Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Skry10 Canım benım yarın buyuk gun cok merak edıyorum inş hamılesındır de buyuk bı sevınç yaşarız ya

Ne guzel canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . belirtilerin neydi. Birde yerlesme kanamasi felan oldumu sende

Amin canım.
Benim adetten 1 hafta öncesinde bedenim kırıldı.hani grip olmadan önce her yerimiz ağrır uyumak isteriz ya akşam 8 de 9 da uyumaya başlamıştım.meğer kuzucum tutunmaya çalışıyomuş bana :) Bunun dışında hiç belirti yok.adet günü geçmeden pek belirti olmazmış zaten.en büyük gebelik belirtisi adet gecikmesi

Canim adetimiz ayni gun sokulmus bu ay senle beraber takip edecegiz :)))

Kac gun gecikince ogrendin peki canim

Günaydın herkese öğlen olmuş ama :) çok güzel rüyalar gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyor hemen buraya girip size söylüyorum sonra meğerse o ovu testiymis yaptığım ama yinede hamileymisim inşallah gerçek olur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür :)

Günaydın tatlım . inş hamılesındır az kaldı beklıyoruz zaten :)

Tatlım senin 2. Bebîşmi olucak bu? Bende haftaya başlıyorum işe inş düzene oyurturum. Yeme içme işini, okulada yürüyerek gider gelirsem olur bu iş bakslım
Yok canım ilk olacak Allahın izniyle. 15 aylık evliyim. 1 yıl korunduk. Hemen olmasın dedik hemen olur sandık :) ama kolay değilmiş

kızlar bende doktordan geldim baktı çok şükür kist falan yok dedi istersen bu ay ara verelim dedi yok dedim bu ayda olsun aşılama yapalım dedim doktor ilk başta gerke yok falan dedi ama sonra tamam yapalım dedi inşAllah bu ay olurrr

kızlar ben geldim :) öğlen okuldan gelince biraz yemek yedim yine yemek sonrası bulantım oldu sanırım üşüttüm
Sonra temizliğe giriştim her tarafı süpürdüm sildim miss gibi oldu ev :)
Bugün bebiş haberi yok mu ya ???

Canım o mide bulantısı bende de var salgın var resmen 2 gündür mahvediyor beni

Yok canım ilk olacak Allahın izniyle. 15 aylık evliyim. 1 yıl korunduk. Hemen olmasın dedik hemen olur sandık :) ama kolay değilmiş
Biz 3.5 yıldır evliyiz. Benim doktora bitsin diye 2.5 yıl korunduk. Geçen yış bu zaman başladık, ilk ay oldu. 10 haftalıkken kaybettik. Hazirana kadar korunduk. Hazirandan beri olmadı, bakalım kısmet...bu sefer sağlıklı olsun da inş nezaman gelirse napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…