Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ben kızda altı ay klomen kullandım olmayınca Ramazan geliyor diye Çalışmalara ara verelim dedik eşim de de varikosel vardı.o da bu arada ameliyat olurum dedi.meğer eşim ameliyata girdiğinde ben Çoktan hamileymişim.o Ramazan 13 gün Oruç tuttum ama nasıl yerlerde sürünüyorum haberim yok hamileyim.kendi kendime Allah'ım bu Ramazan neden bu kadar zor geçiyor diye kendi kendimi yedim.üstüne bir de kanamam başladı dedim regl oldum herhalde NAMAZI orucu da bıraktım.bakıyorum kanamam bir garip her ayki gibi değil öyleydi böyleydi derken bir test Yaptım ki çift çizgi:) Dr gittiğim de bebek o kadar büyümüştü ki kalp atışlarını duyuyorduk.düşünün artık.biraz cahil olmak gerek sanırım.şimdi de ıcığını cıcığını herbir şeyi biliyorum da olmuyor.ah şu akışına Bırakma işini bir başarabilsem

Kizlar maaşallah deyin tututuuuu Allah buyuk ben tedbir aliyorum . Gerisi rabbime kalmis hayirlisi ile olsun zaten . Ben yumurtlamayi ve gunleri degerlendiriyorum.

Canim hic icimden gitmek gelmiyor 13 u ise masallah canim ya hemen baslamissiniz calismalara :)
Canim ben regl bittigi gunden beri basladim calismaya canim . Bu gunleri degerlendirmek istedim . 29 yum gunumdu 30 da ole gozukuyordu esim yorgundu olmadi . Ama arkadaslar 3 gun sperm canli kaliyo dediler canimi skmiyorum ama bugun baktim akinti var azda olsa yaptik yine sans kismet artik :)

Canim biz normalde de yani benim okulum yokken 2-3 gunde bir calisiyorduk ama o zamana korunuyorduk simdi korunmuyoruz tek fark bu :)

Canim biz normalde de yani benim okulum yokken 2-3 gunde bir calisiyorduk ama o zamana korunuyorduk simdi korunmuyoruz tek fark bu :)
Anladim canim . Ya benim arkadaslarim gun bile takip etmiyorlardi. Hamileler. Kismet nasip isi . bazilari 1 kez yapayla bile oluyor

Canim sen 2. Bebek icin mi ugrasiyorsun? Ay gercekten cok ilginc olmus :) bu kadar takmadan yapamayiz ya keske yapabilsek gercekten

Canim sen 2. Bebek icin mi ugrasiyorsun? Ay gercekten cok ilginc olmus :) bu kadar takmadan yapamayiz ya keske yapabilsek gercekten
Evet cnm çok şükür bir kızım var ona bir KARDEŞ çok istiyoruz YAŞ farkı Olmasın dedik ama 1,5 sene oldu bebek yok tabi Rabbim en doğru zamanı bekliyor:)Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin bizlere inşallah

Amin canim hayirli zamanda saglikli bebisler olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…