aaa zaten kimseye söylememek lazım.sadece sen ve eşin.ben de kimseye söylemiyorum.sadece siz biliyosunuz 150-200 kişi kadar:)Eşimde kızdı valla niye gidiyorsun diye ama o benim canım dostum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hayır diyemedim bebiş varsa olabilir de diyemem sonra olmayınca rezil olurum
aynen yaa başka kimse bilmiyor hatta biz burda birbirimizin nerdeyse orasıyla ilgili herşeyi bütün cinsel hayatımızı biliyoruz tövbe yarabbiaaa zaten kimseye söylememek lazım.sadece sen ve eşin.ben de kimseye söylemiyorum.sadece siz biliyosunuz 150-200 kişi kadar:)
aynen yaa başka kimse bilmiyor hatta biz burda birbirimizin nerdeyse orasıyla ilgili herşeyi bütün cinsel hayatımızı biliyoruz tövbe yarabbi
Dün akşam eşim bana en son iyice sıyırdın sen dedi. Birbirimize akıntı farklılıklarımızdan bahsediyoruz demiştim. Çok kötü baktı bana o soruyu sormayacaktı
dpo nedir arkadaşlar neyin kısaltması burada yeni yeni şeyler öğreniyorum gerçekten:)Dpo16 dayım cnm hamilelik adına hiçbir belirtim yok.bilmiyorum artık
rica etsem fotosunu koyabilir misin canım bir de ovu mu yoksa hcg mikızlar azönce bi tane test yaptım çook silik bi çizgi var yaa
yumurtlamadan sonra gecen zaman gün bazında canımdpo nedir arkadaşlar neyin kısaltması burada yeni yeni şeyler öğreniyorum gerçekten:)
BAT a 2 gün var tutamadim kendimi test yaptim !
Sonuc negaatif
zaten ne hamilelige nede regl e dair hicbir belirti yok. Normalde goguslerim siserdi agrirdi..
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@lalsu01 Hamile
@menes093
Sonuc negaatif
zaten ne hamilelige nede regl e dair hicbir belirti yok. Normalde goguslerim siserdi agrirdi..
melita09
Drottine Bat 31 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 bat 3 Eylul
prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
M melev Bat 12 Eylül
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
M meltemfatooo Bat 23 Eylul
Veson Bat 23 Eylul
Sonuc negaatif
Canım slm . hayal perısının bı sorusu var benım dıger topıkten arkadsım yardımcı olabılır mısınnyumurtlamadan sonra gecen zaman gün bazında canım
Evet bu pembe akıntı gerdekten 15 gun sonra ortalama geldı hastalagm altı gun sürdü o bıttı altı yedı gun sonra tahmını bu sıvı geldı bıdaha gelmedı ıdrar cıktıgmda oldu ıdrarın rengde degşikti smdı bsey yok nırmal hastalıgma 15 gun falan varcharmant. Canım hayal perı benım dığer topıkten arkadasım onu bı konuda yardımcı olabılırmısın bı sorusu varda
muhtemelen yumurtlamayla ilgili bir kanaman olmuş. eğer o günlerde ilişki olduysa hamilelik şansın vardır. Ama sen eğer hamile değilsen mutlaka adetinden sonra bir jinekoloğa görün bu tarz düzensiz ara kanamalar başka sorunlar da doğurabiliyor yada yeni evlisin eşin biraz fazla hırpalamış da olabilir. Biz öncelikle ilk olasılığı değerlendirelim eğer hamilelik yoksa sonra doğruuu doktoraMerhabalar bende birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 temmuzda evlendim bes gün sonra adet gördüm. & gün sürdü en fazla 1 hafta veya 10 gün sonra ıdrara çıktım pembemsı akıntı geldi ıkı uc gun sonra tahmını bıdaha geldi ve ilknden braz daha fazlaydı ozmn ıdrarımn rengıde değişiktş smdi ıse normal . birdahda hiç gelmedi acaba hamılemiyim karnım sadece şiş iki kere tarfsz boğazımd abi bulantı oldu başka bi belirti yok yardımcı olursanz sevirim ..
muhtemelen yumurtlamayla ilgili bir kanaman olmuş. eğer o günlerde ilişki olduysa hamilelik şansın vardır. Ama sen eğer hamile değilsen mutlaka adetinden sonra bir jinekoloğa görün bu tarz düzensiz ara kanamalar başka sorunlar da doğurabiliyor yada yeni evlisin eşin biraz fazla hırpalamış da olabilir. Biz öncelikle ilk olasılığı değerlendirelim eğer hamilelik yoksa sonra doğruuu doktora
operatör dr charmant a soralım dediniz yani:)tatlım öncelikle yeni evlenmişsin hayırlı olsun ama nasıl genç kızlığa ilk adım attığımız zaman adet döngüsünde değişiklikler yaşıyorsak evliliğin başlarında da yaşaman normal ama hamile miyim sorusuna gelince zaten yaklaşık 1 ağustosta regl olmuşsun hamilelik varsa kanda da idrarda da çıkar diye tahmin ediyorum.karnına gelince şişlik normal zamanda regl öncesinde de olabiliyor bazılarında. ayrıca hamilelikten ötürü karnının şişmesi için en az 5 ay geçmesi gerekir.biz kadınlar gebelikte her bulduğumuzu yediğimiz için göbek salıyoruz sonra da hamilelikten deyip gere gere dolaşıyoruz.charmant. Canım hayal perı benım dığer topıkten arkadasım onu bı konuda yardımcı olabılırmısın bı sorusu varda
bende bu olasılık üzerinde duruyorum canım bat ne zaman peki yani olacağın adet tarihin nedirHamile olup olmadıgımı blmıyorum adet gunumu beklıyorum her ıhtımale karsı :) adetım bıttıkden 6 gun sonra falan ust uste ıkı gun oldu bu akıntı pembe gıbı kan değil normalde boyle olmazdım evlndık evlenelı ıkı kere oldu 25 gunde fazla hırpalamadı :) ols dger gunlerdede olurdu dıye tahmın edıyorum hastalanmadn bır hafta once ilşkye grdık acaba yumurtalama ola blırmı
umarım yardımcı olabilmişimdirCanım slm . hayal perısının bı sorusu var benım dıger topıkten arkadsım yardımcı olabılır mısınn
operatör dr charmant a soralım dediniz yani:)tatlım öncelikle yeni evlenmişsin hayırlı olsun ama nasıl genç kızlığa ilk adım attığımız zaman adet döngüsünde değişiklikler yaşıyorsak evliliğin başlarında da yaşaman normal ama hamile miyim sorusuna gelince zaten yaklaşık 1 ağustosta regl olmuşsun hamilelik varsa kanda da idrarda da çıkar diye tahmin ediyorum.karnına gelince şişlik normal zamanda regl öncesinde de olabiliyor bazılarında. ayrıca hamilelikten ötürü karnının şişmesi için en az 5 ay geçmesi gerekir.biz kadınlar gebelikte her bulduğumuzu yediğimiz için göbek salıyoruz sonra da hamilelikten deyip gere gere dolaşıyoruz.
özetle test yaptırırsan kesin sonucu alırsın. allah tez zamanda kucağını bebişle doldursun.
13 eylul bnım ıle aynı canım :)bende bu olasılık üzerinde duruyorum canım bat ne zaman peki yani olacağın adet tarihin nedir
13 eylulde olucam canm reglbende bu olasılık üzerinde duruyorum canım bat ne zaman peki yani olacağın adet tarihin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?