Buralardayım canım takipteyim sizi ama yazmaya fırsat bulamadım. Iki gün önce doktora gittim rahim arkasında Sıvı gördü hemen tahlil istedi negatif çıktı çok umutluydum hamilelikten dedi doktorikigündür pembe akıntım var bgnde daha gelen giden yok daha ama yakındır
Ne guzel canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . belirtilerin neydi. Birde yerlesme kanamasi felan oldumu sende
bana demek istedin sanırım canım inşallah inşallaaahhSkry10 Canım benım yarın buyuk gun cok merak edıyorum inş hamılesındır de buyuk bı sevınç yaşarız ya
[USER=529066]@charmant[/USER] post: 42449461 .!.:Skry10 Canım benım yarın buyuk gun cok merak edıyorum inş hamılesındır de buyuk bı sevınç yaşarız ya
bana getirdi sanırsam canım bugün yine doktor yollarına düşüyorum adetim tam anlamıyla söküldü çünkü hemen netten ovulasyon testi sipariş etçem bide bal çörek otu tarçın karışımı hazırladım yarın sabah başlıyorum yemeye ama nedense bu defa hiç üzülmedim yaa normalde depresyona giren ben bu defa çok rahatım:)))
Aynen tatlim duzeltmeye calisiyorum olmuyo :)bana demek istedin sanırım canım inşallah inşallaaahh
Kac gun gecikince ogrendin peki canimAmin canım.
Benim adetten 1 hafta öncesinde bedenim kırıldı.hani grip olmadan önce her yerimiz ağrır uyumak isteriz ya akşam 8 de 9 da uyumaya başlamıştım.meğer kuzucum tutunmaya çalışıyomuş bana :) Bunun dışında hiç belirti yok.adet günü geçmeden pek belirti olmazmış zaten.en büyük gebelik belirtisi adet gecikmesi
Kac gun gecikince ogrendin peki canim
maşallah canım bnm ne güzel darısı bızlereAdetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Sonra kan testi falan derken 6.haftanın içindeydim
Günaydın tatlım . inş hamılesındır az kaldı beklıyoruz zaten :)Günaydın herkese öğlen olmuş ama :) çok güzel rüyalar gördüm test yapıyorum çift çizgi çıkıyor hemen buraya girip size söylüyorum sonra meğerse o ovu testiymis yaptığım ama yinede hamileymisim inşallah gerçek olur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür :)
Ah bide sabredebilsek :)Günaydın tatlım . inş hamılesındır az kaldı beklıyoruz zaten :)
Yok canım ilk olacak Allahın izniyle. 15 aylık evliyim. 1 yıl korunduk. Hemen olmasın dedik hemen olur sandık :) ama kolay değilmişTatlım senin 2. Bebîşmi olucak bu? Bende haftaya başlıyorum işe inş düzene oyurturum. Yeme içme işini, okulada yürüyerek gider gelirsem olur bu iş bakslım
evet canım inşAllah beraber güzel haberler vericezCanim adetimiz ayni gun sokulmus bu ay senle beraber takip edecegiz :)))
Canım o mide bulantısı bende de var salgın var resmen 2 gündür mahvediyor benikızlar ben geldim :) öğlen okuldan gelince biraz yemek yedim yine yemek sonrası bulantım oldu sanırım üşüttüm
Sonra temizliğe giriştim her tarafı süpürdüm sildim miss gibi oldu ev :)
Bugün bebiş haberi yok mu ya ???
Canım o mide bulantısı bende de var salgın var resmen 2 gündür mahvediyor beni
Biz 3.5 yıldır evliyiz. Benim doktora bitsin diye 2.5 yıl korunduk. Geçen yış bu zaman başladık, ilk ay oldu. 10 haftalıkken kaybettik. Hazirana kadar korunduk. Hazirandan beri olmadı, bakalım kısmet...bu sefer sağlıklı olsun da inş nezaman gelirse napalım...Yok canım ilk olacak Allahın izniyle. 15 aylık evliyim. 1 yıl korunduk. Hemen olmasın dedik hemen olur sandık :) ama kolay değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?