• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnş hepimizin olur ve bebişlerimizin ultrason fotolarını paylaşırız burda o topicimizde de beraber oluruz...

Haklısın tatlım benim ya benim hiçbir istediğim anında olmamıştır hayatımda, ama oluncada en güzeli olmuştur. Sabredelim ve meleklerimiz bizimle olsun...
Bugün annemin yanına gidicem dedim, yum günlerinmi diye sordu, evt bu ayda bundan olmasın dedim. Gitme nolur öbür hafta annen gelicek zaten dedi...yine dayanamadım :KK43: oturup ağlıyırum karın ağrısı da başladı, ne fena oluyorum ya bu hormonlardan dolayı :'(
Ayy aglama ya valla benimde böyle hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Ağlama... annen gelecekse eğer yumurtlamayı kaçırma canım. Üzme kendini. Herşey güzel olacak inşallah. Rabbim dahs kötü imtihanlardan geçirmesin hiç birimizi.

canım senin ne güzel bir cici evladın var... Büyük konuşmayım ama 1. Olsa 2. Olmasa o kadar takmam kafaya heralde...birde etrafında şuna dikkat ettim ilkinde insanlar baya uğraşıyor, 2. Çat diye oluyor:) sizinde olucak kardeş kardeş büyücek evlatlarınız inş. Bende işe başlayınca kafam rahat olur heralde yoğınluktan düşünmem heralde kısmet...
Cnm benim zaten ikinciyi kendin için yapmıyorsun ilkine bir KARDEŞ yoldaş olsun diye.yoksa zaten anneliği tatmışım Allah kızıma hayırlı uzun Ömür versin.ilk hamileliğim o kadar sorunlu idi ki düşük riski beş aya kadar kusmalar kilo kaybım oldu.serumla ayaktaydım.bebeklik dönemi desen o da bir başka uykusuz geceler falankızım için olmazsa inan aynı şeyleri yaşamak hiç katlanılır şey değil.

Kizlar üzülmeyin nolur ya siz boyle konustukca içimden biseyler gidiyor sanki :( rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin teyzemin kizinin 15 yildir olmuyor cocugu 2 kez tup bebek yapti olmadi :( simdi de esi benim doktorlara yedirecek param yok diyor kizda cocuk gormeye dayanamiyor yasi da daha genc 33 falan :(

Kizlar üzülmeyin nolur ya siz boyle konustukca içimden biseyler gidiyor sanki :KK43: rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin teyzemin kizinin 15 yildir olmuyor cocugu 2 kez tup bebek yapti olmadi :KK43: simdi de esi benim doktorlara yedirecek param yok diyor kizda cocuk gormeye dayanamiyor yasi da daha genc 33 falan :KK43:
Ahh canim benim ya. Allahim kisa zamanda ona nasip etsin inşallah. Sorun neydi? Pes etmesin bende 32 yasindayim. Daha zamani var. Allahim gonlunun muradini versin tez zamanda.

Ahh canim benim ya. Allahim kisa zamanda ona nasip etsin inşallah. Sorun neydi? Pes etmesin bende 32 yasindayim. Daha zamani var. Allahim gonlunun muradini versin tez zamanda.

canım eşinin sperm sayısı çok çok düşükmüş bir de teyzemin kızında da kan pıhtılaşması var :( Kendisi çok istiyor ama eşinin düşüncesinin değişmesi lazım öncelikle :( rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bata 10 var.bu ay yumdan sonra sürekli devam eden adet ağrısına benzer karın ağrım ve beyaz akıntım var biŕ oğlum var 11 e girdi ikinci için 13 aydır uğraşıyoruz.hakkımızda hayırlısı

canım nasılsın?? nasıl gidiyor bekleyiş :)
Canim belim cok agriyor yatarken bile . karnim sis agriyor . bi uyku bi halsizlik . kasiklarda batmalar . Bilmiyorum rabbim hayirlisini nasip etsin ayin 7.sinde doktorum izinden geliyor doktora gitcegiz prolaktin hormonum dusmus mu diye baktircagim dustuyse ilaci birakacagim

