onuda topıge ekle :)bende bu olasılık üzerinde duruyorum canım bat ne zaman peki yani olacağın adet tarihin nedir
BAT kaç?yanı adetm bıttıkden altı gun sonra oldum bı kre oldum ucgun sonra aynı gun ıcınde ıkı defa daha oldum peçte afdersınz p pembemsı sıvı ıle doldu akıntımda fazlalştı gecelerı ateş basıyo çok terlıyorm bu akıntının ıkı parmak arasında uzaması hamılelık belırtısı dıyolar dogrumu acaba sıvı akskan ve ıkı parmak araasında uzaması için
13 eylül mi döngün bayağı uzunmuş.kaç günde oluyorsun 13 eylül çok geç değil mi?BAT kaç?
bat derken yenı adet tarhmı ben yenıyım kelmelr pek blmıyorum :) 13 eylul yenı adet gunum 15 gun falan kaldı 36 gu bır oluyorum bn bıde hastaBAT kaç?
bu arada döngüsü uzun olanlar bir ay içinde 2 kere yumurtlayabilir diye bir şey okumuştum. var mı böyle bir şey duyan?13 eylül mi döngün bayağı uzunmuş.kaç günde oluyorsun 13 eylül çok geç değil mi?
Bende aenın gıbı 35 gunde 1 oluyorum regl 13 eylul ıkımızde aynıyız :)bat derken yenı adet tarhmı ben yenıyım kelmelr pek blmıyorum :) 13 eylul yenı adet gunum 15 gun falan kaldı 36 gu bır oluyorum bn bıde hasta
BAT=beklenen adet tarihibat derken yenı adet tarhmı ben yenıyım kelmelr pek blmıyorum :) 13 eylul yenı adet gunum 15 gun falan kaldı 36 gu bır oluyorum bn bıde hasta
aaaa cıddımı ya benımde 35 gunde bır oluyorum bende akıntılardan farketıyorumbu arada döngüsü uzun olanlar bir ay içinde 2 kere yumurtlayabilir diye bir şey okumuştum. var mı böyle bir şey duyan?
hadi inşallah müjdeyi beraber verirsiniz.Bende aenın gıbı 35 gunde 1 oluyorum regl 13 eylul ıkımızde aynıyız :)
ınş canım benım ALLAH buyuk . benım 15 temmuzda başladık regl bıttıgı gun akşamı . 15/17/19/21/23/25/27/29 boyle devam eedıyoruz . hesaplamalarıma gör su 3 gun yanı 29/30/31 çok önemlı bu 3 gunu ıyı degerlendırcegım . ve yıne sonra 1 gun dolu 1 gun boş devam edecegım regl son 1 gun kalana kadar :)hadi inşallah müjdeyi beraber verirsiniz.
bak cnm şöyle dııym 6 agustossta bıttım bn netten bı hesaplam yaptm adetn başladıgı tarh yzdm kaç günde br oldgn yazdm ıkı adet arasının bana yumrtalama tarh olrak 23 agustosu verdı artı 23 agrstos 28 agstos arası bseler yazıyodu bn bu dönemlerde brlıkte oldum zaten eşimle 35 gunde br oldg ıcın 13 eylle denk gelıyo adet bıtımı 6 agstostan snrada zaten altı gun sonra pembe sıvı geldı uc gun arayala bı gunde ıkı kez geldı daha sonra 23 u yumrtalamydı 23 ve 28 tarhlerı arasnda eşimle brlıkte olduk gende13 eylül mi döngün bayağı uzunmuş.kaç günde oluyorsun 13 eylül çok geç değil mi?
