• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ben bu ay tüm hesaplamaları bi kenara bıraktım zaten Hayatım boyunca hiç bir kurala programa bağlı kalamam bu ay rahattım oh be dedim. Ovulasyon testi filan da kullanmadım akıntı da takip etmedim eşim yoğundu canımız istediğinde ve eşimin yokluğundan çok az birlikte olduk bakalım bu ay hamile kalırsam kafa rahatlığının önemini anlarız :))

sen ilişkiye bi kaç gün daha devam et olcak bu iş Allahın izniyle ohh ohh maşallah:nazar:
ayh dua et vallahı cok ıstıyorum bebek olmasın bu pembemsı sıvı aslında bn umtlandırdı akıntınında akıskan ve ıkı parmak arasnda uzaması falan bıde afedersn ozl bölgeme arada böyle ıgne gb bı sancı vuruyo anlık bır kac sanıye suruyo 10 sanıye kdar

İlişki tarhm 26 temmuzla 1 agustos arası beş gun. 1 agustosta hastalandım 6 sında bıttı yedısınde yola cıktım sekıznde evımdeydım bundan dort gun sonra 12 13 u gb ıdrar cıktım ıdrarım koyu ve pembe sıvı geldı az geldı daha sonra uc gun sonra 15 16 sı gb bıdaha ıdrar cıktım ıkı kere cıktım ıksndede ıdrarım koyu bırınde pembe sıvı az geldı dıgernde fazla geldı 15 16 sından sonra bıdaha olmadım 17 sınde ılşk yasamdım 18 sınden 29 u bugun bu tarhe kdar bırlıkte olduk ama ıdrarım normaldı pembe sıvıda yoktu yanı 16 sından sonra ıdrarım da değişklık yada oembe sıvı olmadı ama cok sık ıdrar ckıyorum gecelrı terlıyorum sernn hevada bıle brde ateşlenıyo ayklarım detayları verıdm keısn net artık :)
tatlişkom sen daha önce 25 günde çok hırpalamadı demiştin ben de sadece yumurtlamalarda ilişki oldu sanmıştım ama maşallah aralıksız 11 gün:)önceden de aralıksız 5 gün:)bu yöntemle senin hamiş olma şansın yüksek çünkü her günü değerlendirmişsiniz:)hamiş olursan buraya yaz mutlaka . her gün ilişki yöntemini deneriz belki biz de.

olur canm tabıkı soylerm yazarm dedm gb bes gun adetten once brlıkte olduk adetle brlıkte yoluda sayarsak 7 gun olamadık geldgmzden berıde toplasan uc defa brlıkte olmadık 25 gun brlıkte olduk işte sn düşün dedm yerde ansızın ıgne batar gb sancı oluyo bunkarn hepsı adetten snra oldu cnm onuda belrteym pembe sıvının gelmes ıdrar rengnde değişiklık snra bogzmn boyle acayıp bı bulantısı falan

Kızlar selam nasılsınız?sürekli bakıyorum foruma hamile haberi bekliyorum dört gözle insan seviniyo,yok mu yeni çiçeği burnunda hamişlerimiz allah bir an önce hayırlısıyla versin inşallah hepiniz için dua edicem

Kızlar selam nasılsınız?sürekli bakıyorum foruma hamile haberi bekliyorum dört gözle insan seviniyo,yok mu yeni çiçeği burnunda hamişlerimiz allah bir an önce hayırlısıyla versin inşallah hepiniz için dua edicem
en son iki hamilemiz daha oldu L lalsu01 ve melita09 melita09 ama melitadan net bir haber bekliyoruz şimdilik başka yok inşallah her geçen gün çoğalır :) sen nasılsın tatlım kalp atışlarını duydun mu bebişinin :)

en son iki hamilemiz daha oldu L lalsu01 ve melita09 melita09 ama melitadan net bir haber bekliyoruz şimdilik başka yok inşallah her geçen gün çoğalır :) sen nasılsın tatlım kalp atışlarını duydun mu bebişinin :)
Çok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ama bulantılar beni mahvetti tatildeyim 1 haftadır aç geziyorum resmen ,yani çok şükür bu halime tabi o kdr uğraştım bebek için ama şimdi biraz daha tadını çıkarın nasıl olsa olucak ya bu ay ya sonraki ay doğru zamanda olsun hayırlısıyla olsun inşallah,kalp atışına salı günü gidicez bakalım :)

Var canm çiçeği burnunda yenı eşler ama çok kararszlar hamılemıyz dğimyiz kesın konşamıyoruz :(

yok cnm belrtılerın yazdm sanada dıyeyım sn hamılesın herlde banada yardımcı olursn kzlar saolsun cok yardımcı oldular
İnşallah hamilesindir canım neler belirtilerin bende de oldu ama dikkat et ben 3 4 ay belirti yaşadım ama hep negatif çıktı sonuc çok üzülüyodum öle olunca iyi dinle vücüdünu

İnşallah hamilesindir canım neler belirtilerin bende de oldu ama dikkat et ben 3 4 ay belirti yaşadım ama hep negatif çıktı sonuc çok üzülüyodum öle olunca iyi dinle vücüdünu
İlişki tarhm 26 temmuzla 1 agustos arası beş gun. 1 agustosta hastalandım 6 sında bıttı yedısınde yola cıktım sekıznde evımdeydım bundan dort gun sonra 12 13 u gb ıdrar cıktım ıdrarım koyu ve pembe sıvı geldı az geldı daha sonra uc gun sonra 15 16 sı gb bıdaha ıdrar cıktım ıkı kere cıktım ıksndede ıdrarım koyu bırınde pembe sıvı az geldı dıgernde fazla geldı 15 16 sından sonra bıdaha olmadım 17 sınde ılşk yasamdım 18 sınden 29 u bugun bu tarhe kdar bırlıkte olduk ama ıdrarım normaldı pembe sıvıda yoktu yanı 16 sından sonra ıdrarım da değişklık yada oembe sıvı olmadı ama cok sık ıdrar ckıyorum gecelrı terlıyorum sernn hevada bıle brde ateşlenıyo ayklarım detayları verıdm keısn net artık :)

18 ve 20 tarhlerı arasında degğil 18 ve bugun 29 agstos bu tarhe kdar hc pembe sıvı yada ıdrarımda değişiklık olmadı bu tarhden once uc sfer oldum yannı 18 agstosdan once uc sefer oldum 6 agustosta adetm bıttı sekz agustosta ıstanbula geldım dort gun sonra ayın 10 12 sı gb ıdrarı koyu renk ve pembe sıvı akıntısı oldu . daha sonra uc gun sonra 15 16 sı na denk gelıyo br kez daha ıdrar gıttgımde ıdrarım koyu ve pembemsı akıntı oldu ıkı sfer oldu ıkncısı daha fazlaydı 15 16 sından sonra daha da olmadım ıdrarım normale döndu pembe sıvı akıntısı falanda gelmedı
Tatlim sen bizim yorumlarimizla kendini yorma git bi idrar testi yap. Yerlesme kanamasiysa simdiye coktan Hcg yukselmistir zaten.

Tatlim sen bizim yorumlarimizla kendini yorma git bi idrar testi yap. Yerlesme kanamasiysa simdiye coktan Hcg yukselmistir zaten.

Back