- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Kızlar bari siz yapmayın ilişkiyi çalar saatle yapacaksınız nerdeyse akışına bırakın
Bi git tatlim benim ne kaybedersin kiDaha degil canim bizim saatlerimiz daha gec :) gece 1-2 gibi :) ama agrimi anlayamadim esime kalsa acile gidecegiz ama ben istemiyorum
13 eylul :)Masallah canim :) senin adet tarihin ne zamandi ???
Bi git tatlim benim ne kaybedersin ki
Kizlar maaşallah deyin tututuuuu Allah buyuk ben tedbir aliyorum . Gerisi rabbime kalmis hayirlisi ile olsun zaten . Ben yumurtlamayi ve gunleri degerlendiriyorum.
Canim ben regl bittigi gunden beri basladim calismaya canim . Bu gunleri degerlendirmek istedim . 29 yum gunumdu 30 da ole gozukuyordu esim yorgundu olmadi . Ama arkadaslar 3 gun sperm canli kaliyo dediler canimi skmiyorum ama bugun baktim akinti var azda olsa yaptik yine sans kismet artik :)Canim hic icimden gitmek gelmiyor13 u ise masallah canim ya hemen baslamissiniz calismalara :)
Ins tatlim umarim hepimiz hamile oluruz e'ü bi arada oluruz :)Masallah canim nazar degmesin :) bu ay sen hamile kalacaksin bence umutluyum senden :)
Canim ben regl bittigi gunden beri basladim calismaya canim . Bu gunleri degerlendirmek istedim . 29 yum gunumdu 30 da ole gozukuyordu esim yorgundu olmadi . Ama arkadaslar 3 gun sperm canli kaliyo dediler canimi skmiyorum ama bugun baktim akinti var azda olsa yaptik yine sans kismet artik :)
Anladim canim . Ya benim arkadaslarim gun bile takip etmiyorlardi. Hamileler. Kismet nasip isi . bazilari 1 kez yapayla bile oluyorCanim biz normalde de yani benim okulum yokken 2-3 gunde bir calisiyorduk ama o zamana korunuyorduk simdi korunmuyoruz tek fark bu :)
Anladim canim . Ya benim arkadaslarim gun bile takip etmiyorlardi. Hamileler. Kismet nasip isi . bazilari 1 kez yapayla bile oluyor
Ben kızda altı ay klomen kullandım olmayınca Ramazan geliyor diye Çalışmalara ara verelim dedik eşim de de varikosel vardı.o da bu arada ameliyat olurum dedi.meğer eşim ameliyata girdiğinde ben Çoktan hamileymişim.o Ramazan 13 gün Oruç tuttum ama nasıl yerlerde sürünüyorum haberim yok hamileyim.kendi kendime Allah'ım bu Ramazan neden bu kadar zor geçiyor diye kendi kendimi yedim.üstüne bir de kanamam başladı dedim regl oldum herhalde NAMAZI orucu da bıraktım.bakıyorum kanamam bir garip her ayki gibi değil öyleydi böyleydi derken bir test Yaptım ki çift çizgi:) Dr gittiğim de bebek o kadar büyümüştü ki kalp atışlarını duyuyorduk.düşünün artık.biraz cahil olmak gerek sanırım.şimdi de ıcığını cıcığını herbir şeyi biliyorum da olmuyor.ah şu akışına Bırakma işini bir başarabilsem
Aynen canim biz onlemimizi alalim taktir Allahtan artik yaniAynen canim benim arkadasim 15 gun denemis sonra cocuk yapmaktan vazgecmis o 15 gunde olmus bile :) simdi 2-3 aylik hamile
Aynen canim biz onlemimizi alalim taktir Allahtan artik yani
Ins tatlim senin reg gunun ne zamandi pekiAynen canim gerisi kismet hayirli zamanda gelsin insallah bebekler saglikla :)
Evet cnm çok şükür bir kızım var ona bir KARDEŞ çok istiyoruz YAŞ farkı Olmasın dedik ama 1,5 sene oldu bebek yok tabi Rabbim en doğru zamanı bekliyor:)Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin bizlere inşallahCanim sen 2. Bebek icin mi ugrasiyorsun? Ay gercekten cok ilginc olmus :) bu kadar takmadan yapamayiz ya keske yapabilsek gercekten
Ins tatlim senin reg gunun ne zamandi peki
Evet cnm çok şükür bir kızım var ona bir KARDEŞ çok istiyoruz YAŞ farkı Olmasın dedik ama 1,5 sene oldu bebek yok tabi Rabbim en doğru zamanı bekliyor:)Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin bizlere inşallah
Anladim cnm . Benim regl 1 gun sonra hadi bklim birlikte bekleyelim safak 14 :)Benim 16 siydi canim simdi de 14 eylul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?