- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
benimkide ayın 2 si... benim de günler öncesinden lekelenme olur ama daha gelen giden yok, hakkımızda hayırlısı
Tatlım 2aydır böyle oldu...oyüzden hesabın karmakarışık oldu resmen, leke sarımsı, açık kahve geliyordu ara ara...bugün şimdi koyu kahve geldi. Oyüzden bugünü sayacağım. Yum günümü bildiğim için batım bıgün o zaman...ama lekelerin geldiği gün ilk gündür, ona göre hesapla canım...
ben adetten önce çok lekelenme yaşayan bir insanım, o yüzden özellikle sordum doktoruma, dedi ki kırmızı kanın değil, lekenin geldi gündür ilk gün...Aa ben hic lekelenme gununu ilk gun hesaplamam. FF de lekelenmeyi ilk gun hesaplamiyor.
Öyle mi ben o zaman kanama başlayıncamo sayacağım? FF ne oluyor tatlım?Aa ben hic lekelenme gununu ilk gun hesaplamam. FF de lekelenmeyi ilk gun hesaplamiyor.
Tatlim bende senin gibiyim 29 oldu dun esim yorgundu olmadi . bugun yapayim bende . pecetece yine o beyaz akinti geldimerhaba canım bende 29 unu değerlendirdim bu gün hala peçeteye akışkan sıvı geldiği için bugünü de değerlendiricem. Dün boş geçti bizim :) Sen bilirsin ama peş peşe olunca sperm kalitesi düşüyormuş bekle istersen yarını değerlendirebilirsin ???
Ben bugunude degerlendireyim en iyisi :)Fazla spermden kim olmus
Fazla sperm goz cikarmaz.
Bin spermin nesi var, iki bin spermin sesi var.
Skry10
Bugunde yapayim bn en iyisi ve hatta 2/4/8/10/12 bu gunlerde yapayim bn regl 13 cunku :)devam et bence, ne zaman tutacağı hiç belli olmaz
Kizlarrrrrrrrrr.Karbonat testi ne kadar guvenilir sizce yada deneyen var miii Acilllkk cvp verir misiniz
Denedim yeni bariz kopurdu dokudokmez anlamadim neydi bu yaaaa :)Canim ozaman ayni gidiyoruz sende dene bugun bakalim :)
ben hic duymadim nasil yapiliyor canimm ??
Canim idrarini temiz bi pet bardagi yap . Ve 1 cay kasigi koy . ben doktum nasil kabardi ve bekledim kopuk olece kaldi sonup gecmedi:)Canim ozaman ayni gidiyoruz sende dene bugun bakalim :)
ben hic duymadim nasil yapiliyor canimm ??
Canim idrarini temiz bi pet bardagi yap . Ve 1 cay kasigi koy . ben doktum nasil kabardi ve bekledim kopuk olece kaldi sonup gecmedi:)
Bilmiyorum ki canim . gecen ay yapmistim bn dibe coktu kopurmedi. Simdi yaptim fokur fokur kopurdu anlamadim ki bende bekleyecegiz son 13 gun :)Canim sen diyince baktim da guvenli degil diyorlar o test icinbence bizim hamileligimiz varsa bile daha belli olmaz erken cunku
Kizlarrrrrrrrrr.Karbonat testi ne kadar guvenilir sizce yada deneyen var miii Acilllkk cvp verir misiniz
Denedim yeni bariz kopurdu dokudokmez anlamadim neydi bu yaaaa :)
amin canım...Tatlım 2aydır böyle oldu...oyüzden hesabın karmakarışık oldu resmen, leke sarımsı, açık kahve geliyordu ara ara...bugün şimdi koyu kahve geldi. Oyüzden bugünü sayacağım. Yum günümü bildiğim için batım bıgün o zaman...
İnş senin gelmez de hamiş olursun :)
Kızlar selam feci bir başağrısı yaşıyorum, wc de de lekemin iyice koyulaştığını gördüm. Adetim söküldü sökülecek anlayacağınızbir daha leke gelince umut etmicem. Bünyemde korunmayı bıraktıktan sonra adet öncesi 3-4 gün lekelenme yaşamak alışkanlık oldu... charmant diğer batım 27 eylül yani doğum günüm...geçen sene kaybettiğim bebeğimi de ilk doğum günümde öğrenmiştim...kısmet artık koşturmacam başlıyor, eşimle ne zaman biraraya gelirsek ozaman olsun. Ovu takibi yapmayacağım, buayda böyle olsun.
Umarım sizlerden güzel haberleri duyarım...
Canim gecen ay yaptim direkt dibe coktu benim hic kopurmedi bile . Ama bunu koydum gazoz gibi kolayi ilk acarsin ya ile kopurdu ve kaldi sonra doktum canim bilmem kiKızlar ben beş gün kaladan beri her gün karbonat yapıyorum geçen aylarda yapmıştım. Hamile değilsen kesinlikle köpürmüyor direk dibe çöküyor yanılma Payı vardır elbette ama deneyimlerimi paylaşmak istedim :)
Canim yaptim fotosunu bile cektim ben kopurdugununbende çamaşır suyuyla yapıyorum 2 gündür, baya köpürüyor ama inanmıyorum gerçekliğine pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?