Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
maşallah canım baya belirtin varmış inşallah psikolojik değildir de hamilesindir :)
Ins canim . Ama regl gunu gelene kadar test yapmayacagim bn asla . Hayirlisi bakalim . surekli olmuyor ara ara nadir oluyor

Ins canim . Ama regl gunu gelene kadar test yapmayacagim bn asla . Hayirlisi bakalim . surekli olmuyor ara ara nadir oluyor

bende yapmamayı düşünüyorum canım :) inşallah dayanabiliriz çok düşünmüyorum ben ya aklıma takmak istemiyorum başka şeylerle ilgileniyorum okula gidip geliyorum zaten yarın da temizlik yapcam :) Ben tek skntım kasık ağrım özellikle oturunca artan bir kasık ağrım var. Normalde hiç olmayan bişey yumurtlama ağrısı falan olmazdı bende hiç. Adet olacağımız zaman ağrır ya kasığımız öyle ağrıyor

Bende ole canim kislik hazirligimi yapacagim . memleket icin hazirlik yapacagim bakalim

kışlık hazırlığımı yaptım çok şükür bende :) yap yap canım zaman geçer işte
Canim gule gule ye ins . Yapragimi annem burdayken basti. Salatalik turşumu persembe komsum ile kurcaz. Memlekete gidincede konservemi yapcaz annemle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…