• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
yanı 28 29 30 değilde hep 35 oluyorm 36 35 duzenm bu br ayı altı gun en fazla geckıyo duznsz dıye buna dıyorum
aslında 25 ile 36 altı gün arası döngü normaldir diye biliyorum kadınlarda bu duruma göre adet döngünde bir sıkıntı yok her ay 35-36 günde bir adet oluyor isen düzensiz değildir adetlerin bence 36 günü geçer ise ona göre test yap veya kan testi yaptır ama senin daha zamanın var bence bekle derim

aslında 25 ile 36 altı gün arası döngü normaldir diye biliyorum kadınlarda bu duruma göre adet döngünde bir sıkıntı yok her ay 35-36 günde bir adet oluyor isen düzensiz değildir adetlerin bence 36 günü geçer ise ona göre test yap veya kan testi yaptır ama senin daha zamanın var bence bekle derim
aynen cnm bes eylul bnm beklıyorm cumartes olmazssm yazarm sze gene

bencede bu kadar kafana takma istiyormuydun bari bebek hatırlamıyorum ama umarım allah kalbine göre verir.hakkında hayırlısı....
istiyorum cnm bn erken yasta carsmba gunu evliliğimn 40 ıncı gunu erken dıyolar ama bn bı evlat ıstıyorum esımle ortk bı yön bı sevnc daha ıstıyorum..

Kızlar selam feci bir başağrısı yaşıyorum, wc de de lekemin iyice koyulaştığını gördüm. Adetim söküldü sökülecek anlayacağınız:( bir daha leke gelince umut etmicem. Bünyemde korunmayı bıraktıktan sonra adet öncesi 3-4 gün lekelenme yaşamak alışkanlık oldu... charmant charmant diğer batım 27 eylül yani doğum günüm...geçen sene kaybettiğim bebeğimi de ilk doğum günümde öğrenmiştim...kısmet artık koşturmacam başlıyor, eşimle ne zaman biraraya gelirsek ozaman olsun. Ovu takibi yapmayacağım, buayda böyle olsun.
Umarım sizlerden güzel haberleri duyarım...

Kızlar selam feci bir başağrısı yaşıyorum, wc de de lekemin iyice koyulaştığını gördüm. Adetim söküldü sökülecek anlayacağınız:KK43: bir daha leke gelince umut etmicem. Bünyemde korunmayı bıraktıktan sonra adet öncesi 3-4 gün lekelenme yaşamak alışkanlık oldu... charmant charmant diğer batım 27 eylül yani doğum günüm...geçen sene kaybettiğim bebeğimi de ilk doğum günümde öğrenmiştim...kısmet artık koşturmacam başlıyor, eşimle ne zaman biraraya gelirsek ozaman olsun. Ovu takibi yapmayacağım, buayda böyle olsun.
Umarım sizlerden güzel haberleri duyarım...
bat ne zamandı senin?

Kizlar nbr durumlar nasil . 29 /30/ yumurtlama gibi gozukuyordum ben 27/29 yaptim bugun yapsam mi gunu kacirmis miyimdir tabi 27 nin onceside var . Demislerde spermler 3 gun canli kalabiliyo diye . Bugun yapsam mi biraksam mi kizlar bi akil verin ya ...

Kizlar nbr durumlar nasil . 29 /30/ yumurtlama gibi gozukuyordum ben 27/29 yaptim bugun yapsam mi gunu kacirmis miyimdir tabi 27 nin onceside var . Demislerde spermler 3 gun canli kalabiliyo diye . Bugun yapsam mi biraksam mi kizlar bi akil verin ya ...
devam et bence, ne zaman tutacağı hiç belli olmaz

merhaba canım bende 29 unu değerlendirdim bu gün hala peçeteye akışkan sıvı geldiği için bugünü de değerlendiricem. Dün boş geçti bizim :) Sen bilirsin ama peş peşe olunca sperm kalitesi düşüyormuş bekle istersen yarını değerlendirebilirsin ???

Bugunu de mutlaka degerlendir firsatin varsa tabii

Canım yum günüme göre hesapladığımda bugün çıkıyor, ama adet başlangıç tarihine göre de ayın 2si...ama geçen ayda böyle oldu, en son söküldüm. Şimdi de öyle olucak muhtemelen
benimkide ayın 2 si... benim de günler öncesinden lekelenme olur ama daha gelen giden yok, hakkımızda hayırlısı

Canım yum günüme göre hesapladığımda bugün çıkıyor, ama adet başlangıç tarihine göre de ayın 2si...ama geçen ayda böyle oldu, en son söküldüm. Şimdi de öyle olucak muhtemelen
ama lekelerin geldiği gün ilk gündür, ona göre hesapla canım...

Back