Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
benimkide ayın 2 si... benim de günler öncesinden lekelenme olur ama daha gelen giden yok, hakkımızda hayırlısı

ama lekelerin geldiği gün ilk gündür, ona göre hesapla canım...
Tatlım 2aydır böyle oldu...oyüzden hesabın karmakarışık oldu resmen, leke sarımsı, açık kahve geliyordu ara ara...bugün şimdi koyu kahve geldi. Oyüzden bugünü sayacağım. Yum günümü bildiğim için batım bıgün o zaman...
İnş senin gelmez de hamiş olursun :)

Aa ben hic lekelenme gununu ilk gun hesaplamam. FF de lekelenmeyi ilk gun hesaplamiyor.
ben adetten önce çok lekelenme yaşayan bir insanım, o yüzden özellikle sordum doktoruma, dedi ki kırmızı kanın değil, lekenin geldi gündür ilk gün...

Tatlim bende senin gibiyim 29 oldu dun esim yorgundu olmadi . bugun yapayim bende . pecetece yine o beyaz akinti geldi

Kizlarrrrrrrrrr.Karbonat testi ne kadar guvenilir sizce yada deneyen var miii Acilllkk cvp verir misiniz

Canim ozaman ayni gidiyoruz sende dene bugun bakalim :)
ben hic duymadim nasil yapiliyor canimm ??
Canim idrarini temiz bi pet bardagi yap . Ve 1 cay kasigi koy . ben doktum nasil kabardi ve bekledim kopuk olece kaldi sonup gecmedi:)

Canim idrarini temiz bi pet bardagi yap . Ve 1 cay kasigi koy . ben doktum nasil kabardi ve bekledim kopuk olece kaldi sonup gecmedi:)

Canim sen diyince baktim da guvenli degil diyorlar o test icin bence bizim hamileligimiz varsa bile daha belli olmaz erken cunku

Canim sen diyince baktim da guvenli degil diyorlar o test icin bence bizim hamileligimiz varsa bile daha belli olmaz erken cunku
Bilmiyorum ki canim . gecen ay yapmistim bn dibe coktu kopurmedi. Simdi yaptim fokur fokur kopurdu anlamadim ki bende bekleyecegiz son 13 gun :)

Kizlarrrrrrrrrr.Karbonat testi ne kadar guvenilir sizce yada deneyen var miii Acilllkk cvp verir misiniz

Denedim yeni bariz kopurdu dokudokmez anlamadim neydi bu yaaaa :)

Kızlar ben beş gün kaladan beri her gün karbonat yapıyorum geçen aylarda yapmıştım. Hamile değilsen kesinlikle köpürmüyor direk dibe çöküyor yanılma Payı vardır elbette ama deneyimlerimi paylaşmak istedim :)

amin canım...
benim de son 3 aydır falan lekelenmeyle başlıyor... sarı, açık kahve ve koyu kahve şeklinde.
yani aynı seninki gibi... geçen ay, ayın 3ünde lekelenme başladı, 4 ün de devam etti, 5 inde de tam söküldü.
ovulasyonum da 19 ağustostu, yani çarş günü adetimin gelmesi lazım kısmet

Geçen ay az uğraşmadık lekelerle benim de bata 2 gün kala Başlıyor lekelenmeler geçen iki ay öyle oldu yarın yine lekelenicem diye korkuyorum inşallah Bebeğin sana doğum Günü'nde büyük bir süpriz yapar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

bende çamaşır suyuyla yapıyorum 2 gündür, baya köpürüyor ama inanmıyorum gerçekliğine pek

Canim gecen ay yaptim direkt dibe coktu benim hic kopurmedi bile . Ama bunu koydum gazoz gibi kolayi ilk acarsin ya ile kopurdu ve kaldi sonra doktum canim bilmem ki

Kizlar bakin bu sekilde kopurdu afedersinizde Simdiden ozur dilerim paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…