Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
aynen benimde bembeyaz süt gibi akıntım var bide çok kasık ağrısı canım
Bende hiç bir belirti yok gibi. Hafif kasık ve bel ağrısı oda sürekli değil. Bide gaz nedense umutlu değilim.. Nasip hakkımızda hayırlısı

Kizlar kirmizilar gelene kadar umit var benimde akinti filan yok yine ben de kirmizi kart gorucem boyle giderse

Kızlar acil dönermisiniz bana . agustos 1 de rahatszlandım 6 da bitti demiştim ya . eğeer başlangıc tarıhınden hesaplıyorsak adet tarıhını benm yarın hastalanmam lazım . Ama yok bitiş tarıhınden hesaplıyorsak pazar gunu hastalanmam lazım ama ne sancım var ne başka bişy sadece belımde hafıf agrım var oda geçiyo bell belirsiz yardımcı olun bana ya

Sen 35 gunde bir adet oluyorum dememismiydin canim

Sen 35 gunde bir adet oluyorum dememismiydin canim
evet cnm ama brdan br arkdaş başlama tarhndn hesplıcaksın son beş gun kala test yapa bilirsin ded bnde dıyorm kı başlama tarhıys bırınden bırıne 31 gun oluyo geç oldugm ıcın eylul bese denk gelıyo sanırım dua edın bana canlr

Evet 5 eylul canim ben senin yerine hesaplayip birinci sayfaya Bat ini yazmistim zaten bekle bakalim biraz daha

Surekli kendimi dinlemekten skldm artik temizlige vurayim kendimi bari
Ben hafta sonu yaptım o işi deli gibi temizlik yaptım. Evde bilgisayarda yok. Telefondan da bir yere girmeyi sevmiyorum. Ama işe gelir gelmez hemen pc başına araştırmalara başlıyorum. En iyisi bu elektronik aletlerden uzak durmalı başka şeylerle oyalanmalı. Gidip kan tahlili yaptırmak istiyorum varsa var yoksa yok kafamdan silinsin ama eşim izin vermez bekle dicek. ((

canım adetinin başladığı günden hesaplıyorsun bitişinden degil kesinlikle adet döngün kaç güne bir senin?

Evet 5 eylul canim ben senin yerine hesaplayip birinci sayfaya Bat ini yazmistim zaten bekle bakalim biraz daha
Evet cnm gördum bn onu bnde bklıyorum bes gun daha baldırlarm agrıyo nedense bugun kzlar miğdem ve boğazmd acayıp bişey var tam anlamıyla adını koyamadım ya idrarımda beyazdı iki gün boyunca şmdi koyu gelıyo sarı koyu sarı

Kızlar dün reglim bitti, eşimle grip olduk fena. Ateş içinde yatıyoruz, umarım yumurtlamaya kadar geçer

kızlar bende bu ay çörek otu bal tarçın karışımı kullanıcam ne zaman başlanıyo vede kaç gün kullanıcam acaba kullananlar yardımcı olabilirmi

Ben bugun kesin adet olmayacagim belli kizlar. Herhalde gecikecek.

yani iki adetinin arasındaki gün sayısı önemli olan kaç gün sürdüğü değil adetinin.30 üne bir mi oluyorsun 29 veya 28 mi veya düzensiz mi ona göre ancak birşey bar mı yok mu belli olur...
36 gun duzensz işte 1 agustosta oldum 6 agststa btt agusts 31 cekıo eger 1 agstostn oldgum gunden saycaksm ıknc adet zamnını 31 gun oluyo 36 gun de br oldgm ıcın 31 e 5 ekle 36 gun edıyo yanı eylul besde olmam gerkıyo eger baslangc tarhndn deglde bıts tarhnden hesplcaksak 10 eylul olyo

başlangıç tarihinden hesapla tabiki yani 5 eylül o zaman günün ve ona göre hareket et.Bu arada adetin örneğin son 3 aydır falan 36 güne bir mi oluyor yoksa düzensz deken bir ay 31 gün bir 36 öbür ay başka mı????her ayki periyodun 35-36 güne bir ise normal dir aslında düzenli adet oluyorsun anlamına gelir yani....

yanı 28 29 30 değilde hep 35 oluyorm 36 35 duzenm bu br ayı altı gun en fazla geckıyo duznsz dıye buna dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…