• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yap sen gulum sadece kendini cok kaptirma diye soyluyoruz sonucta hepimiz merakla bekliyoruz :) biseyler kesfedip hem eglenip hem zaman geciriyoruz insallah vardir bebisin :KK66:
Aynen canim hayirlisi ya ayin 4 une kadar aralikli deneyip birakacagim artik ya

:) evet parmaklariyla bakiyorlarmis rahim asagida ve yumusaksa hamile demekmis aman diyim kendinizde denemeyin:KK48:
Bu aynı zamanda bir ovulasyon testidir cnm ama Sak'ın denemeye kalkmayın hiç hijyenik değil Allah muhafaza enfeksiyon falan kapma riski var

Ben carfurdan almistim 6 paket olesine lazim oldu iste :)

Idrar ve camasur suyu ikilisi cok kotu kimyasal bi koku da yayiyor zararli. Denemeyin hamileyseniz bebege zarar.

Kizlar sol kasigima acayip bir agri giriyor oturamiyorum resmen yatiyorum. Otururken cok fena agriyor :( yumurtlama donemim bugün bitti ilk defa boyle bir agri yasiyorum :( esim doktora gotureyim diyor ama istemiyorum ayaklarima corap falan giydim

Kadın dayanışması bu olsa gerek, annem bile sizin bildiginizin onda birini bilmiyor :(

Kizlar sol kasigima acayip bir agri giriyor oturamiyorum resmen yatiyorum. Otururken cok fena agriyor :KK43: yumurtlama donemim bugün bitti ilk defa boyle bir agri yasiyorum :KK43: esim doktora gotureyim diyor ama istemiyorum ayaklarima corap falan giydim
Kuzum dikkat et . seninle ayni gidiyoruz bugun birseyler yaptin mi esinle

Kizlar seriyi tamamlayorum Allahim yardim et bu ay mutlulukla sonuclansin hepimizinki . 15/17/19/21/23/25/27/29/31 boyle devam etti Allahim buyuk ol derse olur hayirlisi ile :)
Hay maşallah Allah emeklerini boş çevirmesin inşallah Valla ayda 3-4 kez onu da zorla çocuk için işte.bende mi sorun acaba????

Hay maşallah Allah emeklerini boş çevirmesin inşallah Valla ayda 3-4 kez onu da zorla çocuk için işte.bende mi sorun acaba????
Sorun cocuk yapmak icin olmasi cnm, duger turlusunu yapabilsek hesapsiZ yapardik simdiye cocugumuz olurdu.

Sorun cocuk yapmak icin olmasi cnm, duger turlusunu yapabilsek hesapsiZ yapardik simdiye cocugumuz olurdu.
Ay hiç sorma cnm ya işte onu yapamıyorum zaman geçtikçe daha da kafaya takıyor insan her ay acaba hamile miyim diye hareketlerimi kısıtlamaktan yoruldum.bu ay düşünmeyeceğim dedim hiç bir kısıtlama yapmayacağım dedim bira daha rahattım ama kafadan tamamen atma gibi birşey çok zor.dolaba tabak için uzanırken bile bebek aklıma geliyor ya varsa diye:(

Back