ins rabbim hayirlisiyla nasip eder . 15/17/19/21/23/25/27/29/31/3 bu sekilde devam ediyor :)

23 ,24,25,27,30,31,1 benimde böyle bakalım takdir Allahin. Rabbim boş cikarmisin emeklerimizi

Kizlarrr maaşallah supanallah tebarekAllah tututuu cok caliskan ciktik :)Semackgz ve Y yapayalniz1 masallah bize Allahim cumlemizin emeklerini bosa cikartmasin hayirlisi ile bizlere kolaylik versin Aminnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…