o zaman hiç üzülme yüksek ihtiimal önümüzdeki ay gebe olursun ama akıntı takibini ihmal etme sana kesin tavsiyem akıntı olduğu gün ve bir sonrası. İnşallah gönlüne göre olur herşeySenin dedigin gibi ben kimyasal falan gecirdim herhalde bu ay cok garip geldi adetim cunku.
uğursuzluk mu getirdi diyorsun. yeni tekliflere açığız öneri bekliyoruz :) mesela ne yapalım hiç birşey yapmadan bir hafta geçmesini beklemeye ne dersin :) ciddiyim bu aradabu takvimler bize uğur getirmedi sanırım
Amin canım içimizdeki boşluklar biran önce dolsa ya...annem ben gitmessem 5 gün sonra gelecek. Akrabaların düğünü var diye çağırıyor. Başka zaman olsa giderim ama gerekirse açık açık söyleyeceğim, bikiyor çocuk çalışmadı yaptığumızı:/ gerçi nasıl söyleyeceğim onu da bilmiyorum...Ayy aglama ya valla benimde böyle hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Ağlama... annen gelecekse eğer yumurtlamayı kaçırma canım. Üzme kendini. Herşey güzel olacak inşallah. Rabbim dahs kötü imtihanlardan geçirmesin hiç birimizi.
Benim anneminde bana hamileyken çok zor geçmiş ama benim ısrarlarıma dayanamayıp kardeşimi yapmışlar. İyiki yapmışlar. Ama ondada şeker hastası olduğu için son 3 ay hastanede yattı eşim. Oyüzden insan herseye katlanır demekki...şimdi bana deselerki 9ay yatacaksın, yatarım yeterki sağlıklı bir evladım olsun. Sen de haklısın tatlımCnm benim zaten ikinciyi kendin için yapmıyorsun ilkine bir KARDEŞ yoldaş olsun diye.yoksa zaten anneliği tatmışım Allah kızıma hayırlı uzun Ömür versin.ilk hamileliğim o kadar sorunlu idi ki düşük riski beş aya kadar kusmalar kilo kaybım oldu.serumla ayaktaydım.bebeklik dönemi desen o da bir başka uykusuz geceler falankızım için olmazsa inan aynı şeyleri yaşamak hiç katlanılır şey değil.
bana getirdi sanırsam canım bugün yine doktor yollarına düşüyorum adetim tam anlamıyla söküldü çünkü hemen netten ovulasyon testi sipariş etçem bide bal çörek otu tarçın karışımı hazırladım yarın sabah başlıyorum yemeye ama nedense bu defa hiç üzülmedim yaa normalde depresyona giren ben bu defa çok rahatım:)))uğursuzluk mu getirdi diyorsun. yeni tekliflere açığız öneri bekliyoruz :) mesela ne yapalım hiç birşey yapmadan bir hafta geçmesini beklemeye ne dersin :) ciddiyim bu arada
Benim yeni bat 25/09 canım. Umutlu bekleyişleri süren arkadaşlarımın Rabbim gönlüne göre versin. Benim gibi ümidi diğer aya kalanlarında Allah yardımcısı olsun. Rabbim hepimizi sevindirsin hayırlısıyla@menes093
@bambay
@canus123
@Eylemeylemce
@mavimli
pass
@ROSE ROSE
bugün ve öncesi için bekleyen hanımlar durumunuz nedir
Ozaman güzelce zayıflayacağız inş. Motive olacağız, sonunda bebiş te gelicek :)
Tatlım kıyamam ya, iki gün önce benimde oldu, ben yattım uyudum ve geçti şükür ya. Sen de sökülürsün de geçer tatlım umarım...
Ne kadar hamaratsınız maşallah, annem olmasa varya ben hiçbir şeye yetişemem. Kdıncağız sağolsun tüm kışlıklarımı yapıyor, inş çocuğum olursa ilerde bende ona hazırlarım.
Ben en çok bu ay etkilendim sanırımbana getirdi sanırsam canım bugün yine doktor yollarına düşüyorum adetim tam anlamıyla söküldü çünkü hemen netten ovulasyon testi sipariş etçem bide bal çörek otu tarçın karışımı hazırladım yarın sabah başlıyorum yemeye ama nedense bu defa hiç üzülmedim yaa normalde depresyona giren ben bu defa çok rahatım:)))
Amin cnm en erken bat öbür ay senin ozaman...benim 27günde bir sabitlemişim. Akşama doğru başlıyor adetim. İnş öbür aya gelmesin taBenim yeni bat 25/09 canım. Umutlu bekleyişleri süren arkadaşlarımın Rabbim gönlüne göre versin. Benim gibi ümidi diğer aya kalanlarında Allah yardımcısı olsun. Rabbim hepimizi sevindirsin hayırlısıyla
Sen hamıle mısın canım bnm . Bende uzerıne kondurmuyorum zaten gecen ay cok umıtlendım bu ay Allahın takdırıne bıraktım kendımı kandırmayacagım hayırlısı neyse mevlam onu nasıp etsın
Canim bende hamilelige yoramiyorum zaten cunku daha cok var adet tarihimecok mantiksiz zaten simdiden bu belirtilerin hamilelik belirtisi olmasi
inşAllah inşAllah canım sonucun çok güzel çıkar sen hamile olki arkandan bizde gelelimKızlar altı günüm kaldı ama ben hissediyorum bu ay olacak bebeğim burdayarın kan testi yaptırıcam ve bunu belgelemiş olucam :) idrar testi yapmayacağım çünkü eşim istemiyor Bana dua edin
olabilir böyle bir durum benim yakın bir arkadaşım ramazanda hamile olduğunu tesadüfen öğrendi adeti gecikince ve o tarihe kadar ne hamilelikle ilgili nede adetle ilgil hiçbir belirtisi olmadığını söyledi.sadce adet olması gereken günlerde çok yoğun bir akıntısı olmuş.olabilir yani belirti olmaması belkide insan fazla kendini dnlemeyince daha iyi oluyor....Bunun bıde negatf oldgn ögrenmek varşuan ne agrm ne sıızm hc bseym yok hastalanmaylada ılgılı hamılelk lede ılgl
Amin cnm en erken bat öbür ay senin ozaman...benim 27günde bir sabitlemişim. Akşama doğru başlıyor adetim. İnş öbür aya gelmesin ta
İnş cnm ya sen bize umut ışığı ol, sonra taktik verirsin bize :)Kızlar altı günüm kaldı ama ben hissediyorum bu ay olacak bebeğim burdayarın kan testi yaptırıcam ve bunu belgelemiş olucam :) idrar testi yapmayacağım çünkü eşim istemiyor Bana dua edin
Aynen cnm benimde karnımda senin dediğin gibi...bende adet bitsin başlıyorum kararlıyım. Hadi inş girsin yağlar:)benimde 23-24 günde bir. Artık öbür aya gelmesinVakti saati gelince olacak Allah'ın izin vermesiyle hepimizinkisi.. Ben rejim işine ağırlık vericem bundan sonra.. Dün gece yoğurt yedim pul biberli keten tohumlu. yağların yakılmasına yardımcı oluyormuş. Benim bütün yağım karın bölgemde . İnşaAllah faydası olur. Dikkat edicem inşaAllah.
İnşAllah canım İnşaAllah..Kızlar altı günüm kaldı ama ben hissediyorum bu ay olacak bebeğim burdayarın kan testi yaptırıcam ve bunu belgelemiş olucam :) idrar testi yapmayacağım çünkü eşim istemiyor Bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?