• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Fertility Friend diye bir uygulama, bayagi guvenilir.
Tatlım 2aydır böyle oldu...oyüzden hesabın karmakarışık oldu resmen, leke sarımsı, açık kahve geliyordu ara ara...bugün şimdi koyu kahve geldi. Oyüzden bugünü sayacağım. Yum günümü bildiğim için batım bıgün o zaman...
İnş senin gelmez de hamiş olursun :)
ben adetten önce çok lekelenme yaşayan bir insanım, o yüzden özellikle sordum doktoruma, dedi ki kırmızı kanın değil, lekenin geldi gündür ilk gün...
Kızlar bu konuda Dr lar ikiye bölünmüş durumda kimi leke 1. Gün kimi kan 1. Gün diyor.eğer leke kırmızı ise 1. Gün o gündür ff de öyle der ;)

Bu canim
20150831_200207-1.jpg

Kizlar nette okudugum yaziya gore gun icerisinde az su icen yada asitli yiyecek icecekleri fazla tuketince idrarda da o asitler cikiyormus ve karbonatin idrari kabartmasinin nedeni oymus. Tabi bunu bilmek yapmaya engel degil fakat evde karbonat yok :) esime karbonat almaya gidelim desem dalga gecer benimle o yuzden yarini bekleyip yapacagim bende :) :)

Kizlar nette okudugum yaziya gore gun icerisinde az su icen yada asitli yiyecek icecekleri fazla tuketince idrarda da o asitler cikiyormus ve karbonatin idrari kabartmasinin nedeni oymus. Tabi bunu bilmek yapmaya engel degil fakat evde karbonat yok :) esime karbonat almaya gidelim desem dalga gecer benimle o yuzden yarini bekleyip yapacagim bende :) :)
Tatlim ben karbonat ile ilgili bi topikte okudum ben . hamile bi kiz yapmis cikmis kopurmus benimki gibi

Bu test yuzde yuz yanlis. Ispatlanmis. Hamile olmayan da boyle kopurtuyor..
Canim hamile bir cok kisi yapmis bende olesine yaptim biraz belirtilerim vardi yapim dedim ben . Onceden alimelerimiz test cubugumu vardi nasil yapiyorlardi

Kizlar ben kesin demedim . ama gecen ay yaptim dibine coktu direkt . bu kopurdu ama bayagi . test cubugu da yanilma payi fazla . Ben olesine dikkatimi cekti yaptim . Cunku kasiklarim cok agriyo. Belim felan olesine yapilmis bisey

Kizlar ben kesin demedim . ama gecen ay yaptim dibine coktu direkt . bu kopurdu ama bayagi . test cubugu da yanilma payi fazla . Ben olesine dikkatimi cekti yaptim . Cunku kasiklarim cok agriyo. Belim felan olesine yapilmis bisey
Yap sen gulum sadece kendini cok kaptirma diye soyluyoruz sonucta hepimiz merakla bekliyoruz :) biseyler kesfedip hem eglenip hem zaman geciriyoruz insallah vardir bebisin ;)

Back