- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Allah yardımcınız olsun canım iyi düşün
amin canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun canım iyi düşün
siz kaç aydır deniyosunuz canımamin canım...
siz kaç aydır deniyosunuz canım
bizde 7 yıllık evliyiz canım çok şükür bitane 5.5 yaşında oğlüm var ama 3 yıldır 2. olmuyo canımbizim daha ilk ayımız canım :) zaten daha 10 aylık evliyiz... Siz ne zamandır deniyorsunuz?
bizde 7 yıllık evliyiz canım çok şükür bitane 5.5 yaşında oğlüm var ama 3 yıldır 2. olmuyo canım
Off cnm yaa, demiştim sana demek istemiyorum ama sonradan çıkan çizgiye bakma e mi.. Gri çizgiyse buharlaşma çizgisi oluyormus. İnşallah diğer aya kalırsın..bende bugün arkadaşımın gazına geldim gidip kan tahlili yaptırdım ama aldım ağzımın payını 0.100 ü görünce çok canım sıkıldı yaa bu ayda yok
Allah sag salim her gun evine dönmeyi nasip etsin inşallah cnm.üzüldüm canım ama olsun demekki hayırlısı değilmiş. Moral bozmadan diğer aya umutlarımızı erteliyoruz... Zaten hayırlı zamanda diye dua etmiyor muyuz demekki bu ay hayırlı değilmiş...
canım maalesef yaşadığımız şehirde kimsemiz yok eşim polis doğu şehirlerinden birindeyiz aklım hem onda hem evde yalnız kalmak artık daha da zor oldu
evet canım yaa sıkıldım artık yaOff cnm yaa, demiştim sana demek istemiyorum ama sonradan çıkan çizgiye bakma e mi.. Gri çizgiyse buharlaşma çizgisi oluyormus. İnşallah diğer aya kalırsın..
bu arada sen nasılsın canım belirti falan varmı adetle ilgiliOff cnm yaa, demiştim sana demek istemiyorum ama sonradan çıkan çizgiye bakma e mi.. Gri çizgiyse buharlaşma çizgisi oluyormus. İnşallah diğer aya kalırsın..
Allah sag salim her gun evine dönmeyi nasip etsin inşallah cnm.
Allah yar ve yardimciniz olsun canim. Rabbime emanet olsun butun polis ve askerler inşallah.Allah kolayliklar versin.üzüldüm canım ama olsun demekki hayırlısı değilmiş. Moral bozmadan diğer aya umutlarımızı erteliyoruz... Zaten hayırlı zamanda diye dua etmiyor muyuz demekki bu ay hayırlı değilmiş...
canım maalesef yaşadığımız şehirde kimsemiz yok eşim polis doğu şehirlerinden birindeyiz aklım hem onda hem evde yalnız kalmak artık daha da zor oldu
Allah yar ve yardimciniz olsun canim. Rabbime emanet olsun butun polis ve askerler inşallah.Allah kolayliklar versin.
Benimde hafif kasik agrim var goguslerim bugun itibariyle agrimaya basladi, ates basmasida var. Reglim sinyali cakti geliyor. Bat 2 eylul ama olmadan once boyle surunduruyor beni.
Canım bembeyaz süt kıvamında akıntıya devam. Arada bacak aralarım kasılıyo ama hiç belirti yok. Lekelenmem lazımdı aslında coktan. Kısmet bakalım belki gecikecek.bu arada sen nasılsın canım belirti falan varmı adetle ilgili
Negatif cikti sonucum. Herhalde mevsim degisikligi vs etkiledi adetimi
Tatlım bhcg nin böbreklerden süzülmesi ve kanda gözükmesi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Oyüzden adetin gecikirse bence bir daha test yapmanda fayda var.Canım bembeyaz süt kıvamında akıntıya devam. Arada bacak aralarım kasılıyo ama hiç belirti yok. Lekelenmem lazımdı aslında coktan. Kısmet bakalım belki gecikecek.
Negatif cikti sonucum. Herhalde mevsim degisikligi vs etkiledi adetimi
Kızlar canınız sağolsun pes etmek yok, öbür aya devam inşKızlar test Yaptım negatif bi dahaki aya kısmet artık napalım :)
aynen benimde bembeyaz süt gibi akıntım var bide çok kasık ağrısı canımCanım bembeyaz süt kıvamında akıntıya devam. Arada bacak aralarım kasılıyo ama hiç belirti yok. Lekelenmem lazımdı aslında coktan. Kısmet bakalım belki gecikecek.