- 6 Ağustos 2015
- 219
- 118
- 18
- 37
aslında 25 ile 36 altı gün arası döngü normaldir diye biliyorum kadınlarda bu duruma göre adet döngünde bir sıkıntı yok her ay 35-36 günde bir adet oluyor isen düzensiz değildir adetlerin bence 36 günü geçer ise ona göre test yap veya kan testi yaptır ama senin daha zamanın var bence bekle derimyanı 28 29 30 değilde hep 35 oluyorm 36 35 duzenm bu br ayı altı gun en fazla geckıyo duznsz dıye buna dıyorum
aynen cnm bes eylul bnm beklıyorm cumartes olmazssm yazarm sze geneaslında 25 ile 36 altı gün arası döngü normaldir diye biliyorum kadınlarda bu duruma göre adet döngünde bir sıkıntı yok her ay 35-36 günde bir adet oluyor isen düzensiz değildir adetlerin bence 36 günü geçer ise ona göre test yap veya kan testi yaptır ama senin daha zamanın var bence bekle derim
bencede bu kadar kafana takma istiyormuydun bari bebek hatırlamıyorum ama umarım allah kalbine göre verir.hakkında hayırlısı....aynen cnm bes eylul bnm beklıyorm cumartes olmazssm yazarm sze gene
istiyorum cnm bn erken yasta carsmba gunu evliliğimn 40 ıncı gunu erken dıyolar ama bn bı evlat ıstıyorum esımle ortk bı yön bı sevnc daha ıstıyorum..bencede bu kadar kafana takma istiyormuydun bari bebek hatırlamıyorum ama umarım allah kalbine göre verir.hakkında hayırlısı....
bat ne zamandı senin?Kızlar selam feci bir başağrısı yaşıyorum, wc de de lekemin iyice koyulaştığını gördüm. Adetim söküldü sökülecek anlayacağınızbir daha leke gelince umut etmicem. Bünyemde korunmayı bıraktıktan sonra adet öncesi 3-4 gün lekelenme yaşamak alışkanlık oldu... charmant diğer batım 27 eylül yani doğum günüm...geçen sene kaybettiğim bebeğimi de ilk doğum günümde öğrenmiştim...kısmet artık koşturmacam başlıyor, eşimle ne zaman biraraya gelirsek ozaman olsun. Ovu takibi yapmayacağım, buayda böyle olsun.
Umarım sizlerden güzel haberleri duyarım...
devam et bence, ne zaman tutacağı hiç belli olmazKizlar nbr durumlar nasil . 29 /30/ yumurtlama gibi gozukuyordum ben 27/29 yaptim bugun yapsam mi gunu kacirmis miyimdir tabi 27 nin onceside var . Demislerde spermler 3 gun canli kalabiliyo diye . Bugun yapsam mi biraksam mi kizlar bi akil verin ya ...
Teşekkürler canım aynen biz de bal limon zencefil yapıyoruz daha iyiyiz bugünGeçmiş olsun canım. İnşAllah. Zencefilli, limonlu ballı sıcak su için bol bol.
Kizlar nbr durumlar nasil . 29 /30/ yumurtlama gibi gozukuyordum ben 27/29 yaptim bugun yapsam mi gunu kacirmis miyimdir tabi 27 nin onceside var . Demislerde spermler 3 gun canli kalabiliyo diye . Bugun yapsam mi biraksam mi kizlar bi akil verin ya ...
Bugunu de mutlaka degerlendir firsatin varsa tabiiKizlar nbr durumlar nasil . 29 /30/ yumurtlama gibi gozukuyordum ben 27/29 yaptim bugun yapsam mi gunu kacirmis miyimdir tabi 27 nin onceside var . Demislerde spermler 3 gun canli kalabiliyo diye . Bugun yapsam mi biraksam mi kizlar bi akil verin ya ...
Canım yum günüme göre hesapladığımda bugün çıkıyor, ama adet başlangıç tarihine göre de ayın 2si...ama geçen ayda böyle oldu, en son söküldüm. Şimdi de öyle olucak muhtemelenbat ne zamandı senin?
Canım yum günüme göre hesapladığımda bugün çıkıyor, ama adet başlangıç tarihine göre de ayın 2si...ama geçen ayda böyle oldu, en son söküldüm. Şimdi de öyle olucak muhtemelen
benimkide ayın 2 si... benim de günler öncesinden lekelenme olur ama daha gelen giden yok, hakkımızda hayırlısıCanım yum günüme göre hesapladığımda bugün çıkıyor, ama adet başlangıç tarihine göre de ayın 2si...ama geçen ayda böyle oldu, en son söküldüm. Şimdi de öyle olucak muhtemelen
ama lekelerin geldiği gün ilk gündür, ona göre hesapla canım...Canım yum günüme göre hesapladığımda bugün çıkıyor, ama adet başlangıç tarihine göre de ayın 2si...ama geçen ayda böyle oldu, en son söküldüm. Şimdi de öyle olucak muhtemelen
Aa ben hic lekelenme gununu ilk gun hesaplamam. FF de lekelenmeyi ilk gun hesaplamiyor.ama lekelerin geldiği gün ilk gündür, ona göre hesapla canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?