- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
Lutfen bilen arkadaslar yorumlarmi acil benim degil arkadasimin merak icinde yarin gitcek doktora tsh/0,6365 fsh 4,89 lh 3.89 e2 64 prolaktin 18.69
kızlar bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz bu arkadaşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutfen bilen arkadaslar yorumlarmi acil benim degil arkadasimin merak icinde yarin gitcek doktora tsh/0,6365 fsh 4,89 lh 3.89 e2 64 prolaktin 18.69
Ya kizlar moralim yerlerde geziyor. Adet olmak istiyorum artik, pislik gelmedi gitti.. Hamile de degilim bu ay ne iskence cektim yaa..
Bir daha test yaptınmı canım belki yerleşme kanaması felandırYa kizlar moralim yerlerde geziyor. Adet olmak istiyorum artik, pislik gelmedi gitti.. Hamile de degilim bu ay ne iskence cektim yaa..
Canim msji bulamadim da sub canim referans araliklari onemli.onlarida yazsana. Fsh iyi lh nin fshtan kucuk olmasi gerekiyor zaten. Benim tahlilin referans araligina gore baktigimda hepsi iyi canim.kızlar bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz bu arkadaşa
Coookkk tesekkurler canim benim yanliz referans araligini vercemde folukal bazal lutal bazal diyo hangisi olcak onu anlamadimCanim msji bulamadim da sub canim referans araliklari onemli.onlarida yazsana. Fsh iyi lh nin fshtan kucuk olmasi gerekiyor zaten. Benim tahlilin referans araligina gore baktigimda hepsi iyi canim.
Peki kızlar bana ne demeli ilki var ikinci 1,5 senedir bekliyoruz.bitaz daha bekleyelim bakalım.@eylemeylemce cnm Üzülme inan bana sebepsiz infertilite çok daha zor.en azından progesteron düşükmüş Dr ona göre ilaç verir inşallah ardından da bebek gelir.bazen diyorum bir neden var da Dr mu göremiyor diyorum.bu ay Dr klomen verdi olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi bir tek o kafamda soru işareti idi onu da yaptıralım bakalım ama çok tırsıyorum kızlar@triton-x cnm belki ayrı Şehirlerde olmanız bebek işini unutturacaktır.akışına girince bebek daha kolay gelirinşallah kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten ne zormuş bu süreç işin içine girmeden önce sanki her isteyenin pat diye oluyormuş gibi geliyor insana her yönüyle etkileniyor insan
Cnm kan tahlilini ne zaman verdin adetin 3. Gün ise fooliküler faz arlığına bakacaksın cnmCoookkk tesekkurler canim benim yanliz referans araligini vercemde folukal bazal lutal bazal diyo hangisi olcak onu anlamadim
Fooliküler faza göre tüm Değerler normal gözüküyor cnmCoookkk tesekkurler canim benim yanliz referans araligini vercemde folukal bazal lutal bazal diyo hangisi olcak onu anlamadim
Adetim bittikten sonra gittim canim o zaman lutel mioluyo bu durumda degerler nasilCnm kan tahlilini ne zaman verdin adetin 3. Gün ise fooliküler faz arlığına bakacaksın cnm
Canim ya ilgilendigin icin cookk tesekkur ederim sizin gibi iyi insanlar var hala ne guzel hamilesiniz heralde saglikli sihhatli yavrunuzu kucaginiza alirsiniz insallah dualarmdasinizkızlar bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz bu arkadaşa
Cnm ya sen konu almışsın ben de diyorum Yazdığım mesajlar nereye gidiyor tekrar tekrar yazıyorum biran kafam karıştı.Canim ya ilgilendigin icin cookk tesekkur ederim sizin gibi iyi insanlar var hala ne guzel hamilesiniz heralde saglikli sihhatli yavrunuzu kucaginiza alirsiniz insallah dualarmdasiniz
