Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayyyyyyyyyyyy ağzından bal damlıyor yaaa ınş canım ınş hepımız bayrama hamıle gırerız ıns :)
inşallah canım biz iki gün değerlendirebildik bundan sonra da yumurtlama zamanım geçti zaten ben de kendi kendime pozitif düşünmeye çalışıyorum napayım :)

inşallah canım biz iki gün değerlendirebildik bundan sonra da yumurtlama zamanım geçti zaten ben de kendi kendime pozitif düşünmeye çalışıyorum napayım :)
Allahtan ümit kesılmez canım ben pozıtıf düşünelım hep olede olsun ınş kucaklarımız dolar o mınık eller bızlerden sıkıca tutunur :)

1 agstosta başladı 6 sında btıtt smdı 35 gun ılerı gıdersek 35 gunde br oldugm ıvın 13 eylul gözukuyor adet tarhm cnm
Bu arada o tek seferlik iliski ile hamile kaldiysan ben bu isleri birakiyorum valla.. Milletin kocasi ceket atsa karilari hamile kaliyor yahu..

Bu arada o tek seferlik iliski ile hamile kaldiysan ben bu isleri birakiyorum valla.. Milletin kocasi ceket atsa karilari hamile kaliyor yahu..
yaş önemsiz diyoruz da malesef çok önemli genellikle 20 li yaşlardaki ilişkilerde oluyor bu :) bizde olsun diye uğraş hadi oldu yok düşmesin yok sakatlık riski uğraş dur..

Canim idrarinda yanma var mi ?
adet bıtımnden altı gun sonra ıdrarımn rengı koyulaştı zatn koyulaşmasıyla pembemsı sıvı geldı cnm uc kere uc gun arayla ılk sıvı geldıgndenden uc gun sonra bıdaha geldı aynı gun ıcersnde ıkı defa ve ıdrarımla beraber geldı ıdrarımn rengıde koyuyydu smdı ıse bsey yok normal adeet bıtımınden bes gun once evlendım beş gun luk brlıktelıgm oldu bes gun sonnda hasta oldum .. altı gun adet oldum btt altı gun sonra bu dedgm olay oldu

Bunalıma girdim vallahi ya. Youtubeden bebek videoları izleyip izleyip ağlıyorum. Bide markete gittim. Bir bebek var annesi yanında. Bebek bana baktı bende ona el falan salladım güldüm, sevdim uzaktan çocuk bana doğru gülerek yönelince suratsız annesi berkeee buraya gel diye bağırdı. Annelik içgüdüsüdür mutlakada sinir oldum yaa!!!

H Hayal Peri tatlım eğer 5 eylülse ayın 20-22-24 de ilişki olduysa ve kanama bu tarihlere geliyorsa hamilelik yüksek bol şans :)
vallahı bn mı yanlş hesaapladım bttg gunden hesapladım 13 eylul oluyo yoksa 6 eylul dıyo netten hesapladıgm. 20 18 tarhlerı arası birlkte olduk bu tarhlerden br kac gun once dedgm kanama oldu 12 sınde oldu mesela bdaha 15 ınde oldu uc gun arayla o kanama oldu pembe sıvı bıdaha olmadı

başladığı günden yapmalısın hesabını bu durumda 5 eylül doğru tarih yani sen 5 inde adet olacaksın peki 20-18 tarihleri demişsin ondan sonra olmadı mı

başladığı günden yapmalısın hesabını bu durumda 5 eylül doğru tarih yani sen 5 inde adet olacaksın peki 20-18 tarihleri demişsin ondan sonra olmadı mı
18 ve 20 tarhlerı arasında degğil 18 ve bugun 29 agstos bu tarhe kdar hc pembe sıvı yada ıdrarımda değişiklık olmadı bu tarhden once uc sfer oldum yannı 18 agstosdan once uc sefer oldum 6 agustosta adetm bıttı sekz agustosta ıstanbula geldım dort gun sonra ayın 10 12 sı gb ıdrarı koyu renk ve pembe sıvı akıntısı oldu . daha sonra uc gun sonra 15 16 sı na denk gelıyo br kez daha ıdrar gıttgımde ıdrarım koyu ve pembemsı akıntı oldu ıkı sfer oldu ıkncısı daha fazlaydı 15 16 sından sonra daha da olmadım ıdrarım normale döndu pembe sıvı akıntısı falanda gelmedı

:) ilişki tarihini sormak istemiştim

:) ilişki tarihini sormak istemiştim
İlişki tarhm 26 temmuzla 1 agustos arası beş gun. 1 agustosta hastalandım 6 sında bıttı yedısınde yola cıktım sekıznde evımdeydım bundan dort gun sonra 12 13 u gb ıdrar cıktım ıdrarım koyu ve pembe sıvı geldı az geldı daha sonra uc gun sonra 15 16 sı gb bıdaha ıdrar cıktım ıkı kere cıktım ıksndede ıdrarım koyu bırınde pembe sıvı az geldı dıgernde fazla geldı 15 16 sından sonra bıdaha olmadım 17 sınde ılşk yasamdım 18 sınden 29 u bugun bu tarhe kdar bırlıkte olduk ama ıdrarım normaldı pembe sıvıda yoktu yanı 16 sından sonra ıdrarım da değişklık yada oembe sıvı olmadı ama cok sık ıdrar ckıyorum gecelrı terlıyorum sernn hevada bıle brde ateşlenıyo ayklarım detayları verıdm keısn net artık :)

Yani 18 inden bu güne kadar her gün yada gün aşırı ilişki oldu anladığım kadarıyla:) bu da hamilelik şansını yükseltir. Hadi hayırlısı idrardaki değişiklik düzeldiyse sorun yok canım bol bol su içmeye çalış olur mu her ihtimale karşı akıntı göğüs hassasiyetin filan var mı peki yada kasıkta bir ağrı

Saol cnm anlata bıldm yanı :) evlendgmden berı adetmle brlıkte toplam 10 gun ılşkı yaşamadım sanırm 35 gunluk evlıym dusun bebek için her yol mübah :) kasıklarım arada agrıyo arada belım agrıyo sıksık olmuyo ama akıntım var elımle hatta ıgrenme ama ıkı parmak arası uzanıp uzanmadıgına baktım ve uzanıyo akıskan sıvı beyz ayrıca bogazmda boyle acaıp bsey var bunalıyorum sankı kusucam ama yok kusma degl mıgdem acayıp ama yemklerden tıksınmıyorm yıyıorm kokusu rahatsz etmıyo mıgdem sankı yanıyo suan bıle terlıyorm hava guzel aslında

sen ilişkiye bi kaç gün daha devam et olcak bu iş Allahın izniyle ohh ohh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…