Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar ben yarın sabah yürüyüşe çıkıcam arkadaşımla ordan kan vermeye geçerim yazamayabilirim. Sonuçlar üç gibi çıkıyor akşama size haber veririm dualarınızı bekliyorum.

Kızlar ben yarın sabah yürüyüşe çıkıcam arkadaşımla ordan kan vermeye geçerim yazamayabilirim. Sonuçlar üç gibi çıkıyor akşama size haber veririm dualarınızı bekliyorum.

Dualarim seninle canim bugunde hep aklimda sen vardin dua ettim sana :) insallah yarin guzel haberlerle gelirsin merakla bekliyorum

Dualarımız senınle tatlım hayırlı haberlerle gel :)

Kizlar yaa az once lavaboda peceteme yine yumurtlama akintisi gibi seffaf yapiskan akinti geldi. Bunun sebebini bilen var mi ? Sag kasigimda da cok agrim vardi bugun yine ? Normalde 29-30-31 inde gelmisti bu akinti degerlendirmistik simdi yine mi yumurtluyorum ben anlamadim ki bilenler yardimci olur mu ???

Kuzucum eşin evdeyse degerlendır dun bendede yıne geldı o bugun degerlendırdım bnde :)

charmant benim adetim acayip agrili, hic boyle olmazdi.. Bi de boyle et parcasi gibi seyler geliyor.. Dusuk mu bunun adi yaa..

charmant benim adetim acayip agrili, hic boyle olmazdi.. Bi de boyle et parcasi gibi seyler geliyor.. Dusuk mu bunun adi yaa..
Gecen ay bendede öle oldu canım . hatta 2 kez hastanelık oldum srumlar ıgneler . Kasıklarımda agrılar felan gecen ay esıme bn ölcem dedım hatta surundum resmen

Yumurtlama testin yok mu canim

Yok canim ya evde ne hamilelik testi ne yumurtlama testi hicbiri yok :) ilk ay olunca denemede henuz yok :)
Tatlım o yapışkan sıvı geldıyse bu geceyı degerlendır düşün bndede geldı dun . Ama dun eşim cok yorgundu bugun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…