• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen cnm benimde karnımda senin dediğin gibi...bende adet bitsin başlıyorum kararlıyım. Hadi inş girsin yağlar:)
Gitsin hiç yağlı biri değildim kemiklerim sayılırdı eskiden :) yaş geçince böyle oluyormuş demekki. 42 beden oldum yaa kendime inanamıyorum :mad:

benimde 23-24 günde bir. Artık öbür aya gelmesin :KK43: Vakti saati gelince olacak Allah'ın izin vermesiyle hepimizinkisi.. Ben rejim işine ağırlık vericem bundan sonra.. Dün gece yoğurt yedim pul biberli keten tohumlu. :kk77: yağların yakılmasına yardımcı oluyormuş. Benim bütün yağım karın bölgemde . İnşaAllah faydası olur. Dikkat edicem inşaAllah.
canım diyet ve spor işini sakın abartma yumutlamayı çok etkiliyor haberin olsun.daha çok sağlıklı beslenmeye ğırlık ver kilo verecem diye ölüm düyetleri yapma.ben 6 ay ağır spor yaptım bütün adet düzenim bozuldu en son 7 gün gecikince doktora gittim ve spordan ve diyetten olduğunu söyledi ve ancak ilaçla söktürdü mayıs ayında bıraktım spor ve diyeti öyle geri düzene girdi.sakın abartma yani o işi....

canım diyet ve spor işini sakın abartma yumutlamayı çok etkiliyor haberin olsun.daha çok sağlıklı beslenmeye ğırlık ver kilo verecem diye ölüm düyetleri yapma.ben 6 ay ağır spor yaptım bütün adet düzenim bozuldu en son 7 gün gecikince doktora gittim ve spordan ve diyetten olduğunu söyledi ve ancak ilaçla söktürdü mayıs ayında bıraktım spor ve diyeti öyle geri düzene girdi.sakın abartma yani o işi....
Yok spor yapacak vaktim kalmıyor zaten. Çalışıyorum. İş çıkışıda anneme kayınvalideme falan gidiyoruz hafta 2-3 günde öyle geçiyor. En fazla yapabileceğim yürürüş yapmak olur oda anca hafta sonu. Yediklerime dikkat edicem sadece. Tatlıya çok düşkünüm onu kesicem :)

Yok spor yapacak vaktim kalmıyor zaten. Çalışıyorum. İş çıkışıda anneme kayınvalideme falan gidiyoruz hafta 2-3 günde öyle geçiyor. En fazla yapabileceğim yürürüş yapmak olur oda anca hafta sonu. Yediklerime dikkat edicem sadece. Tatlıya çok düşkünüm onu kesicem :)
Ay aynrn ya kemiklerim sayılırdı, dar bişey giymek istemezdim. Tatlı ye ye işte bu hale geldim. Bence sadece karbonhidratı azaltsak yeterli olur heralde..

Ay aynrn ya kemiklerim sayılırdı, dar bişey giymek istemezdim. Tatlı ye ye işte bu hale geldim. Bence sadece karbonhidratı azaltsak yeterli olur heralde..
Aynen tatlı ve hamur işlerini ye ye böyle olduk. Unlu, tatlı şeyleri kessek gerisi kolay. İnşaAllah becerebiliriz. Sen kaç yaşındaydın canım?

Ben şubatta doğum yaptım cnm. 6 aylık bir kızım var.inanın bende siz gibiydim belki daha fena basım ağrısa hamileliğe yoruyodum ve o hayal kırıklığı çok kötü..

İlişkiye girdikten hemen sonra hamile kalınmıyor rahime yerleşme süresi falan var.adetten 2 3 gün önce rahime yerleşiyor ve salgılanan hormonlar arttıkça belirtiler çıkıyor.
Ben test yaptırdığımda 6 haftalıktım ve artık umudum kalmadığı için hamile olduğumu düşünmüyodum.iş başvurusu yaptığım için sağlık kontrolü istediler bende adet tarihim geçtiği için test yapim öle röntgene gireyim demiştim iyi ki öyle yapmışım :)6. Haftanın sonundan itibaren bu belirtilerin hepsini yaşadım.
Ne guzel canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin . belirtilerin neydi. Birde yerlesme kanamasi felan oldumu sende

Gunaydin kizlar nasilsiniz. Bol bebisli gunler aylar olsunnn :KK76::KK49::KK71:

Aynen tatlı ve hamur işlerini ye ye böyle olduk. Unlu, tatlı şeyleri kessek gerisi kolay. İnşaAllah becerebiliriz. Sen kaç yaşındaydın canım?
ehehe hepsi çok güzel o mamaların bende çok kilo aldım nolcak bilmiyorum:KK53::KK47:

Canim nerelerdesin Svl2425 Svl2425 bar mi bi degisiklik kipirtin. Yaptin mi test

Buralardayım canım takipteyim sizi ama yazmaya fırsat bulamadım. Iki gün önce doktora gittim rahim arkasında Sıvı gördü hemen tahlil istedi negatif çıktı çok umutluydum hamilelikten dedi doktor :( ikigündür pembe akıntım var bgnde daha gelen giden yok daha ama yakındır :(

ehehe hepsi çok güzel o mamaların bende çok kilo aldım nolcak bilmiyorum:KK53::KK47:

Kızlar bende saldım kendimi evlilikten sonra hiç diyet yapılmıyor. Diyet yapınca Eşim iştahımı kesiyorsun diyor :KK70: bakalım bende bu ay diyete başlıyorum evde lesie videolarıyla yürüyüş Yapıcam inşallah :KK49:

Bu ay sonunda 31e giriyorum canım, ya sen ? Şimdi bazlama-peynir-karpuzls kahvaltı yaptım haha:) güya dikkat edicem
bende 32 yi yarıladım :) ben dün akşamdan başladım. Sabahta yarım dilim ekmek ve peynir yedim. Kararlıyım şimdilik inşaAllah devamı gelir. Şimdi öğle yemeğine inicem inşaAllah tatlı yoktur :KK53:

bende 32 yi yarıladım :) ben dün akşamdan başladım. Sabahta yarım dilim ekmek ve peynir yedim. Kararlıyım şimdilik inşaAllah devamı gelir. Şimdi öğle yemeğine inicem inşaAllah tatlı yoktur :KK53:
Tatlım senin 2. Bebîşmi olucak bu? Bende haftaya başlıyorum işe inş düzene oyurturum. Yeme içme işini, okulada yürüyerek gider gelirsem olur bu iş bakslım

Buralardayım canım takipteyim sizi ama yazmaya fırsat bulamadım. Iki gün önce doktora gittim rahim arkasında Sıvı gördü hemen tahlil istedi negatif çıktı çok umutluydum hamilelikten dedi doktor :KK43: ikigündür pembe akıntım var bgnde daha gelen giden yok daha ama yakındır :KK43:
Üzüldüm canım sıkma canını hakkında hayırlısı olsun inş ...

Back