• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
yanı adetm bıttıkden altı gun sonra oldum bı kre oldum ucgun sonra aynı gun ıcınde ıkı defa daha oldum peçte afdersınz p pembemsı sıvı ıle doldu akıntımda fazlalştı gecelerı ateş basıyo çok terlıyorm bu akıntının ıkı parmak arasında uzaması hamılelık belırtısı dıyolar dogrumu acaba sıvı akskan ve ıkı parmak araasında uzaması için
BAT kaç?

13 eylül mi döngün bayağı uzunmuş.kaç günde oluyorsun 13 eylül çok geç değil mi?
bu arada döngüsü uzun olanlar bir ay içinde 2 kere yumurtlayabilir diye bir şey okumuştum. var mı böyle bir şey duyan?

bat derken yenı adet tarhmı ben yenıyım kelmelr pek blmıyorum :) 13 eylul yenı adet gunum 15 gun falan kaldı 36 gu bır oluyorum bn bıde hasta
Bende aenın gıbı 35 gunde 1 oluyorum regl 13 eylul ıkımızde aynıyız :)

bat derken yenı adet tarhmı ben yenıyım kelmelr pek blmıyorum :) 13 eylul yenı adet gunum 15 gun falan kaldı 36 gu bır oluyorum bn bıde hasta
BAT=beklenen adet tarihi
SAT=Son adet tarihi
DPO=Yumurtlamnın üstünden geçen gün

hadi inşallah müjdeyi beraber verirsiniz.:KK50:
ınş canım benım ALLAH buyuk . benım 15 temmuzda başladık regl bıttıgı gun akşamı . 15/17/19/21/23/25/27/29 boyle devam eedıyoruz . hesaplamalarıma gör su 3 gun yanı 29/30/31 çok önemlı bu 3 gunu ıyı degerlendırcegım . ve yıne sonra 1 gun dolu 1 gun boş devam edecegım regl son 1 gun kalana kadar :)

13 eylül mi döngün bayağı uzunmuş.kaç günde oluyorsun 13 eylül çok geç değil mi?
bak cnm şöyle dııym 6 agustossta bıttım bn netten bı hesaplam yaptm adetn başladıgı tarh yzdm kaç günde br oldgn yazdm ıkı adet arasının bana yumrtalama tarh olrak 23 agustosu verdı artı 23 agrstos 28 agstos arası bseler yazıyodu bn bu dönemlerde brlıkte oldum zaten eşimle 35 gunde br oldg ıcın 13 eylle denk gelıyo adet bıtımı 6 agstostan snrada zaten altı gun sonra pembe sıvı geldı uc gun arayala bı gunde ıkı kez geldı daha sonra 23 u yumrtalamydı 23 ve 28 tarhlerı arasnda eşimle brlıkte olduk gende

BAT=beklenen adet tarihi
SAT=Son adet tarihi
DPO=Yumurtlamnın üstünden geçen gün
bak cnm şöyle dııym 6 agustossta bıttım bn netten bı hesaplam yaptm adetn başladıgı tarh yzdm kaç günde br oldgn yazdm ıkı adet arasının bana yumrtalama tarh olrak 23 agustosu verdı artı 23 agrstos 28 agstos arası bseler yazıyodu bn bu dönemlerde brlıkte oldum zaten eşimle 35 gunde br oldg ıcın 13 eylle denk gelıyo adet bıtımı 6 agstostan snrada zaten altı gun sonra pembe sıvı geldı uc gun arayala bı gunde ıkı kez geldı daha sonra 23 u yumrtalamydı 23 ve 28 tarhlerı arasnda eşimle brlıkte olduk gende

hımm...ama sen yine de netteki otomatik hesaplamalara güvenme çünkü herkesin farklı olabiliyor. istersen ovulasyon testi de kullanabilirsin.

H Hayal Peri tatlım eğer düzenli olarak 35 günde bir oluyorsan yumurtlama günün 13 eylüle göre yarın yani 30 Ağustos tur. Fakat bazen bazı aylarda döngü değişebilir o yüzden net olarak bişey söylemek zor. Senin bahsettiğin akıntılar yakın zamanda olduysa yumurtlama olasılığı yüksek canım. Fakat henüz hamilelik belirtisi yaşaman için erken bir evredesin. Hakkında hayırlısı olsun. Aramıza hoş geldin umarım şans getirir sana burası. Listeye ekliyorum canım birinci sayfadan takip edebilirsin:nazar:

burda farklı bir şey diyorsun sanırım bu 13 eylül tam olarak hangi tarih oluyor adet başlangıcı mı bitişi mi çünkü başlangıcı bize lazım olan

Benımde 35 gunde 1 oluyor ya . benım ıcın 29/30/31 önemlı çok yumurtlama bu gunlerde yuksek görunuyor . dıger gunlerde calışmalar oldu zaten takı ayın 8 ıne kadar devam edıp sonrasında regl gununu beklemek olcak :)

Benımde 35 gunde 1 oluyor ya . benım ıcın 29/30/31 önemlı çok yumurtlama bu gunlerde yuksek görunuyor . dıger gunlerde calışmalar oldu zaten takı ayın 8 ıne kadar devam edıp sonrasında regl gununu beklemek olcak :)
bu kadar çalışmayla sen bu sınavı geçersin bence:KK76::nazar:

burda farklı bir şey diyorsun sanırım bu 13 eylül tam olarak hangi tarih oluyor adet başlangıcı mı bitişi mi çünkü başlangıcı bize lazım olan
1 agstosta başladı 6 sında btıtt smdı 35 gun ılerı gıdersek 35 gunde br oldugm ıvın 13 eylul gözukuyor adet tarhm cnm

Merhabalar bende birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 temmuzda evlendim bes gün sonra adet gördüm. & gün sürdü en fazla 1 hafta veya 10 gün sonra ıdrara çıktım pembemsı akıntı geldi ıkı uc gun sonra tahmını bıdaha geldi ve ilknden braz daha fazlaydı ozmn ıdrarımn rengıde değişiktş smdi ıse normal . birdahda hiç gelmedi acaba hamılemiyim karnım sadece şiş iki kere tarfsz boğazımd abi bulantı oldu başka bi belirti yok yardımcı olursanz sevirim ..
Canim idrarinda yanma var mi ?

Back