Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Eşimde kızdı valla niye gidiyorsun diye ama o benim canım dostum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hayır diyemedim bebiş varsa olabilir de diyemem sonra olmayınca rezil olurum
aaa zaten kimseye söylememek lazım.sadece sen ve eşin.ben de kimseye söylemiyorum.sadece siz biliyosunuz 150-200 kişi kadar:)

BAT a 2 gün var tutamadim kendimi test yaptim !
Sonuc negaatif
zaten ne hamilelige nede regl e dair hicbir belirti yok. Normalde goguslerim siserdi agrirdi..
BAT a 2 gün var tutamadim kendimi test yaptim !
Sonuc negaatif
zaten ne hamilelige nede regl e dair hicbir belirti yok. Normalde goguslerim siserdi agrirdi..

Merhabalar bende birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 temmuzda evlendim bes gün sonra adet gördüm. & gün sürdü en fazla 1 hafta veya 10 gün sonra ıdrara çıktım pembemsı akıntı geldi ıkı uc gun sonra tahmını bıdaha geldi ve ilknden braz daha fazlaydı ozmn ıdrarımn rengıde değişiktş smdi ıse normal . birdahda hiç gelmedi acaba hamılemiyim karnım sadece şiş iki kere tarfsz boğazımd abi bulantı oldu başka bi belirti yok yardımcı olursanz sevirim ..

charmant. Canım hayal perı benım dığer topıkten arkadasım onu bı konuda yardımcı olabılırmısın bı sorusu varda

charmant. Canım hayal perı benım dığer topıkten arkadasım onu bı konuda yardımcı olabılırmısın bı sorusu varda
Evet bu pembe akıntı gerdekten 15 gun sonra ortalama geldı hastalagm altı gun sürdü o bıttı altı yedı gun sonra tahmını bu sıvı geldı bıdaha gelmedı ıdrar cıktıgmda oldu ıdrarın rengde degşikti smdı bsey yok nırmal hastalıgma 15 gun falan var

muhtemelen yumurtlamayla ilgili bir kanaman olmuş. eğer o günlerde ilişki olduysa hamilelik şansın vardır. Ama sen eğer hamile değilsen mutlaka adetinden sonra bir jinekoloğa görün bu tarz düzensiz ara kanamalar başka sorunlar da doğurabiliyor yada yeni evlisin eşin biraz fazla hırpalamış da olabilir. Biz öncelikle ilk olasılığı değerlendirelim eğer hamilelik yoksa sonra doğruuu doktora

Hamile olup olmadıgımı blmıyorum adet gunumu beklıyorum her ıhtımale karsı :) adetım bıttıkden 6 gun sonra falan ust uste ıkı gun oldu bu akıntı pembe gıbı kan değil normalde boyle olmazdım evlndık evlenelı ıkı kere oldu 25 gunde fazla hırpalamadı :) ols dger gunlerdede olurdu dıye tahmın edıyorum hastalanmadn bır hafta once ilşkye grdık acaba yumurtalama ola blırmı

operatör dr charmant a soralım dediniz yani:)tatlım öncelikle yeni evlenmişsin hayırlı olsun ama nasıl genç kızlığa ilk adım attığımız zaman adet döngüsünde değişiklikler yaşıyorsak evliliğin başlarında da yaşaman normal ama hamile miyim sorusuna gelince zaten yaklaşık 1 ağustosta regl olmuşsun hamilelik varsa kanda da idrarda da çıkar diye tahmin ediyorum.karnına gelince şişlik normal zamanda regl öncesinde de olabiliyor bazılarında. ayrıca hamilelikten ötürü karnının şişmesi için en az 5 ay geçmesi gerekir.biz kadınlar gebelikte her bulduğumuzu yediğimiz için göbek salıyoruz sonra da hamilelikten deyip gere gere dolaşıyoruz.
özetle test yaptırırsan kesin sonucu alırsın. allah tez zamanda kucağını bebişle doldursun.

bende bu olasılık üzerinde duruyorum canım bat ne zaman peki yani olacağın adet tarihin nedir

yanı adetm bıttıkden altı gun sonra oldum bı kre oldum ucgun sonra aynı gun ıcınde ıkı defa daha oldum peçte afdersınz p pembemsı sıvı ıle doldu akıntımda fazlalştı gecelerı ateş basıyo çok terlıyorm bu akıntının ıkı parmak arasında uzaması hamılelık belırtısı dıyolar dogrumu acaba sıvı akskan ve ıkı parmak araasında uzaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…