- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
nerde foto?Kizlar bakin bu sekilde kopurdu afedersinizde Simdiden ozur dilerim paylasmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde foto?Kizlar bakin bu sekilde kopurdu afedersinizde Simdiden ozur dilerim paylasmak istedim
Fertility Friend diye bir uygulama, bayagi guvenilir.
Tatlım 2aydır böyle oldu...oyüzden hesabın karmakarışık oldu resmen, leke sarımsı, açık kahve geliyordu ara ara...bugün şimdi koyu kahve geldi. Oyüzden bugünü sayacağım. Yum günümü bildiğim için batım bıgün o zaman...
İnş senin gelmez de hamiş olursun :)
Kızlar bu konuda Dr lar ikiye bölünmüş durumda kimi leke 1. Gün kimi kan 1. Gün diyor.eğer leke kırmızı ise 1. Gün o gündür ff de öyle derben adetten önce çok lekelenme yaşayan bir insanım, o yüzden özellikle sordum doktoruma, dedi ki kırmızı kanın değil, lekenin geldi gündür ilk gün...
benim de çamaşır suyu böyle köpürdü ama umutlanmıyorum
Aynen canim bekleyecegim artik kismetbenim de çamaşır suyu böyle köpürdü ama umutlanmıyorum
hüsrana uğramak daha kötü oluyor sonra
Bu test yuzde yuz yanlis. Ispatlanmis. Hamile olmayan da boyle kopurtuyor..benim de çamaşır suyu böyle köpürdü ama umutlanmıyorum
ben de öyle düşünüyorumBu test yuzde yuz yanlis. Ispatlanmis. Hamile olmayan da boyle kopurtuyor..
Tatlim ben karbonat ile ilgili bi topikte okudum ben . hamile bi kiz yapmis cikmis kopurmus benimki gibiKizlar nette okudugum yaziya gore gun icerisinde az su icen yada asitli yiyecek icecekleri fazla tuketince idrarda da o asitler cikiyormus ve karbonatin idrari kabartmasinin nedeni oymus. Tabi bunu bilmek yapmaya engel degil fakat evde karbonat yok :) esime karbonat almaya gidelim desem dalga gecer benimle o yuzden yarini bekleyip yapacagim bende :) :)
Evet hatta biri esine yapmis onun da kopurmusBu test yuzde yuz yanlis. Ispatlanmis. Hamile olmayan da boyle kopurtuyor..
Bu test yuzde yuz yanlis. Ispatlanmis. Hamile olmayan da boyle kopurtuyor..
Aynen geçen gün de bahsetmiştim Kocası hamile çıkanlar bile varben de öyle düşünüyorum
Canim hamile bir cok kisi yapmis bende olesine yaptim biraz belirtilerim vardi yapim dedim ben . Onceden alimelerimiz test cubugumu vardi nasil yapiyorlardiBu test yuzde yuz yanlis. Ispatlanmis. Hamile olmayan da boyle kopurtuyor..
Onceden ebeler elle kontrol yontemiyle bakiyorlarmis bir ebeyle gorusmustumCanim hamile bir cok kisi yapmis bende olesine yaptim biraz belirtilerim vardi yapim dedim ben . Onceden alimelerimiz test cubugumu vardi nasil yapiyorlardi
Hahayyyyyyy:)Onceden ebeler elle kontrol yontemiyle bakiyorlarmis bir ebeyle gorusmustum
Yap sen gulum sadece kendini cok kaptirma diye soyluyoruz sonucta hepimiz merakla bekliyoruz :) biseyler kesfedip hem eglenip hem zaman geciriyoruz insallah vardir bebisinKizlar ben kesin demedim . ama gecen ay yaptim dibine coktu direkt . bu kopurdu ama bayagi . test cubugu da yanilma payi fazla . Ben olesine dikkatimi cekti yaptim . Cunku kasiklarim cok agriyo. Belim felan olesine yapilmis bisey
:) evet parmaklariyla bakiyorlarmis rahim asagida ve yumusaksa hamile demekmis aman diyim kendinizde denemeyinHahayyyyyyy:)
:) evet parmaklariyla bakiyorlarmis rahim asagida ve yumusaksa hamile demekmis aman diyim kendinizde denemeyin
benim de çamaşır suyu böyle köpürdü ama umutlanmıyorum