3 liraydı aldım 2 tane ama ismini hiç duymadım güvenemedimHic bilmiyorum canim ben o markayi. Gerci bildigim cok fazla bir markada yok.
Harika ancak bu kadar anlatilabilirdi.al benden de bir senaryo
Yumurtaya doğru 4 nala Koşan sperm
Spermi bekleyen masum yumurta
Döllenmiş yumurta
bu da döllenenemeyen yumurta
o nasıl oluyo biliyor musun sen şu an üçü doldurup gün almışsındır ama üçünçü hafta yazar imzanın altında hamilelik takvimi diye bir sekme var tıkla orda tahmini doğum tarihini gir kaçıncı gün ay haftadasın yazarArkadaşlar bugün regl23 deyim yani bat a göre 4. Haftaya girdim ama takvim 3. Hafta içinde yazıyor hala nasıl oluyor
ben de kendimi elleyip duruyorum iyice sapıklaştık bi orama bi burama bakıp duruyorum bir akıntım var mı bir göğsüm ağrıyordu şimdi ağrımıyor öfff vallaHarika ancak bu kadar anlatilabilirdi.
Simdi ciddi bisey sorucam benim gogus uclarim dokununca aciyordu ya. Bugun cok azaldi varla yok arasi. Kendimi elleyip elleyip duruyorum.
Simdi buda mı gol değil hakim bey?
Canim olmaz bisey. Erken gebelik testleri genellikle soyledigi kadar hassas olmuyor. Normal gebelik testiyse sorun olmaz. Erken gebelikte cikmiyor ucuz gebelik testlerinde cikiyor.3
3 liraydı aldım 2 tane ama ismini hiç duymadım güvenemedim
ben gecen ay o testle ogrenmıstım canım hamıle oldugumu. gercı kımyasal oldu düştü ama..kızlar pely gebelik testi nasıl
Bi tanecik belirtim vardi oda beni terk etti.
Valla bende de çok hafif bir Göğüs ağrısı vardı o da gitti aynen ben de kendimi mıncıklayıp duruyorum akıntı desen yok denecek kadar az regl olacak gibi Karın ağrısı desen var sanırım biz de gol atamadık yine top taca gitti sanırımben de kendimi elleyip duruyorum iyice sapıklaştık bi orama bi burama bakıp duruyorum bir akıntım var mı bir göğsüm ağrıyordu şimdi ağrımıyor öfff valla
O zaman dört bitince 4. Hafta içinde yazacak hadi bakalımo nasıl oluyo biliyor musun sen şu an üçü doldurup gün almışsındır ama üçünçü hafta yazar imzanın altında hamilelik takvimi diye bir sekme var tıkla orda tahmini doğum tarihini gir kaçıncı gün ay haftadasın yazar
Bazen o ucuz testler Pahalı testlerden daha Güvenilir oluyor biliyor musun? Hadi yap testi sonucu bize gönder.3
3 liraydı aldım 2 tane ama ismini hiç duymadım güvenemedim
her evresi ayrı bir sıkıntıValla bende de çok hafif bir Göğüs ağrısı vardı o da gitti aynen ben de kendimi mıncıklayıp duruyorum akıntı desen yok denecek kadar az regl olacak gibi Karın ağrısı desen var sanırım biz de gol atamadık yine top taca gitti sanırım
Sanırım Dr o kan sulandırıcıyı bana da verecekher evresi ayrı bir sıkıntıbenim birde hamile kalmayla da bitmeyecek kan sulandırıcı kullanıcam tarama testi geçerli değil ben de aminosentez yapılacak yani zor bir hamilelik bekliyor beni
Şuanda acayip uzgunum. Biraz içe çekilip dusunucem. Progesteron tahlili icinde bugun degil yarinmis 21. Gun. 3-5 gune kadar kaybolayim ben en iyisi. Belirtilerimi biriktireyim. Gelirim yine. Test yapacaklara bol şans, yumurtlayacaklara basari diliyorum.Valla bende de çok hafif bir Göğüs ağrısı vardı o da gitti aynen ben de kendimi mıncıklayıp duruyorum akıntı desen yok denecek kadar az regl olacak gibi Karın ağrısı desen var sanırım biz de gol atamadık yine top taca gitti sanırım
Canım bence sen hemen bir test yapBenimde bugün 3.gün adetim gelmedi.
Kasık ağrım var ama gelen giden yok.
Adetime 1 hafta kala yaptığım test negatifti.
Herşeye ağlar oldum psikolojim mahvoldu.
bu sefer tuttu canım ondan senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısı :)charmant nasılsın canım ne durumdasın dün bütün gün sağ ve sol kasığım çok ağrıdı galiba yumurtam çatladı diye düşünüyorum akşam ilişki oldu ama çok ağrılıydı bugün sadece hafif sol kasığımda ağrı var geçen ay sol kasığım çok kötüydü bu ay ikisi birden neden acaba ?
test yapmalısın canım erken yapmışsın biraz tekrarlamanı öneririmBenimde bugün 3.gün adetim gelmedi.
Kasık ağrım var ama gelen giden yok.
Adetime 1 hafta kala yaptığım test negatifti.
Herşeye ağlar oldum psikolojim mahvoldu.
Doğum kontrol hapını bu ay bıraktığımdan ümidim yok ama akşam üstü gidip alıcam testCanım bence sen hemen bir test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?