• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ya kizlar moralim yerlerde geziyor. Adet olmak istiyorum artik, pislik gelmedi gitti.. Hamile de degilim bu ay ne iskence cektim yaa..

Canim msji bulamadim da sub sub canim referans araliklari onemli.onlarida yazsana. Fsh iyi lh nin fshtan kucuk olmasi gerekiyor zaten. Benim tahlilin referans araligina gore baktigimda hepsi iyi canim.
Coookkk tesekkurler canim benim yanliz referans araligini vercemde folukal bazal lutal bazal diyo hangisi olcak onu anlamadim

inşallah kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten ne zormuş bu süreç işin içine girmeden önce sanki her isteyenin pat diye oluyormuş gibi geliyor insana :KK43: her yönüyle etkileniyor insan
Peki kızlar bana ne demeli ilki var ikinci 1,5 senedir bekliyoruz.bitaz daha bekleyelim bakalım.@eylemeylemce cnm Üzülme inan bana sebepsiz infertilite çok daha zor.en azından progesteron düşükmüş Dr ona göre ilaç verir inşallah ardından da bebek gelir.bazen diyorum bir neden var da Dr mu göremiyor diyorum.bu ay Dr klomen verdi olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi bir tek o kafamda soru işareti idi onu da yaptıralım bakalım ama çok tırsıyorum kızlar:KK17:@triton-x cnm belki ayrı Şehirlerde olmanız bebek işini unutturacaktır.akışına girince bebek daha kolay gelir;)

Ayyyy 6 dan beri hic uyumazdim bi uyumusum ne tatli bi uyku . hic adetim degildi ya :)

Coookkk tesekkurler canim benim yanliz referans araligini vercemde folukal bazal lutal bazal diyo hangisi olcak onu anlamadim
Cnm kan tahlilini ne zaman verdin adetin 3. Gün ise fooliküler faz arlığına bakacaksın cnm

• Beğen
Reactions: sub
Canim ya ilgilendigin icin cookk tesekkur ederim sizin gibi iyi insanlar var hala ne guzel hamilesiniz heralde saglikli sihhatli yavrunuzu kucaginiza alirsiniz insallah dualarmdasiniz
Cnm ya sen konu almışsın ben de diyorum Yazdığım mesajlar nereye gidiyor tekrar tekrar yazıyorum biran kafam karıştı.
Şimdi yumurta Çağlayana kadar fooliküler fazdır yumurta çatladığı zaman ovulasyon dönemidir.yumurta çatladıktan sonra lüteal fazdır Dr a gittiğinde dr ne dedi Yum çatlamışmıydı?

bugün oldum regl canım hiç sekmedi maşallah. rahim filmi çektirmiştim yapışıklık vardı biliyorsun. o yüzden bu ay önemli benim için bakalım :nazar: bir iki güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Cnm ne zaman çektirdin nasıl birşey ağrın oldu mu?

Peki kızlar bana ne demeli ilki var ikinci 1,5 senedir bekliyoruz.bitaz daha bekleyelim bakalım.@eylemeylemce cnm Üzülme inan bana sebepsiz infertilite çok daha zor.en azından progesteron düşükmüş Dr ona göre ilaç verir inşallah ardından da bebek gelir.bazen diyorum bir neden var da Dr mu göremiyor diyorum.bu ay Dr klomen verdi olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi bir tek o kafamda soru işareti idi onu da yaptıralım bakalım ama çok tırsıyorum kızlar:KK17:@triton-x cnm belki ayrı Şehirlerde olmanız bebek işini unutturacaktır.akışına girince bebek daha kolay gelir:KK66:
Yok canım üzülmüyorum. Herşeyin hayırlısı. İnşallah ikinci kısa zamnda gelir yavrunda kardeşine kavuşur.

inşallah kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten ne zormuş bu süreç işin içine girmeden önce sanki her isteyenin pat diye oluyormuş gibi geliyor insana :KK43: her yönüyle etkileniyor insan
İnş hepimizin olur ve bebişlerimizin ultrason fotolarını paylaşırız burda o topicimizde de beraber oluruz...
Canim belkide esin sen uzerinde baski hissetme diye boyle davraniyordur. Cok istedigini gosterse olmayinca sen daha cok uzuleceksin diye dusunuyordur. Eminim ki Rabbim bize mutlaka dogru zamanda, saglikli bit evlst nasip edecek. Cok zor seylerle mucadele edenler var. Bizimkisi en azindan tatli bir telaş. Allah sabredenlerle beraberdir. Buna cok inaniyorum. Hersey guzel olacak. Bunu umut etmek bile guzel.
Haklısın tatlım benim ya benim hiçbir istediğim anında olmamıştır hayatımda, ama oluncada en güzeli olmuştur. Sabredelim ve meleklerimiz bizimle olsun...
Bugün annemin yanına gidicem dedim, yum günlerinmi diye sordu, evt bu ayda bundan olmasın dedim. Gitme nolur öbür hafta annen gelicek zaten dedi...yine dayanamadım :( oturup ağlıyırum karın ağrısı da başladı, ne fena oluyorum ya bu hormonlardan dolayı :'(

Peki kızlar bana ne demeli ilki var ikinci 1,5 senedir bekliyoruz.bitaz daha bekleyelim bakalım.@eylemeylemce cnm Üzülme inan bana sebepsiz infertilite çok daha zor.en azından progesteron düşükmüş Dr ona göre ilaç verir inşallah ardından da bebek gelir.bazen diyorum bir neden var da Dr mu göremiyor diyorum.bu ay Dr klomen verdi olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi bir tek o kafamda soru işareti idi onu da yaptıralım bakalım ama çok tırsıyorum kızlar:KK17:@triton-x cnm belki ayrı Şehirlerde olmanız bebek işini unutturacaktır.akışına girince bebek daha kolay gelir:KK66:
canım senin ne güzel bir cici evladın var... Büyük konuşmayım ama 1. Olsa 2. Olmasa o kadar takmam kafaya heralde...birde etrafında şuna dikkat ettim ilkinde insanlar baya uğraşıyor, 2. Çat diye oluyor:) sizinde olucak kardeş kardeş büyücek evlatlarınız inş. Bende işe başlayınca kafam rahat olur heralde yoğınluktan düşünmem heralde kısmet...

bugün oldum regl canım hiç sekmedi maşallah. rahim filmi çektirmiştim yapışıklık vardı biliyorsun. o yüzden bu ay önemli benim için bakalım :nazar: bir iki güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Ayy ondan sonra hemen hamile kalırsın inş. Benimkide saatine hiç sektirmedi maşallah :(

Back