Kaç yaşındasın canım?Yok sekerim kuduruk mu ciktik ne ben afedersinizde esimi bastan cikarinca onun cok hosuna gidiyor bu sekilde devam ediyor
ben de bır yıllık evlıyım bana da cok zor gelıyor gun asırı ya.bu hafta galıba yumurtlama gunlerındeyım dun aksam calısma olması lazımdı hıc calısasım gelmedıCsnim sen yeni evlisin di mi? Ben 3 yillik evliyim de. 1 ay boyunca gun asiri iliski cok zor geldi bana
Regl 13 unde o esnada hergun mu yapayim 1 hafta kala yoksa 1 gun dolu 1 gun bos sekilde mi
ben de bır yıllık evlıyım bana da cok zor gelıyor gun asırı ya.bu hafta galıba yumurtlama gunlerındeyım dun aksam calısma olması lazımdı hıc calısasım gelmedıbu arada benı de ekleyın bat 12 eylul.tabı gecıkme olmazsa.hıc sasmayan adetım 3 aydır epey bır gecıkmeyle gelıyor.
hayırlı olsun en azından sen basırıya ulasmıssın.insallah sağ salim kucagına almak da nasip olur.bende yeni evliyim ama sürekli olması can dayanmıyor ya gerçi sabah 6 kalk akşam 8 de eve dön yollarda sürün zaten insanın canı çıkıyor nasıl olsun ki kendimi yatağa zor atıyorum
hayırlı olsun en azından sen basırıya ulasmıssın.insallah sağ salim kucagına almak da nasip olur.
En zoruda adet belirtileriyle hamilelik belirtilerinin ayni olmasi. Insallah hamilelik belirtisidir canimya kızlar benim belimle kasıklarım çok fena ağrıyo benim adetime 1 hafta kala başlıyo böyle kendini hissettirmeye bu ayda olmadı sanırım
Bende depo yaptigim civanpercemi, hayit tohumu, aslanpencesi bitkilerini ve ovulasyon testlerimi hediye ederim hamiş olursamBu ay bu topikten çok hamile çıkcak kızlar bence :) Ben bi adak adamak istiyorum, bana bi aktarcı karısım yaptı cocuk olması için, benim oldugu an ihtiyacı olan, esinde sıkıntı olana göndereceğim onu:)
Olamazsamda olanlardan biri bana huni hediye etsin. Huni bu işi cozecek, kopartacak nesne bence.Bende depo yaptigim civanpercemi, hayit tohumu, aslanpencesi bitkilerini ve ovulasyon testlerimi hediye ederim hamiş olursam
Alemsin yaaa :) bu ay olmazsa bana da kazım olacak çünkü böyle fazla umutlandımOlamazsamda olanlardan biri bana huni hediye etsin. Huni bu işi cozecek, kopartacak nesne bence.
Baska turlu zaman gecmiyorki. Karamsarlikla beklemek yerine boyle neseyle beklemeye çalışıyorum. Surekli bi gulmeler, bi şakalar...Alemsin yaaa :) bu ay olmazsa bana da kazım olacak çünkü böyle fazla umutlandım
Allah iyiliğini versin :)güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün bebişine hayırlısıyla kavuştursunBaska turlu zaman gecmiyorki. Karamsarlikla beklemek yerine boyle neseyle beklemeye çalışıyorum. Surekli bi gulmeler, bi şakalar...
Huniyi takacam kafaya, başkada bişey takmacam. DIM TIS DIM TISS... 300-500 300-500. Ustune bide kıro ergenler gibi Apaçi dansi... Teyyy teyyy teyyy... Kafada huni varken bide hip hop dans yaparim kafa ustu donmeler, bi hareketler aman Allah'ım. Biseyler biseyler... Kesin hamilelik olur bence. Sprem seviyorsa yumurtayi gidip konussun bence...
Amin canim amin. Hepimizi inşallah.durum bende bu.Allah iyiliğini versin :)güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün bebişine hayırlısıyla kavuştursun
ilk defa duydum normal testse sorun olmaz sanırım yapacak mısınkızlar pely gebelik testi nasıl
Hic bilmiyorum canim ben o markayi. Gerci bildigim cok fazla bir markada yok.kızlar pely gebelik testi nasıl
Arkadaşlar bugün regl23 deyim yani bat a göre 4. Haftaya girdim ama takvim 3. Hafta içinde yazıyor hala nasıl oluyoral benden de bir senaryo
Yumurtaya doğru 4 nala Koşan sperm
Spermi bekleyen masum yumurta
Döllenmiş yumurta
bu da döllenenemeyen yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?