- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Aaa icini ferah tut tatlim ya . kustun muu
Dıkkat et kuzzum ya acaba miğdenımı üşüttün yoksa . bebiş mı gelıyor ...Evet canim kustum
Iyi geceler canim yarin gorusuruz :)
Sen hamıle mısın canım bnm . Bende uzerıne kondurmuyorum zaten gecen ay cok umıtlendım bu ay Allahın takdırıne bıraktım kendımı kandırmayacagım hayırlısı neyse mevlam onu nasıp etsınKızlar bende bu belirtilerin hiç biri olmadı.sadece adetten 1 hafta öncesinden grip olcakmışım gibi bedenim kırıktı.elim Ayağım tutmuyordu.mide bulantısı olayı zaten progeston hormonunun artmasıyla olur buda 6. Haftadan sonra falan olur.kendinize yapacağınız en büyük iyilik kendinizi dinlemeyin derim.hamile kalamamanın en büyük düşmanı stres.bunu 2 buçuk yıl boyunca uğraşmış her şeyi belirti sanmış biri olarak söylüyorum. Hamileliğimi adet tarihinin üzerinden 7 gün geçince öğrenmiştim tek bir belirtim dahi yoktu sadece adet tarihim geçmişti.yani yıllarca belirti belirti diye boşuna kafayı yemişim.sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen yıpratmayın kendinizi
Dıkkat et kuzzum ya acaba miğdenımı üşüttün yoksa . bebiş mı gelıyor ...
Kızlar bende bu belirtilerin hiç biri olmadı.sadece adetten 1 hafta öncesinden grip olcakmışım gibi bedenim kırıktı.elim Ayağım tutmuyordu.mide bulantısı olayı zaten progeston hormonunun artmasıyla olur buda 6. Haftadan sonra falan olur.kendinize yapacağınız en büyük iyilik kendinizi dinlemeyin derim.hamile kalamamanın en büyük düşmanı stres.bunu 2 buçuk yıl boyunca uğraşmış her şeyi belirti sanmış biri olarak söylüyorum. Hamileliğimi adet tarihinin üzerinden 7 gün geçince öğrenmiştim tek bir belirtim dahi yoktu sadece adet tarihim geçmişti.yani yıllarca belirti belirti diye boşuna kafayı yemişim.sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen yıpratmayın kendinizi
Kızlar bende bu belirtilerin hiç biri olmadı.sadece adetten 1 hafta öncesinden grip olcakmışım gibi bedenim kırıktı.elim Ayağım tutmuyordu.mide bulantısı olayı zaten progeston hormonunun artmasıyla olur buda 6. Haftadan sonra falan olur.kendinize yapacağınız en büyük iyilik kendinizi dinlemeyin derim.hamile kalamamanın en büyük düşmanı stres.bunu 2 buçuk yıl boyunca uğraşmış her şeyi belirti sanmış biri olarak söylüyorum. Hamileliğimi adet tarihinin üzerinden 7 gün geçince öğrenmiştim tek bir belirtim dahi yoktu sadece adet tarihim geçmişti.yani yıllarca belirti belirti diye boşuna kafayı yemişim.sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen yıpratmayın kendinizi
Aynen canım bnde öle düşünüyorum bu kadar erken olmaz regl gunu belırtısı benımkı barız yada üşüttüm yıneCanim bende hamilelige yoramiyorum zaten cunku daha cok var adet tarihimecok mantiksiz zaten simdiden bu belirtilerin hamilelik belirtisi olmasi
Bunu cok ıstıyorum kuzum ya Allah buyuk ya . Ben degılsemde ıns dıgerlerı felan herkes hamıledırAnlamadim ki canim ya yemek yedikten sonra midem bulandi once sonra gecti gibi oldu sonra da kustumama usutmedim oglen uyurken bile pike getirdi esim ustume cami da orttu. Ama yine de belli olmaz tabi :) insallah canim hamileyizdir hepimiz
bende hasta oldumkelebek922
@bambay
@canus123
@Eylemeylemce
@mavimli
@aspnr
@ROSE ROSE
bugün ve öncesi için bekleyen hanımlar durumunuz nedir
bende hasta oldumbat 31 eylül
Kizlar yeni Bat : 1 Ekim. Sonunda bugun geldi
Senin dedigin gibi ben kimyasal falan gecirdim herhalde bu ay cok garip geldi adetim cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?