bugün oldum regl canım hiç sekmedi maşallah. rahim filmi çektirmiştim yapışıklık vardı biliyorsun. o yüzden bu ay önemli benim için bakalım bir iki güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek.@menes093
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
mavimli
@aspnr
@ROSE ROSE
bugün ve öncesi için bekleyen hanımlar durumunuz nedir
Cnm ne zaman çektirdin nasıl birşey ağrın oldu mu?bugün oldum regl canım hiç sekmedi maşallah. rahim filmi çektirmiştim yapışıklık vardı biliyorsun. o yüzden bu ay önemli benim için bakalım bir iki güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Yok canım üzülmüyorum. Herşeyin hayırlısı. İnşallah ikinci kısa zamnda gelir yavrunda kardeşine kavuşur.Peki kızlar bana ne demeli ilki var ikinci 1,5 senedir bekliyoruz.bitaz daha bekleyelim bakalım.@eylemeylemce cnm Üzülme inan bana sebepsiz infertilite çok daha zor.en azından progesteron düşükmüş Dr ona göre ilaç verir inşallah ardından da bebek gelir.bazen diyorum bir neden var da Dr mu göremiyor diyorum.bu ay Dr klomen verdi olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi bir tek o kafamda soru işareti idi onu da yaptıralım bakalım ama çok tırsıyorum kızlar@triton-x cnm belki ayrı Şehirlerde olmanız bebek işini unutturacaktır.akışına girince bebek daha kolay gelir
İnş hepimizin olur ve bebişlerimizin ultrason fotolarını paylaşırız burda o topicimizde de beraber oluruz...inşallah kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten ne zormuş bu süreç işin içine girmeden önce sanki her isteyenin pat diye oluyormuş gibi geliyor insana her yönüyle etkileniyor insan
Haklısın tatlım benim ya benim hiçbir istediğim anında olmamıştır hayatımda, ama oluncada en güzeli olmuştur. Sabredelim ve meleklerimiz bizimle olsun...Canim belkide esin sen uzerinde baski hissetme diye boyle davraniyordur. Cok istedigini gosterse olmayinca sen daha cok uzuleceksin diye dusunuyordur. Eminim ki Rabbim bize mutlaka dogru zamanda, saglikli bit evlst nasip edecek. Cok zor seylerle mucadele edenler var. Bizimkisi en azindan tatli bir telaş. Allah sabredenlerle beraberdir. Buna cok inaniyorum. Hersey guzel olacak. Bunu umut etmek bile guzel.
canım senin ne güzel bir cici evladın var... Büyük konuşmayım ama 1. Olsa 2. Olmasa o kadar takmam kafaya heralde...birde etrafında şuna dikkat ettim ilkinde insanlar baya uğraşıyor, 2. Çat diye oluyor:) sizinde olucak kardeş kardeş büyücek evlatlarınız inş. Bende işe başlayınca kafam rahat olur heralde yoğınluktan düşünmem heralde kısmet...Peki kızlar bana ne demeli ilki var ikinci 1,5 senedir bekliyoruz.bitaz daha bekleyelim bakalım.@eylemeylemce cnm Üzülme inan bana sebepsiz infertilite çok daha zor.en azından progesteron düşükmüş Dr ona göre ilaç verir inşallah ardından da bebek gelir.bazen diyorum bir neden var da Dr mu göremiyor diyorum.bu ay Dr klomen verdi olmazsa gelecek ay rahim filmi dedi bir tek o kafamda soru işareti idi onu da yaptıralım bakalım ama çok tırsıyorum kızlar@triton-x cnm belki ayrı Şehirlerde olmanız bebek işini unutturacaktır.akışına girince bebek daha kolay gelir
Ayy ondan sonra hemen hamile kalırsın inş. Benimkide saatine hiç sektirmedi maşallahbugün oldum regl canım hiç sekmedi maşallah. rahim filmi çektirmiştim yapışıklık vardı biliyorsun. o yüzden bu ay önemli benim için bakalım bir iki güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek.