Anladim cnm . Benim regl 1 gun sonra hadi bklim birlikte bekleyelim safak 14 :)
Aaaaa hadi bakalim ins cifte sevinc yasarsin tatlim yaAynen canim :) 15 eylulde dogum gunum :) :)
Aaaaa hadi bakalim ins cifte sevinc yasarsin tatlim ya
Aminn canim benimInsallah sende yasarsin canim :) isteyen dileyen herkes hamis olur insallah :)
bende lekelenmemi hiç hesaplamam bence kanamanın başladığı günü easa almak lazım???Aa ben hic lekelenme gununu ilk gun hesaplamam. FF de lekelenmeyi ilk gun hesaplamiyor.
evet kızlar bu testin kesin yanlış olduğunu bende bir çok ke duydum.bence daha tıbbı ve kesin sonuçlar veren yöntemler deneyin.böyle seylerle piskolojınızı bozmayın.gerek yok en basit hamilelik testleri bile herkesin bütçesine uygundur.çok cuzi ücretler.o yüzden böyle seylerle kafanızı bulandırmayın.dogru cıkmıyır bunlar....ben de öyle düşünüyorum
Dur panik olma Ateş'in düştü sayılmaz önemli olan devam etmemesi bakalım yarın kaç çıkacak bu Ateşle regl gelmez bugün de bekleme san kırmızılarıAtesim dustu kizlar ben adet olcam, yeni tarihi adet olunca kaydedecegim
maaşallah maasallah allahım esirgesin azmin sonu zaferdir.ha gayret gerçekten tebrik ederim bu performansınızı iştahlandım vallahi o nasıl bir gün sırasıydı öle sonu gelmeyecek sadım:)))allah inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz tez zamanda rabbim herkesin evini şenlendirir....Masallah canim nazar degmesin :) bu ay sen hamile kalacaksin bence umutluyum senden :)
amin canım...
benim de son 3 aydır falan lekelenmeyle başlıyor... sarı, açık kahve ve koyu kahve şeklinde.
yani aynı seninki gibi... geçen ay, ayın 3ünde lekelenme başladı, 4 ün de devam etti, 5 inde de tam söküldü.
ovulasyonum da 19 ağustostu, yani çarş günü adetimin gelmesi lazım kısmet
Aynen bir daha bu lekelenmeler başlayınca umut etmeyeceğim. Adet başlangıcımı kanamam başladığı tarihi kabul edeceğim...adet bittiğinde de dr a gideceğim. Kızlar herseyde bi hayır var demekki, daha zamanı gelmemiş...anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, kariyer için şuan gerçekten uğraşmıyorum. Kadrolarım tıkır tıkır ilerliyor, ama bebiş gelmiyor. Allah bununla sınıyor heralde...Geçen ay az uğraşmadık lekelerlebenim de bata 2 gün kala Başlıyor lekelenmeler geçen iki ay öyle oldu yarın yine lekelenicem diye korkuyorum inşallah Bebeğin sana doğum Günü'nde büyük bir süpriz yapar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Kırmızılar gelince adet başlangıcı diyeceğim tamam son kararım:)Kızlar bu konuda Dr lar ikiye bölünmüş durumda kimi leke 1. Gün kimi kan 1. Gün diyor.eğer leke kırmızı ise 1. Gün o gündür ff de öyle der
Tatlım hakkında hayırlısı olsun, inş rüyaların gerçek olur:)Gunaydin kizlar,
Ruyamda test yapmistim 2. Cizgi cikmisti ve kan testim 1500 cikiyordu. Ancak ruyamda gorebilicem sanirim ben bu pozitifi. Tum regli belirtilerini itinayla yasiyorum. Yarin yada diger gun gelir kirmizilar...herkes icin hayirlisi olsun inşallah
Saol canim. Hepimizin dilegi,istegi kisa zamanda gerceklessin inşallah. Bende bu ay doktora gidicem. Regliden sonra ve doktordan yumurta takibi isticem. Sorun varsa cozum ararim yoksa da içim rahatlamış olur.Tatlım hakkında hayırlısı olsun, inş rüyaların gerçek olur:)
Cnm troid hormonun az olmadı bebeğe daha çok zarar verebilir Dr Una güven ilaçlarını kullanmaya başlakızlar hipotiroid mişim ilaca başladım bu ilacın bebeğe zararı varmıdır çok tedirginim moralim bozuk
Sagol canim benim . ins bi ayin 30 unu degerlendiremedim saglik olsun artik . bakalim ins bu ay hepimiz seviniriz . ilk sayfaya isimlerimiz hamile yazilir. Şafak 13 :)maaşallah maasallah allahım esirgesin azmin sonu zaferdir.ha gayret gerçekten tebrik ederim bu performansınızı iştahlandım vallahi o nasıl bir gün sırasıydı öle sonu gelmeyecek sadım:)))allah inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz tez zamanda rabbim herkesin evini şenlendirir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?