Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı kullanıcam ama acaba kist falan olurmu bilginiz varmı

Selam :) benimde bat 2 Eylül.
Adet olursam hormon testi sonrasında da klomen kullanırim heralde. Pko var çünkü 7 yıllık evliyim 25 haftalık 1 erken doğum ve sonra 1 düşük var. Bu zamana kadar neyi bekledim bilmiyorum :)
Hayırlısı artık. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Atesim dustu kizlar ben adet olcam, yeni tarihi adet olunca kaydedecegim

ben de öyle düşünüyorum
evet kızlar bu testin kesin yanlış olduğunu bende bir çok ke duydum.bence daha tıbbı ve kesin sonuçlar veren yöntemler deneyin.böyle seylerle piskolojınızı bozmayın.gerek yok en basit hamilelik testleri bile herkesin bütçesine uygundur.çok cuzi ücretler.o yüzden böyle seylerle kafanızı bulandırmayın.dogru cıkmıyır bunlar....

Atesim dustu kizlar ben adet olcam, yeni tarihi adet olunca kaydedecegim
Dur panik olma Ateş'in düştü sayılmaz önemli olan devam etmemesi bakalım yarın kaç çıkacak bu Ateşle regl gelmez bugün de bekleme san kırmızıları

Bu arada benim kanamam dün kontrolden beri yok üç gün sürdü yedi gün sürerdi normalde

Gunaydin kizlar,
Ruyamda test yapmistim 2. Cizgi cikmisti ve kan testim 1500 cikiyordu. Ancak ruyamda gorebilicem sanirim ben bu pozitifi. Tum regli belirtilerini itinayla yasiyorum. Yarin yada diger gun gelir kirmizilar...herkes icin hayirlisi olsun inşallah

Masallah canim nazar degmesin :) bu ay sen hamile kalacaksin bence umutluyum senden :)
maaşallah maasallah allahım esirgesin azmin sonu zaferdir.ha gayret gerçekten tebrik ederim bu performansınızı iştahlandım vallahi o nasıl bir gün sırasıydı öle sonu gelmeyecek sadım:)))allah inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz tez zamanda rabbim herkesin evini şenlendirir....

Aynen bir daha bu lekelenmeler başlayınca umut etmeyeceğim. Adet başlangıcımı kanamam başladığı tarihi kabul edeceğim...adet bittiğinde de dr a gideceğim. Kızlar herseyde bi hayır var demekki, daha zamanı gelmemiş...anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, kariyer için şuan gerçekten uğraşmıyorum. Kadrolarım tıkır tıkır ilerliyor, ama bebiş gelmiyor. Allah bununla sınıyor heralde...
İnş doğumgünüm uğurlu gelir hayırlısı olsun hepimiz için...
Kızlar bu konuda Dr lar ikiye bölünmüş durumda kimi leke 1. Gün kimi kan 1. Gün diyor.eğer leke kırmızı ise 1. Gün o gündür ff de öyle der
Kırmızılar gelince adet başlangıcı diyeceğim tamam son kararım:)

Tatlım hakkında hayırlısı olsun, inş rüyaların gerçek olur:)

ya kızlar ben çalıştığım ortam uygun olmadığı için ovu testini akşam 7 gibi yapıyorum acaba uygunmu lütfen acil bilgi verin kafama takıldı acaba dooğru sonuç veriyormu....markası laboquick????

kızlar hipotiroid mişim ilaca başladım bu ilacın bebeğe zararı varmıdır çok tedirginim moralim bozuk

Sagol canim benim . ins bi ayin 30 unu degerlendiremedim saglik olsun artik . bakalim ins bu ay hepimiz seviniriz . ilk sayfaya isimlerimiz hamile yazilir. Şafak 13 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…