bak cnm şöyle dııym 6 agustossta bıttım bn netten bı hesaplam yaptm adetn başladıgı tarh yzdm kaç günde br oldgn yazdm ıkı adet arasının bana yumrtalama tarh olrak 23 agustosu verdı artı 23 agrstos 28 agstos arası bseler yazıyodu bn bu dönemlerde brlıkte oldum zaten eşimle 35 gunde br oldg ıcın 13 eylle denk gelıyo adet bıtımı 6 agstostan snrada zaten altı gun sonra pembe sıvı geldı uc gun arayala bı gunde ıkı kez geldı daha sonra 23 u yumrtalamydı 23 ve 28 tarhlerı arasnda eşimle brlıkte olduk gendeBAT=beklenen adet tarihi
SAT=Son adet tarihi
DPO=Yumurtlamnın üstünden geçen gün
hımm...ama sen yine de netteki otomatik hesaplamalara güvenme çünkü herkesin farklı olabiliyor. istersen ovulasyon testi de kullanabilirsin.bak cnm şöyle dııym 6 agustossta bıttım bn netten bı hesaplam yaptm adetn başladıgı tarh yzdm kaç günde br oldgn yazdm ıkı adet arasının bana yumrtalama tarh olrak 23 agustosu verdı artı 23 agrstos 28 agstos arası bseler yazıyodu bn bu dönemlerde brlıkte oldum zaten eşimle 35 gunde br oldg ıcın 13 eylle denk gelıyo adet bıtımı 6 agstostan snrada zaten altı gun sonra pembe sıvı geldı uc gun arayala bı gunde ıkı kez geldı daha sonra 23 u yumrtalamydı 23 ve 28 tarhlerı arasnda eşimle brlıkte olduk gende
burda farklı bir şey diyorsun sanırım bu 13 eylül tam olarak hangi tarih oluyor adet başlangıcı mı bitişi mi çünkü başlangıcı bize lazım olanbak cnm şöyle dııym 6 agustossta bıttım bn netten bı hesaplam yaptm adetn başladıgı tarh yzdm kaç günde br oldgn yazdm ıkı adet arasının bana yumrtalama tarh olrak 23 agustosu verdı artı 23 agrstos 28 agstos arası bseler yazıyodu bn bu dönemlerde brlıkte oldum zaten eşimle 35 gunde br oldg ıcın 13 eylle denk gelıyo adet bıtımı 6 agstostan snrada zaten altı gun sonra pembe sıvı geldı uc gun arayala bı gunde ıkı kez geldı daha sonra 23 u yumrtalamydı 23 ve 28 tarhlerı arasnda eşimle brlıkte olduk gende
bu kadar çalışmayla sen bu sınavı geçersin benceBenımde 35 gunde 1 oluyor ya . benım ıcın 29/30/31 önemlı çok yumurtlama bu gunlerde yuksek görunuyor . dıger gunlerde calışmalar oldu zaten takı ayın 8 ıne kadar devam edıp sonrasında regl gununu beklemek olcak :)
1 agstosta başladı 6 sında btıtt smdı 35 gun ılerı gıdersek 35 gunde br oldugm ıvın 13 eylul gözukuyor adet tarhm cnmburda farklı bir şey diyorsun sanırım bu 13 eylül tam olarak hangi tarih oluyor adet başlangıcı mı bitişi mi çünkü başlangıcı bize lazım olan
Canim idrarinda yanma var mi ?Merhabalar bende birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 temmuzda evlendim bes gün sonra adet gördüm. & gün sürdü en fazla 1 hafta veya 10 gün sonra ıdrara çıktım pembemsı akıntı geldi ıkı uc gun sonra tahmını bıdaha geldi ve ilknden braz daha fazlaydı ozmn ıdrarımn rengıde değişiktş smdi ıse normal . birdahda hiç gelmedi acaba hamılemiyim karnım sadece şiş iki kere tarfsz boğazımd abi bulantı oldu başka bi belirti yok yardımcı olursanz sevirim ..
Ayyyyyyyyyyyy ağzından bal damlıyor yaaa ınş canım ınş hepımız bayrama hamıle gırerız ıns :)bu kadar çalışmayla sen bu sınavı geçersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?