• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar bende bu belirtilerin hiç biri olmadı.sadece adetten 1 hafta öncesinden grip olcakmışım gibi bedenim kırıktı.elim Ayağım tutmuyordu.mide bulantısı olayı zaten progeston hormonunun artmasıyla olur buda 6. Haftadan sonra falan olur.kendinize yapacağınız en büyük iyilik kendinizi dinlemeyin derim.hamile kalamamanın en büyük düşmanı stres.bunu 2 buçuk yıl boyunca uğraşmış her şeyi belirti sanmış biri olarak söylüyorum. Hamileliğimi adet tarihinin üzerinden 7 gün geçince öğrenmiştim tek bir belirtim dahi yoktu sadece adet tarihim geçmişti.yani yıllarca belirti belirti diye boşuna kafayı yemişim.sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen yıpratmayın kendinizi

Kızlar bende bu belirtilerin hiç biri olmadı.sadece adetten 1 hafta öncesinden grip olcakmışım gibi bedenim kırıktı.elim Ayağım tutmuyordu.mide bulantısı olayı zaten progeston hormonunun artmasıyla olur buda 6. Haftadan sonra falan olur.kendinize yapacağınız en büyük iyilik kendinizi dinlemeyin derim.hamile kalamamanın en büyük düşmanı stres.bunu 2 buçuk yıl boyunca uğraşmış her şeyi belirti sanmış biri olarak söylüyorum. Hamileliğimi adet tarihinin üzerinden 7 gün geçince öğrenmiştim tek bir belirtim dahi yoktu sadece adet tarihim geçmişti.yani yıllarca belirti belirti diye boşuna kafayı yemişim.sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen yıpratmayın kendinizi
Sen hamıle mısın canım bnm . Bende uzerıne kondurmuyorum zaten gecen ay cok umıtlendım bu ay Allahın takdırıne bıraktım kendımı kandırmayacagım hayırlısı neyse mevlam onu nasıp etsın

Dıkkat et kuzzum ya acaba miğdenımı üşüttün yoksa . bebiş mı gelıyor ...

Anlamadim ki canim ya yemek yedikten sonra midem bulandi once sonra gecti gibi oldu sonra da kustum :( ama usutmedim oglen uyurken bile pike getirdi esim ustume cami da orttu. Ama yine de belli olmaz tabi :) insallah canim hamileyizdir hepimiz

Canim bende hamilelige yoramiyorum zaten cunku daha cok var adet tarihime :( cok mantiksiz zaten simdiden bu belirtilerin hamilelik belirtisi olmasi

Canim ben bu belirtileri hamilelige yoramiyorum cunku cok var daha adet tarihime :( cok mantiksiz zaten simdiden hamilelik belirtileri hissetmek :)

Canim bende hamilelige yoramiyorum zaten cunku daha cok var adet tarihime :KK43: cok mantiksiz zaten simdiden bu belirtilerin hamilelik belirtisi olmasi
Aynen canım bnde öle düşünüyorum bu kadar erken olmaz regl gunu belırtısı benımkı barız yada üşüttüm yıne :(

Anlamadim ki canim ya yemek yedikten sonra midem bulandi once sonra gecti gibi oldu sonra da kustum :KK43: ama usutmedim oglen uyurken bile pike getirdi esim ustume cami da orttu. Ama yine de belli olmaz tabi :) insallah canim hamileyizdir hepimiz
Bunu cok ıstıyorum kuzum ya Allah buyuk ya . Ben degılsemde ıns dıgerlerı felan herkes hamıledır

sanırım benim adet erken geliyo azönce lavaboya gittim hafif bi kahverengimsi leke gelmiş kızlar

günaydınnnn :) sabah erkenden kalkılır duş alınır kahvaltı hazırlanır kociş işe gönderilir ortalık toplanır çamaşırlar katlanır veee sonra kadınla kulübüne girilir :) birazdan da giyinip okula gidicem... Bu gün temizlik yapıcam planım öyle ama bakalım :)

Bi de sonradan yine test yaptim, ne kadar da beklesem silik cizgi cikmadi.

Back