Kızlar merhaba bata 10 var.bu ay yumdan sonra sürekli devam eden adet ağrısına benzer karın ağrım ve beyaz akıntım var biŕ oğlum var 11 e girdi ikinci için 13 aydır uğraşıyoruz.hakkımızda hayırlısı
Ins vardir biseyler tatlim Allah gonlune gore versin ins

Canim belim cok agriyor yatarken bile . karnim sis agriyor . bi uyku bi halsizlik . kasiklarda batmalar . Bilmiyorum rabbim hayirlisini nasip etsin ayin 7.sinde doktorum izinden geliyor doktora gitcegiz prolaktin hormonum dusmus mu diye baktircagim dustuyse ilaci birakacagim

Anladim canim insallah duzelmistir degerlerin :) bu arada doktora gidince de hem baktirirsin bi var mi bebis diye :) insallah vardir

Anladim canim insallah duzelmistir degerlerin :) bu arada doktora gidince de hem baktirirsin bi var mi bebis diye :) insallah vardir
Ins ama daha 6 gun kaliyor cikar miki canim ya bilmem ki . Zaten yine kan alip hormon tesri yapcak bilemedimki. Allah buyuk tum bekleyenler bu ay seviniriz ins canim ya . Sende durumlar neler

Ins ama daha 6 gun kaliyor cikar miki canim ya bilmem ki . Zaten yine kan alip hormon tesri yapcak bilemedimki. Allah buyuk tum bekleyenler bu ay seviniriz ins canim ya . Sende durumlar neler

Bende durumlar karisik canim ya bazi belirtiler var mesela yumurtlamadan beri gecmeyen kasik agrim var ama artik cok siddetli degil ara ara oluyor cok fazla gazim var bide yemek gayet guzel yiyorum yedikten sonra midem bulaniyor ben dogustan koku almiyorum o yuzden kokudan bulanti falan yasamadigimdan mi yiyince oluyor anlamadim valla :) ama icimde hamilelik hissi yok ne bileyim hamile degilim gibi bide daha ilk ayimiz ondan da olabilir. Yemek yedikten sonra 1-2 saat sonra sanirim kustum mesela :( anlam veremiyorum bende :)

Skry10 Skry10 bide canim o sende de varmis yorgunluk bisey yapmama hissi. Bende de var yemek bile yapasim yok ama dedigim gibi bana bunlar daha hamilelik belirtisi degil gibi geliyor :) ama insallah hamilelik belirtisidir :)

valla kızlar benimde ilki çok kolay olmuştu çünkü ben istemiyodum o zaman çocuk doğum kontrol hapı kullanıyodum 1 gün içmeyi unuttum ondada oğlum oldu çok şükür eşimde çok istiyodu o zmanlar bebek ama benim istemediğimi görünce karar senin istemiyosan aldır dedi ama ultrasonda kalp atışlarını duyunca dünyalar benim oldu sanki çok şükür Rabbime

Bende durumlar karisik canim ya bazi belirtiler var mesela yumurtlamadan beri gecmeyen kasik agrim var ama artik cok siddetli degil ara ara oluyor cok fazla gazim var bide yemek gayet guzel yiyorum yedikten sonra midem bulaniyor ben dogustan koku almiyorum o yuzden kokudan bulanti falan yasamadigimdan mi yiyince oluyor anlamadim valla :) ama icimde hamilelik hissi yok ne bileyim hamile degilim gibi bide daha ilk ayimiz ondan da olabilir. Yemek yedikten sonra 1-2 saat sonra sanirim kustum mesela :KK43: anlam veremiyorum bende :)
Aaa icini ferah tut tatlim ya . kustun muu

Skry10 Skry10 bide canim o sende de varmis yorgunluk bisey yapmama hissi. Bende de var yemek bile yapasim yok ama dedigim gibi bana bunlar daha hamilelik belirtisi degil gibi geliyor :) ama insallah hamilelik belirtisidir :)
Benim de ole canim hic bisi istemiyor . sirtim agriyor karnim tas gibi

İyi geceler kızlar yarın görüşürüz :)

Back