Cnm arada yine çalışmalar olsun ne olur ne olmaz bazen geç yumurtlama olabiliyorSagol canim benim . ins bi ayin 30 unu degerlendiremedim saglik olsun artik . bakalim ins bu ay hepimiz seviniriz . ilk sayfaya isimlerimiz hamile yazilir. Şafak 13 :)
Bende şu an belirtileri yaşıyorum. Belim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum. KAsıklarımda ağrıyor. Bende rüyamda çok güzel bir erkek bebek görmüştüm hafta sonu. Napalım nasip kısmet.Gunaydin kizlar,
Ruyamda test yapmistim 2. Cizgi cikmisti ve kan testim 1500 cikiyordu. Ancak ruyamda gorebilicem sanirim ben bu pozitifi. Tum regli belirtilerini itinayla yasiyorum. Yarin yada diger gun gelir kirmizilar...herkes icin hayirlisi olsun inşallah
İnşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versinKızlar rüyamda beyaz elbise giydiğimi gördüm şimdi anlamına baktım netten gören kişi evli ise çok yakın zamanda çocuk sahibi olacağını söylüyorhadi inşaallah
Hepimizin canım inşaallahİnşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versin
Birde dr lar stresle başetmemiz için bir ilaç verseler keşke, benimkinin kesinlikle stresten olduğuna inanıyorum.Saol canim. Hepimizin dilegi,istegi kisa zamanda gerceklessin inşallah. Bende bu ay doktora gidicem. Regliden sonra ve doktordan yumurta takibi isticem. Sorun varsa cozum ararim yoksa da içim rahatlamış olur.
Bende şu an belirtileri yaşıyorum. Belim ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum. KAsıklarımda ağrıyor. Bende rüyamda çok güzel bir erkek bebek görmüştüm hafta sonu. Napalım nasip kısmet.
Bende bu ayın başında öyle bir eüya görmüştüm, kırmızıları görmedim halen ama pek umudum yok. İnş sizlerin rüyaları gerçek olur kızlar...Kızlar rüyamda beyaz elbise giydiğimi gördüm şimdi anlamına baktım netten gören kişi evli ise çok yakın zamanda çocuk sahibi olacağını söylüyorhadi inşaallah
İnşallah görmeyiz canım ne diyim Allah hayırlısını versin geçde olsaBirde dr lar stresle başetmemiz için bir ilaç verseler keşke, benimkinin kesinlikle stresten olduğuna inanıyorum.
Bende bu ayın başında öyle bir eüya görmüştüm, kırmızıları görmedim halen ama pek umudum yok. İnş sizlerin rüyaları gerçek olur kızlar...
Canım zaten son gunler son denemeler hahrlısı ıle :) 2/4/6/8/10/12 bu tarıhlerı degerlendırecegım . Gerısı Allaha kalmış bol dua edıp bekleyecegım :) Zaten 17 sındede memlekete gıdıyorum bayram ıcın yalnız ıns aıleme guzel haberler ıle gıderım :)Cnm arada yine çalışmalar olsun ne olur ne olmaz bazen geç yumurtlama olabiliyor
İnşaAllah hepimizin gerçek olsun.Birde dr lar stresle başetmemiz için bir ilaç verseler keşke, benimkinin kesinlikle stresten olduğuna inanıyorum.
Bende bu ayın başında öyle bir eüya görmüştüm, kırmızıları görmedim halen ama pek umudum yok. İnş sizlerin rüyaları gerçek olur kızlar...
Canım sen ıcını ferah tut sıkıntı yapma . Bazılarında hamılede olsalar hıc belırtı olmuyormuş sıkma canını ...Kızlar bat ıcın son dort gunum aama ne sancım var ne bışeym var . Hamilelk ile ilgililde bı belrtm yok sadece sırtım ağrıyo arada bı belim göğüslerde şişme uclarında kararma veyahut hassasıyet felan yok hc bı blrtı yok ıcımdede hamıleyım gb bır hs yok
umarım canm dua et bana son dort gun kaldı belımde agrı var belımın ustunde sırtmda brde karnım şiş nefes alırken sankı nefesm yetmıyo şiş oldgndan baskı ypıyo karnım brde arada rahmde ığne gb agrı oluyoCanım sen ıcını ferah tut sıkıntı yapma . Bazılarında hamılede olsalar hıc belırtı olmuyormuş sıkma canını ...
Dualarımız hepınızle canım benım sen dıkkat et 4 gun stres yapma Allah buyuk yuzumuzu cok bekletmeden guldurur inş isteyen herkese nasıp etsınumarım canm dua et bana son dort gun kaldı belımde agrı var belımın ustunde sırtmda brde karnım şiş nefes alırken sankı nefesm yetmıyo şiş oldgndan baskı ypıyo karnım brde arada rahmde ığne gb agrı oluyo
kac kılo fazlalıgın var canım Bence hıç gıtme gunluk bellı saatte yuruyus yap 1 saat evının yakınında spor aletı varsa onlarlada yap . 6 dan sonra meyve ye sadece bol su ıc . ekmegı fazla tuketme kepeklı ekmek kullan . Bırde akşamları uyumadan yogurt kurunu dene fecı yağ yaktırıyor . ben 71 kılodan 67 düştüm dahada verecegım canım banım :)Eğer hamile değilsem diyetisyene gideceğim. İstanbul Bakırköy- Bahçelievler civarlarında bildiğiniz iyi doktor var mı?
bende 67 kiloyum. 57-58 olmak istiyorum. Yürüyüş yapacak vaktim hiç olmuyor. Çok yemiyorum aslında ama evlendikten sonra böyle oldum. Tiroidim var. İlaç kullanıyorum ama zayıflayacağıma daha da aldım. Yoğurt kürünü okudum nette ama hiç uygulamadım. Sen nasıl yapıyorsun? Ne koyuyorsun içinekac kılo fazlalıgın var canım Bence hıç gıtme gunluk bellı saatte yuruyus yap 1 saat evının yakınında spor aletı varsa onlarlada yap . 6 dan sonra meyve ye sadece bol su ıc . ekmegı fazla tuketme kepeklı ekmek kullan . Bırde akşamları uyumadan yogurt kurunu dene fecı yağ yaktırıyor . ben 71 kılodan 67 düştüm dahada verecegım canım banım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?