Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benim regl geldi artık gelecek aya bakacağız kısmet
Hayırlısı cnm ya ne yapalım Rabbim en güzelini bilir
Tek tek dökülüyoruz bari kalanlar güzel birşeyler yazarSira bende, gelecekse erken gelse de bi sonraki aya gecsek artik..
Tek tek dökülüyoruz bari kalanlar güzel birşeyler yazar
Sabah gelmış bıde öpüyor trıp attım bende . bırdaha bebek konusunu acma dedımBu ay bende de aynı sıkıntı var bugun yumurtlama gunum gorunuyor ama bız pazartesiden beri bırlıkte olamıyoruz bu aydan benım umudum kalmadı
şımdı evde . yarın sabah ertseı gun evde zaten dun önemlı degıldı . Bugun yumurtlama gunum gözukuyor şu 3 gun onemlıo zaman gündüz evde
bozmaKizlar kanda gebelik. C8kti ama tsh 4.56 cikti dr
endokrine sevk etti cok mutsuzum vardir bundada. Bi hayir
malesef hep negatif canımgünaydın tatlım nasıl gidiyor testler
İnşaallah öyledir canımkızlar başka bi yerde akıntının azalması döllenme oluyor falan gibi bir şey okudum doğru olabilir mi?yanlış mı anladım yoksa??ya da yanlış anlamak istedim belki de
benimde akşama kayınvalidem geliyor dün akşamı da değerlendiremedik nasip artık..İnşaallah öyledir canım
Kızlar halamın kızı evleniyor evini temizlemeye gidicez gelemem diyemedim inşaallah bebiş varsa bişey olmaz kendimi yormamaya çalışıcam bakalım
Bizde değerlendiremedik bu kadar olur aynı gidiyoruz hayırlısı nasipte varsa olur zatenbenimde akşama kayınvalidem geliyor dün akşamı da değerlendiremedik nasip artık..
sen yine de çok abartma iş olayını.Ben size çay koyayım falan diyerek kaytarİnşaallah öyledir canım
Kızlar halamın kızı evleniyor evini temizlemeye gidicez gelemem diyemedim inşaallah bebiş varsa bişey olmaz kendimi yormamaya çalışıcam bakalım
misafire falan bakmayın yastığın altındalar mı?kapıyı dinleyecek değiller yabenimde akşama kayınvalidem geliyor dün akşamı da değerlendiremedik nasip artık..
nasip tamam da uygun günleri de kaçırmamak lazım.ayda 3-5 gün de kaçtı mı bekle ki bir sonraki ay gelsin.Bizde değerlendiremedik bu kadar olur aynı gidiyoruz hayırlısı nasipte varsa olur zaten
Eşimde kızdı valla niye gidiyorsun diye ama o benim canım dostum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hayır diyemedim bebiş varsa olabilir de diyemem sonra olmayınca rezil olurumsen yine de çok abartma iş olayını.Ben size çay koyayım falan diyerek kaytar
Bizde değerlendiremedik bu kadar olur aynı gidiyoruz hayırlısı nasipte varsa olur zaten