- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Bol bol su iç canım. Kaşıntın varsa karbonatlı su çok iyi geliyor. Bende daha önce enfeksiyon olmuştı. Fitil ve antibiyotik kullanmıştım. Ama hamilelik durumu varsa nasıl olur bilmiyorum.Canim ilcede yasiyorum burdaki doktor acayip gidiyorum ne test ne muayene hic birsey yapmiyo bisey olmaz hamile kalmaya bak deyip yolluyo napcamida bilmiyorum artik
canım hayırlısı önümüzdeki ay inşAllah gelir bebişinKan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
Dün bir başka topikte bir arkadaşın üç kesesi görünmüş:)Ayyy inşallah olur. Bende olsun çok isterim. Ama yedi ceddimde eşiminde öyle ikiz yok.
allahalla benim de anlam veremediğim nasıl oluyor da silikte olsa test pozitif çıkıyor... hayırlısı olsun tatlım hepimiz için, ben de birkaç güne kırmızıları görürüm heraldeKan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
Kan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
Hadi cnm ya negatif mi çıktı Hayırlısı oldun hiç Sıkma Can'ını biraz ara ver madem öyle akışına bırak tamamen akıldan çıkarmak elbet mümkün olmuyor ama biraz rahatlamak ŞartKan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
Evet kimyasal olabilir test gittikçe silikleştikimyasal yasadın sanırım.. hayırlısı canım biraz kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen mutlaka zamanı gelince olacak.
silikleşme olduysa zaten kesin kimyasala dönüyor malesefEvet kimyasal olabilir test gittikçe silikleşti
Tatlım bariz bir çizgi var, sabah ki ilk idrarla yapsan daha belirgin çıkardı eminim. Yapsana bi daha? Gecikmen ne kadar olmuştu?
çok merak ettim cnm linki varmı?Dün bir başka topikte bir arkadaşın üç kesesi görünmüş:)
bunu da suan duyuyorum bi araşturayım :)kızlar bu arada tatlı patetes yemek ikiz olma olasılığını çoğaltıyomuş
Amin inşallah vardırhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
haberdar et bizleri de :)Yarın ilk idrarla tekrar yapıcam.
Ptesi de her ihtimale karşı kan vericem.
Bugün misafirim olduğu için gidemedim
bende bi kaç yerden duymuştum canım eşimle almayı düşündük ama burdaki satılanlar orjinali değildir dedikbunu da suan duyuyorum bi araşturayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?