• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Csnim sen yeni evlisin di mi? Ben 3 yillik evliyim de. 1 ay boyunca gun asiri iliski cok zor geldi bana
ben de bır yıllık evlıyım bana da cok zor gelıyor gun asırı ya.bu hafta galıba yumurtlama gunlerındeyım dun aksam calısma olması lazımdı hıc calısasım gelmedı :P bu arada benı de ekleyın bat 12 eylul.tabı gecıkme olmazsa.hıc sasmayan adetım 3 aydır epey bır gecıkmeyle gelıyor.

ya kızlar benim belimle kasıklarım çok fena ağrıyo benim adetime 1 hafta kala başlıyo böyle kendini hissettirmeye bu ayda olmadı sanırım

Regl 13 unde o esnada hergun mu yapayim 1 hafta kala yoksa 1 gun dolu 1 gun bos sekilde mi

canım ben yumurtlama günü iki gün öncesi başladım yumurtlama tarihinden iki gün sonrasına kadar üstüste ara vermedik zaten o günler geçince yorgunluktan insanın canıda istemiyor valla :KK45::KK45:

ben de bır yıllık evlıyım bana da cok zor gelıyor gun asırı ya.bu hafta galıba yumurtlama gunlerındeyım dun aksam calısma olması lazımdı hıc calısasım gelmedı :p bu arada benı de ekleyın bat 12 eylul.tabı gecıkme olmazsa.hıc sasmayan adetım 3 aydır epey bır gecıkmeyle gelıyor.

bende yeni evliyim ama sürekli olması can dayanmıyor ya gerçi sabah 6 kalk akşam 8 de eve dön yollarda sürün zaten insanın canı çıkıyor nasıl olsun ki kendimi yatağa zor atıyorum :-):-)

bende yeni evliyim ama sürekli olması can dayanmıyor ya gerçi sabah 6 kalk akşam 8 de eve dön yollarda sürün zaten insanın canı çıkıyor nasıl olsun ki kendimi yatağa zor atıyorum :-):-)
hayırlı olsun en azından sen basırıya ulasmıssın.insallah sağ salim kucagına almak da nasip olur.

Bu ay bu topikten çok hamile çıkcak kızlar bence :) Ben bi adak adamak istiyorum, bana bi aktarcı karısım yaptı cocuk olması için, benim oldugu an ihtiyacı olan, esinde sıkıntı olana göndereceğim onu:)

Bu ay bu topikten çok hamile çıkcak kızlar bence :) Ben bi adak adamak istiyorum, bana bi aktarcı karısım yaptı cocuk olması için, benim oldugu an ihtiyacı olan, esinde sıkıntı olana göndereceğim onu:)
Bende depo yaptigim civanpercemi, hayit tohumu, aslanpencesi bitkilerini ve ovulasyon testlerimi hediye ederim hamiş olursam

Alemsin yaaa :) bu ay olmazsa bana da kazım olacak çünkü böyle fazla umutlandım :KK43:
Baska turlu zaman gecmiyorki. Karamsarlikla beklemek yerine boyle neseyle beklemeye çalışıyorum. Surekli bi gulmeler, bi şakalar...
Huniyi takacam kafaya, başkada bişey takmacam. DIM TIS DIM TISS... 300-500 300-500. Ustune bide kıro ergenler gibi Apaçi dansi... Teyyy teyyy teyyy... Kafada huni varken bide hip hop dans yaparim kafa ustu donmeler, bi hareketler aman Allah'ım. Biseyler biseyler... Kesin hamilelik olur bence. Sprem seviyorsa yumurtayi gidip konussun bence...

Baska turlu zaman gecmiyorki. Karamsarlikla beklemek yerine boyle neseyle beklemeye çalışıyorum. Surekli bi gulmeler, bi şakalar...
Huniyi takacam kafaya, başkada bişey takmacam. DIM TIS DIM TISS... 300-500 300-500. Ustune bide kıro ergenler gibi Apaçi dansi... Teyyy teyyy teyyy... Kafada huni varken bide hip hop dans yaparim kafa ustu donmeler, bi hareketler aman Allah'ım. Biseyler biseyler... Kesin hamilelik olur bence. Sprem seviyorsa yumurtayi gidip konussun bence...
Allah iyiliğini versin :)güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün bebişine hayırlısıyla kavuştursun

Allah iyiliğini versin :)güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün bebişine hayırlısıyla kavuştursun
Amin canim amin. Hepimizi inşallah.durum bende bu. :KK53: bak mesela bu sari kafayi spermini bekleyen yumurtaya benzettim. Gel yarim ol, sevdalim ol hercai sarkisini soyluyor.:KK45: buda spermlerin istilasina ugramak uzere olan yumurta garibim hevesle bekliyor.:KK71: buda yumurta icine girmeyi basarmis cilgin sperm. Aklimda surekli senaryolar...

al benden de bir senaryo
Yumurtaya doğru 4 nala Koşan sperm:KK55:
Spermi bekleyen masum yumurta:KK16:
Döllenmiş yumurta:rolleyes:
bu da döllenenemeyen yumurta:cry:
Arkadaşlar bugün regl23 deyim yani bat a göre 4. Haftaya girdim ama takvim 3. Hafta içinde yazıyor hala nasıl oluyor

Back