• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
al benden de bir senaryo
Yumurtaya doğru 4 nala Koşan sperm:KK55:
Spermi bekleyen masum yumurta:KK16:
Döllenmiş yumurta:rolleyes:
bu da döllenenemeyen yumurta:cry:
Harika ancak bu kadar anlatilabilirdi.
Simdi ciddi bisey sorucam benim gogus uclarim dokununca aciyordu ya. Bugun cok azaldi varla yok arasi. Kendimi elleyip elleyip duruyorum.
Simdi buda mı gol değil hakim bey?

Arkadaşlar bugün regl23 deyim yani bat a göre 4. Haftaya girdim ama takvim 3. Hafta içinde yazıyor hala nasıl oluyor
o nasıl oluyo biliyor musun sen şu an üçü doldurup gün almışsındır ama üçünçü hafta yazar imzanın altında hamilelik takvimi diye bir sekme var tıkla orda tahmini doğum tarihini gir kaçıncı gün ay haftadasın yazar

Harika ancak bu kadar anlatilabilirdi.
Simdi ciddi bisey sorucam benim gogus uclarim dokununca aciyordu ya. Bugun cok azaldi varla yok arasi. Kendimi elleyip elleyip duruyorum.
Simdi buda mı gol değil hakim bey?
ben de kendimi elleyip duruyorum iyice sapıklaştık bi orama bi burama bakıp duruyorum bir akıntım var mı bir göğsüm ağrıyordu şimdi ağrımıyor öfff valla:110:

Bi tanecik belirtim vardi oda beni terk etti. :KK17:
ben de kendimi elleyip duruyorum iyice sapıklaştık bi orama bi burama bakıp duruyorum bir akıntım var mı bir göğsüm ağrıyordu şimdi ağrımıyor öfff valla:110:
Valla bende de çok hafif bir Göğüs ağrısı vardı o da gitti aynen ben de kendimi mıncıklayıp duruyorum akıntı desen yok denecek kadar az regl olacak gibi Karın ağrısı desen var sanırım biz de gol atamadık yine top taca gitti sanırım

o nasıl oluyo biliyor musun sen şu an üçü doldurup gün almışsındır ama üçünçü hafta yazar imzanın altında hamilelik takvimi diye bir sekme var tıkla orda tahmini doğum tarihini gir kaçıncı gün ay haftadasın yazar
O zaman dört bitince 4. Hafta içinde yazacak hadi bakalım

Valla bende de çok hafif bir Göğüs ağrısı vardı o da gitti aynen ben de kendimi mıncıklayıp duruyorum akıntı desen yok denecek kadar az regl olacak gibi Karın ağrısı desen var sanırım biz de gol atamadık yine top taca gitti sanırım
her evresi ayrı bir sıkıntı :KK12:benim birde hamile kalmayla da bitmeyecek :KK42: kan sulandırıcı kullanıcam tarama testi geçerli değil ben de aminosentez yapılacak yani zor bir hamilelik bekliyor beni:KK61:

her evresi ayrı bir sıkıntı :KK12:benim birde hamile kalmayla da bitmeyecek :KK42: kan sulandırıcı kullanıcam tarama testi geçerli değil ben de aminosentez yapılacak yani zor bir hamilelik bekliyor beni:KK61:
Sanırım Dr o kan sulandırıcıyı bana da verecek:KK61:Herşeyin Hayırlısı

Kizlar 3 hafta reglim gecikti ama belirtilerim var. Bel ve kasik agrisi. Goguslerim hassaslasirdi onceden. Simdi hiçbir sey yok. Yeni hamile bayanlar sizde de sadece bel ve kasik agrisi var mi? Yarin doktora gidiyorum. Yine de merak ettim . :)) bu arada tebrikler !

Şuanda acayip uzgunum. Biraz içe çekilip dusunucem. Progesteron tahlili icinde bugun degil yarinmis 21. Gun. 3-5 gune kadar kaybolayim ben en iyisi. Belirtilerimi biriktireyim. Gelirim yine. Test yapacaklara bol şans, yumurtlayacaklara basari diliyorum.

Benimde bugün 3.gün adetim gelmedi.
Kasık ağrım var ama gelen giden yok.
Adetime 1 hafta kala yaptığım test negatifti.
Herşeye ağlar oldum psikolojim mahvoldu.

charmant charmant nasılsın canım ne durumdasın dün bütün gün sağ ve sol kasığım çok ağrıdı galiba yumurtam çatladı diye düşünüyorum akşam ilişki oldu ama çok ağrılıydı bugün sadece hafif sol kasığımda ağrı var geçen ay sol kasığım çok kötüydü bu ay ikisi birden neden acaba ?

charmant charmant nasılsın canım ne durumdasın dün bütün gün sağ ve sol kasığım çok ağrıdı galiba yumurtam çatladı diye düşünüyorum akşam ilişki oldu ama çok ağrılıydı bugün sadece hafif sol kasığımda ağrı var geçen ay sol kasığım çok kötüydü bu ay ikisi birden neden acaba ?
bu sefer tuttu canım ondan senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısı :)

Back